Mene moj ceka vec 25 dana zapakiran u centru, bilo je u pitanju prebacivanje broja, a zadnji komad je to bio tada u ducanu, sutra idem po njega
Mene moj ceka vec 25 dana zapakiran u centru, bilo je u pitanju prebacivanje broja, a zadnji komad je to bio tada u ducanu, sutra idem po njega
jučer me zvali iz t-mobilea i rekli da im je stigla nova pošiljka. koliko sam skužio ženu većina ih je već rezervirana...
bolje receno svi su rezervirani jer je opet malo stiglo....
bio prije sat vremena u t-korneru u gardenmallu i kaže lik da će mobiteli stic 15.12., ili koji da poslije!
sinoć sam bila u jednom vašem t-centru u Osijeku i vaša mi je službenica rekla da joj je šef rekao da samsung galaxy s plus NEĆE više dolaziti u ponudu?!
i neka si kupim iphone 3 da je cijena ista?!
mislim dakle tko je tu lud.....više nemam komentara s obzirom da mob vijam već mjesec dana....
Vau. Meni je žao što nema CM7 custom roma za s +. Za X8 su se stvarno developeri potrudili i napravili čudesa, a kad bi rom sa takvim feature-ima imao i s+ pa di bi nam bio kraj
![]()
:)
Evo 2d i 33m i na 34% sam uz dosta razgovora, povremeni sms i wifi. Po meni solidno!
:)
Jeste probali zvati neke seoske t-centre? Ganjao sam kao i vi Desire više od mjesec dana u Teletu po cijeloj Istri da bi na kraju našao jednog u Pazinu. Naravno, lageri su bili prazni, u Zgu su ih dobivali na kapaljku i svi su unaprijed bili rezervirani. Uglavnom, ista priča.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zvali su me prije 2 dana da su dobili novu posiljku pa kao ako sam i dalje zainteresiran, ispunio sam papire cak su mi i tarifu aktivirali, cekam da mi se jave za mob, nadam se da necu morat cekat 25 dana kao sto je vec netko prije spomenuo.. nego, odmah nakon sto su me nazvali sam rekao curi da nazove sluzbu za korisnike i da pita da li su dobili neku posiljku, jer sam ih bio 3-4 puta zvao i uvijek bi mi rekli da ga nema i da ne znaju kad ce dobit, i naravno , rekli su joj da nemaju taj mob i da ne znaju da li ce ga uopce jos dobit..
a zanima me jedna stvar. mozda ne spada u ovu temu.
trenutno sam u simpi i sad kad budem uzimao s+ prelazim na pretplatu s tim da cu prenijeti svoj broj. koja je procedura i koliko to traje?
da se nebi dogodilo da dode mobitel a ja ga ne mogu uzeti jer treba 2-3 tjedna da se prebacim na pretplatu!
Meni su rekli da ću trebati čekati oko tjedan dana da mi promijene mrežu, sa tele2 na t-mobile, i da bi mi u tih tjedan dana trebao stići s+ na kućnu adresu pošto sam ga kupio preko web shopa.
stvarno, tko je tu lud? mene jučer zove ženska iz tmobile i isto mi kaže da ne trebam čekati jer da ih više neće imati u ponudi. ja pitam, kako onda stoji u web shopu, a ona kaže , nemam pojma. i naravno počne mi uvaljivati iphone3. kao to je ista stvar. očito su se nakrcali iphone3 i sad će ih ovako uvaljivati onima koji pošto poto žele uzeti novi mob. zapisao sam se u još jednom tcentru i sad čekam.
Mene su ponedjeljak zvali i pitali jesam li još uvijek zainteresiran za taj mobitel pošto im je stigla nova pošiljka, rekao sam da jesam. Uzela je moje podatke, dogovorili se za tarifu, objasnila mi koliko ću trebati čekati da se to sve obavi i sutradan poslali mi ugovor na e-mail da ga isprintam i potpišem, te da ga njima onda skeniram i pošaljem na njihov e-mail.
isto sto se desilo i sa mnom, samo mi nisu rekli koliko moram cekat, kao sto sam vec rekao tarifu su mi vec aktivirali (posto koristim 098 broj) , jedino cekam mob, po tvojim rijecima nebi trebalo onda bit vise od tjedan dana...ja mislim da oni nasumice biraju ljude, pogotovo oni koji prenose broj sa drugog operatera, logicno da su im oni prioritet...
Pojavio se u online produzenju ugovora u poslijednjih par sati, jutros ga jos nije bilo.
Sad sam produzio ugovor, Extra total S, popust za mlade, 50+10+uspostave mjesecno, 800 kn mob. Placanje pouzecem. E sad cemo vidjet jel bu dosao ili je neka patka![]()
evo zvao jednog poznanika koji radi u t-mobilu, kaže da će nova pošiljka stić sljedeći tjedan, ali nije mi znao rec o kojim se količina radi! pa vidjet ćemo!
Danas sam zvao službu za korisnike i kažu da su povukli sve modele galaxy-a s plus zbog greške i da ih neće naručivati dok se ne popravi greška tj ne zna dali će ih uopće više naručivati.
imam navedeni mob sa 2.3.5 verzijom softa, na mobu je sve ispravno te mogu slat poruke dok sam na netu tako da ih nerazumum
Ma to su obične seronje, svako ima drugačiji odgovor, taj mob im je udarni model u božićnoj akciji (od konkurencije jeftiniji 1000 kn) a onda se uspostavi da ga nema, pa nude iphone 3 kao bolji je od S+, je je!
Nas korisnike ne treba zanimat zašto ga nema, jer je/nije imao grešku, nije samsung proizvodio samo za Hr tržište S+,
ako ga nema u prodaji onda ga nema a ne uzimat rezervacije, vrti se na tv-u barem sto puta reklama sa S+.. pravi marketing, prodaju nešta čega nema iliti, zdravo seljački rečeno, prodaju maglu...
i ja sam ih zvao danas pa su rekli da za koji dan stize.znaci lazu i muljaju sto im je i svojstveno....
ili neki centri kasnije dobivaju informacije...![]()
Danas sam bio u T-centru u Osijeku i predbilježila me je za mobitel,kaže da nemaju nikakvu informaciju kada će dobiti novu pošiljku,kaže vjerojatno za mjesec dana a možda i kasnije,totalno su zbunjeni
Bookmarks