U porukama također moraš postaviti ton za obavijesti. Stavi da se koristi defaultni ili sistemski ton. T-Mobile tonovi se mogu maknuti jedino kad rootaš mobitel.
Za poruke, melodiju stavis na nacin da udes na poruke, stisni menu->settings i zadnja opcija dolje. Dok Email koristi obican notification sound koji promijenis iz postavke zvuka.
Sto se tice brisanja t-mobile i samsung stvari, za to ti trebaju root ovlasti. najlaksa metoda je instalirat app kao Titanium backup (prije njega treba instalirat Busybox) i samo napravit uninstall, iako to nema veze sa ringtone-ovima, to je vise za ove default-ne aplikacije (100 Gameloft, Aldiko eBook,AllShare,Social Hub,Samsung Apps itd... ) . A ako bas hoces izbrisat Tmobile messagetone ili neku drugu melodiju, instaliraj app kao sto je rootexplorer , navigiraj do /system/media/audio i tamo su ti folderi sa ringtone-ovima i notification zvukovima, naravno , i za to moras imat root ovlasti.
Hvala ljudiproblem je riješen
a za rootanje se ne usudim, ipak sam AndoridNI početnik
za sada sam prezadovoljna i ovako
![]()
to i ja kazem, tko nema potrebu roota-at i zadovoljan je ovak kak je mob nek to i ne radi![]()
Gdje da nabavim stock ROM koji dolazi sa mobitelom kad ga kupite kod nas?
Da li je to možda ovaj ROM
U globalu mi treba samo radi moje arhive, da ga imam na disku u slučaju da ga treba vratiti.
Da li netko moze izvuc sa svoga mobitela tmobilov softver, neznan postupak ali mogu pogledat jer ako zatreba ikome za garanciju a da je mjenjao softver
mozes root-at instalirat CWM recovery i napravit nand backup, kasnije ako zatreba samo napravis restore i izbrises Feamod (CWM) recovery zamjenom boot.img i recovery.img file-ova , unrootas i posaljes na servis. jedino ak mogu vidjet u t-mobile-u po root counter-u da si root-ao , onda ti to bas i ne pomaze.
gdje uzeti držač za auto, auto punjač i screen protektor za S+?, ima oglasa na njuškalu, neki gadget_freak prodaje za 120 kn komplet ali ne bi uzimao dok ne vidim kako izgleda uživo i jer neko uzimo sa ebay-a?
držač za auto , auto punjač, jedino je problem što folija nema rupu za home tipku. nisam obraćao pažnjnu na to. zato sam ponovo naručio 3xfolije, nisu još došle, ali sad je lik stavio da ne šalje u hr.
ne rade linkovi za držač i punjač!
ej ljudi imam problem,svaki puta kad mi se mob zaključa i kad ga ja otključam,upali se podatkovni promet,ja ga isključim...a ono opet isto...u čem je problem??
Zna li netko gdje naći najjeftinije originalni i9000 stalak za auto sa dostavom u HR?
http://goo.gl/LHr5z
prvo,pogledaj da li imas u opcijama negdje da kad probudis mob da ti se upali 3G , ne znam kak to ide sa easy battery saver al znam da na juice defenderu mozes stavit takve profile.
druga stvar, ti imas 2.3.3 firmware, a vec je bilo govora da ta verzija ima bug-ove, navodno ne mozes poslat sms ako ti je upaljen 3G, ne znam dal je i kod tebe tako.
a treca stvar, malo mi je ta tvoja ideja kontradiktorna, hoces savcuvat bateriju sa battery saver-om, a trosis ju sa task killer-om , ne treba ti taj task killer, ti mozes "ubit" neki app ili process ali ako on nije zavrsio sa djelovanjem android ce ga opet upalit, i to pali/gasi na kraju ti trosi vise baterije nego da si ga pustio da zavrsi i da ga android system sam zatvori kad vise nece trebat ili ako pofali RAM-a. po meni ovaj task manager koji dode s mobom je sasvim dovoljan da tu i tamo ispraznis RAM ako ti je potrebno.
evo za pocetak, provjeri da li je problem u battery saver-u, ak ne nades profile za paljenje 3G, napravi uninstall i probaj kako je bez njega, ako i dalje imas problem onda je vrlo vjerojatno 2.3.3 software kriv.
Hvala na savjetu,uspio sam namjestiti,battery saver ima također profil za namještanje paljenja 3g i ostalog,što se tiče poruka ne mogu ih slati,ako je 3g upaljen...task killer sam deinstaliro...doduše nisam nikada imao do sada android...tako da mi je sve nepoznanica,pa se snalazim po forumima
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
nema problema, kad ti zatreba nesto pitaj tu pa ce ti vec netko odgovorit, jedino ces tako naucit stvari
nego, ako prikljucis mob na kies vjerojatno bi dobio update na 2.3.5 koji nema taj bug sa slanjem poruka , iako ja ne savjetujem nikome da update-a preko kies-a jer se zna cesto zamrznut tijekom instalacije i onda nastane sranje ak ne znas sta dalje napravit. mogao bi nosit t-mobile-u (ako si kod njih uzeo i ako imas garanciju) i neka ti oni update-aju ili ako znas flashat preko odin-a da si sam stavis noviji firmware (2.3.6 npr.).
inace ljudi ne znam ak ste primjetili nove cijene , prestrasno http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...=SAGALAXYSPLUS
Bookmarks