Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    4.909
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Bodovi: 4.909, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni se slicna stvar događa na jednom touchscreen ekranu na CNC stroju. Mijenjali smo touch (nekakav žnj za kojih 20kn) i sad donji dio ekrana radi, gornji dio jako slabo (treba stisnut jako) a skroz pri vrhu nikako ne radi! Opet smo ga rastavili i dobro pobrisali u slucaju da je usla masnoca i kad smo spojili sve radi ko novo.
    Moj savjet je da ga opet rastavis, dobro pobrises sa svih strana i ponovo sastavis. Pa javi rezultate

VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rekao je par postova ranije da:
    = Citat = Izvorno postao Citadel Pregledaj post
    Rastavio sam ga već nekoliko puta vrlo pažljivo...
    Ja vjerujem da je pobrisao barem jednom sve i da nema razlike u radu. Mada po meni bi prije bilo da nije dobro dosjeo konektor na flat kablu digitizera pa radi toga ne radi kako treba. Prljavština sa prstiju bi mogla biti u manjem dijelu odgovorna ali više ide na "ukupan umjetnički dojam"
    No, ništa ga ne košta opet rastaviti i prebrisati alkoholom (ne oprati već prebrisati blago vlažom mekom krpicom)
    Ja bih još uzeo povećalo i pregledao sve "nogice" na konektoru koji ide na matičnu. Imao sam slučaj sa zamjenskim flat kablom na N95 gdje su ti kontakti stajali u svim smjerovima.
    Ako neće biti efekta onda eBay. I da se osvrnem na komentar:
    = Citat = Izvorno postao Citadel Pregledaj post
    Ne znam jesam siguran za ebay
    Sigurnost kupovine na eBayu je višestruka u odnosu na njuškalo, samim time jer postoji sistem feedbacka korisnika pa vidiš koliko ima pozitivnih iskustava.
    Ovaj koji si linkao je Top Seller i ima blizu 12000 pozitivnih transakcija.
    Ako ti je popucao i bezel (ova plastika okolo) onda svakako kupi digitizer sa njime.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.137, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 84737 Pregledaj post
    Rekao je par postova ranije da:

Ja vjerujem da je pobrisao barem jednom sve i da nema razlike u radu. Mada po meni bi prije bilo da nije dobro dosjeo konektor na flat kablu digitizera pa radi toga ne radi kako treba. Prljavština sa prstiju bi mogla biti u manjem dijelu odgovorna ali više ide na "ukupan umjetnički dojam"
    No, ništa ga ne košta opet rastaviti i prebrisati alkoholom (ne oprati već prebrisati blago vlažom mekom krpicom)
    Ja bih još uzeo povećalo i pregledao sve "nogice" na konektoru koji ide na matičnu. Imao sam slučaj sa zamjenskim flat kablom na N95 gdje su ti kontakti stajali u svim smjerovima.
    Ako neće biti efekta onda eBay. I da se osvrnem na komentar:

Sigurnost kupovine na eBayu je višestruka u odnosu na njuškalo, samim time jer postoji sistem feedbacka korisnika pa vidiš koliko ima pozitivnih iskustava.
    Ovaj koji si linkao je Top Seller i ima blizu 12000 pozitivnih transakcija.
    Ako ti je popucao i bezel (ova plastika okolo) onda svakako kupi digitizer sa njime.
    Koji konektor na flat kablu - ne razumijem točno? Ako misliš na traku iz panela onda griješiš jer dobro sam to spojio, mislim ne može se falit, kao pritisnuti puce.

Ovo za e-bay ću se baš odlučiti, čekam što će mi reći ovi iz magicstorea, imaju fb stranicu, od njih sam uzeo.

P.S. najvjerovatnije ću kupit to s e-baya jer se dobije komplet sprijeda a meni plastika popucana, piše da je free-shipping, ali opet vjerujem par dolara da će uzeti, ne znam, imam nekog prijatelja koji je od tamo naručivao pa se raspitam.

VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam rekao da nisi dobro spojio kabel sa matičnom, već sam time mislio da bi prije bio problem u njemu (savinute nožice ne dosjedaju) nego u prljavštini sa prstiju. No nebitno.

Ako piše "worldwide free shipping" onda je free, i plaćaš samo cijenu koja je istaknuta ni centa više. Osim ako je država u koju se šalje u exclusions listi.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    4.137
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 84737 Pregledaj post
    Nisam rekao da nisi dobro spojio kabel sa matičnom, već sam time mislio da bi prije bio problem u njemu (savinute nožice ne dosjedaju) nego u prljavštini sa prstiju. No nebitno.

Ako piše "worldwide free shipping" onda je free, i plaćaš samo cijenu koja je istaknuta ni centa više. Osim ako je država u koju se šalje u exclusions listi.
    Koje savinute nožice, ovdje sam sad u status quo, traka je normalna, priorodno savinuta da se spoji na matičnu ploču, dakle, čipić pri vrhu koji natakne ma matičnu - ne može jednostavnije. Sad jel je on tako tvornički neispravan ili je putem stavljanja neki vodič se prelomio - ne znam, nisam išao za tim. Vodiči koji vode na staklo su malo raštrkani i neprirodno izgledaju - ne znam jel to treba biti tako. Volio bih kad bi mogao slikati.

P.S. Croatia se ne nalazi u exlusion listi.

= Citat = Izvorno postao 2happy2beu Pregledaj post
    Meni se slicna stvar događa na jednom touchscreen ekranu na CNC stroju. Mijenjali smo touch (nekakav žnj za kojih 20kn) i sad donji dio ekrana radi, gornji dio jako slabo (treba stisnut jako) a skroz pri vrhu nikako ne radi! Opet smo ga rastavili i dobro pobrisali u slucaju da je usla masnoca i kad smo spojili sve radi ko novo.
    Moj savjet je da ga opet rastavis, dobro pobrises sa svih strana i ponovo sastavis. Pa javi rezultate
    Ništa, lijepo očistio sa sprejom za to, pobrisao i ogledao na svjetlo - sve čisto. Pogotovo sam pobrisao i očistio tipke na sučelju. Zanimljivo je da nema ama baš nikakve promjene. Također sam opazio da ekran radi samo na sredini - tj na jednoj paraleli. Defininitivno nije do nečistoće ekrana - jer sam zada i sprijeda pobrisao - nema promjena. Također sam dio sa svjetlećim tipkama pobrisao lijepo a kod njih isto nikakve promjene.
    Zadnji uredio ravilov : 15-06-2012 u 05:36 Razlog: postoji opcija MultiQuote

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Huawei U8650] pitanja, dojmovi, unlock....
    By dik0br4z in forum Huawei
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 13-12-2015, 15:17
  2. Iphone 3gs vs Huawei u8650
    By qwert21 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-07-2012, 13:38
  3. Huawei U8650 - instaliranje Jave?
    By corsa in forum Huawei
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 25-04-2012, 23:57
  4. Tele2 internet - problem s modemom HUAWEI E180