dali se nesto moze poduzet u vezi stabilnosti wi-fi/usb tethering-a? veza se cesto reconnecta i gubi signal...neznam iz kojeg razloga. npr skype/msn se izbaci i ponovo logira svako malo
Pozz
Moj je rootan tako da neznam odgovor na zadnje pitanje
Kad utipkas *#3214789650# trebalo bi ti se otvoriti AngryGPS(kao na slikama)
![]()
![]()
Probaj ovaj fajl ubacit u system\etc ali za to moras imat rootan mob
https://rapidshare.com/files/254854046/gps.conf
Ja sam rijesio problem s ovim fajlom
Zadnji uredio ravilov : 10-06-2012 u 19:05 Razlog: (pre)velike slike zamijenjene thumbovima
Pozdrav
Ima li netko stock rom od t-mobilea za galaxy s plus?
Htio bi flashati neki drugi rom, ali htio bi za backup imati i ovaj koji je došao sa mobitelom.
Za one koji misle flashati neki Custom ROM preporucam Gigabread+ (XXKPG based). Testirao sam razne ROM-ove i sa ovim sam prezadovoljan. Cranium i broodROM su mi bili dosta "tromi" i mobitel mi se znao sam od sebe restartat, no sa Gigabread+ do sada nemam nikakvih problema (nakon 10tak dana intenzivnog koristenja.
Jedino mi je preostalo da testiram NitroX GalactICS (AOKP based) , pa da vidim kako ICS radi na S+, ali to cu poslije godisnjeg (za 2-3 tjedna)
Još jedna pohvala za navedeni rom. Koristim ga u kombinaciji s launcher pro i imam samo pohvale.
Ima ih u Čakovcu Bukal trgovina.
Eee našo sam gdje ima galaxy s plus.
Ima ih u Čakovcu u trgovini Bukal.
Koliko love?
Može li mi netko pomoći da vratim ikonicu poruka na svoje mjesto, tj. na dno ekrana (fiksni dio).
Neznam kako je nestala a normalno da treba... mob nije rootan a nisam baš na ti sa rootanjem i rom-ovima...
Hvala
nešto očito ne štima, meni isto otvara sa *#3214789650# samo podešavanje, lokacija i sigurnost, a ne izbornik kao kod tebe. mob je root-an, ali kad root explorererom idem ubaciti novi gps.config u system/etc, javlja da je read-only. ako pokušam promijeniti premission, isto ne dozvoljava.
samo reci mi, ovo ubrzava traženje samo ako si spojen na net pretpostavljam, ako koristiš samo gps senzor, vrijeme lock-a je isto, 3-4 minute, ili ipak nije?
edit: nakon nadogradnje superuser i busybox dobio sam pristup i kopirao gps.conf, ali i dalje ne dobijam izbornik nego samo podešavanje lokacije i sigurnost. ima li još neka šifra za ovo?
edit2: za ulazak u angrygps mora GPS biti uključen, to nije nitko spomenuo, sad sve radi
edit3: nakon par korištenja na raznim lokacijama, vrijeme lockanja je isto kao i prije, uključen internet ili ne i traje 2-3 minute. sygic nešto brže, copilot i igo sporije.
Zadnji uredio halflife : 16-07-2012 u 19:16
kako rootati s plus i da li se može staviti ICS na njega ako da ima li kakav postupak i gdje ga skinuti ono ako može pojašnjenje
Robert-Honor Magic V2
Sve informacije imaš na I9001 wiki stranici ili u Noobfriendly Starter Guide-u.
Prvo trebaš flešati neki recovery (recimo, ja koristim team win revovery, ima touch sučelje i super radi).
Što se tiče ICS-a ovih dana je prešao iz alfa u beta fazu i preporučam ti CyanogenMod 9 by ivendor iako mi se osobno više sviđa AOKP zbog puno više opcija za cutomizaciju, ali trenutno nije ovako fluidan i battery friendly kao ovaj CM9 by ivendor.
Ja sam ga flešao prije 30ak sati i možeš ovdje pogledati kako me služi za sad.
Nadam se da sam pomogao![]()
imam i9001 koji sam kupio u bh telecomu (zakljucan na bh telecom).
na njemu je 2.3.3., a preko kies-a ga ne mogu upgrade-ovati, jer pise da nema novije verzije (a sumnjam da ce je u dogledno vrijeme i biti).
ako bih sam htio flashovati neki noviji stock rom, mogu li izabrati bilo koji?
P.S. pretpostavljam da nema nikakvog nacina da zadrzim garanciju ako to uradim?
Naravno da sam biras custom ROM. To povlaci i rootanje i gubitak jamstva, dakako.
hvala na odgovoru, ali nisi me pazljivo citao.
nisam rekao da hocu custom rom, vec stock rom, ali neki noviji od ovog koji trenutno imam.
koliko ja znam, za flashanje stock roma preko odina nije potreban root.
Nije potreban, samo ga baciš u download mode i flashaš, ali ne znam kako counter to gleda...
Broji +1.
ma dobro, to za garanciju mi je manje-vise; bilo mi je bitno samo da znam da li mogu flashati bilo koji samsungov oficijelni rom, bez obzira na regiju i cinjenicu da je telefon brendiran na operatera.
evo ponovo malo o gps fixu, problem je definitivno hardware-ske prirode, a ne stvar podešavanja u angry gps-u. bar je tako kod mene.
dakle, potrebno je otvoriti uređaj i pronaći 2 kontakta koja se spajaju na samu gps antenu kako je tu prikazano. prvo probajte prvu opciju kako nebi gubili jamstvo:
imamo 2 kontakta, jedan sa savijenim limićem i drugi preko "vodljive gume" koji ide na masu. lik kaže da je upravo to problem i on je zalemio kratki komad žice između ta dva kontakta. prethodno je uklonio taj komad gumenog kontakta. može se i prebaciti jedan neupotrebljani limić sa donje strane mobitela. ovo traži jako dobru opremu za lemljenje i mirnu ruku.
sa ovim tragovima lemljenja vam je jasno da jamstva više nema.
ja sam zato prvo isprobao "nevidljivu" metodu: savijeni limić koji se spaja na antenu očito nema dobar kontakt, pogotovo kad se mob ugrije. stoga je dovoljno sa onim jako malim odvijačom samo raširiti kontakt preme gore kako bi dodir izmađu njega i kontakta antene bio znatno čvršći. zasad stvar radi odlično, lock za par sekundi, čak i u vožnji.
drugi lik je međutim napisao da mu je ovo trajalo samo jedan dan i da je kontakt opet oslabio. zato je između savijenog limića stavio mali komadić žice koja sad sigurno osigurava dobar spoj. ja ću još malo testirati pa ću vidjeti kako će se ponašati.
uglavnom, drastično bolje nego prije.
Pozdrav!! Zanima me dal ima koje razlike između ekrana od i9000 i i9001 i dal paše ekran iz i9000 u i9001
Bok ekipa! Nedavno sam flashnuo ovaj [ROM][ICS][IMM76L] CyanogenMod 9 BETA (Build 3) sa CastagnaIT Kernel v7.0. Sve super, ali ima par sitnica koje me nerviraju. Danas mi je baterija iscurila a da nije izdržao niti 13-14h, a druga stvar je da neki dan nisam mogao poslati SMS niti obaviti poziv a signal je bio full. Jedan i drugi problem mi se dogodio samo jednom ali ne bi htio da se ponovi. Zanima me koji baseband koristite vi koji ste prešli na ICS? Ja sam ostao na starom BOKP1, i moguće da on radi probleme. Razmišljao sam o XXKPL ili XXKPM. Koji vi imate?
Bok ljudi.
Nekaj sam zabrljala![]()
Ne rade mi recoveryji (cmw i titanium), a status bar mi se više ne pokazuje. Pa bi bilo super ako netko može uploadati stock fajlove - framework.jar i systemUI.apk bila bi mu neizmjerno zahvalna!
Čisto da izbjegnem ponovno flashanje roma..
:)
Ljudi moue li mi tko reci hoce li ovaj mobitel biti ponovo u ponudi i to sto prije? Ako ne s plus barem samsung galaxy s hoce li doci ponovo u ponudu?ili mouda ima tko da mi moze preporuciti neku osobu koja prodaje nove mobitele da ima jedan od navedenih?
tesko da ce s+ biti u ponudi.
ali imas s advance https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...=4-1-1-1-0-0-1
slican je s+
a za s+ pogledaj na njuskalu.
Bookmarks