..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Brutalna jeste najpovoljnija,ali ne bez mane.opet je ogranicenog trajanja za aktivaciju,uvijek moras imati bar 55kn na racunu,naplacuju uspostavu poziva i aktivacija je 20kn,a tih 55kn je vrlo lukavo slozeno jer ako imas malo na racunu moras kupit bon od 100kn...
vise bi volio da je recimo 80kn mjesecno bez naplate uspostave poziva....
ali da je najpovoljnija ,to stoji...iako ni Smart na bonove uopce nije los osim ako nemas "brutalne"prohtjeve...
Ja uzmem bon od 50 i od 20kn. S gmaila stigne obavijest i nadoplatim.. Ne može biti sve savršeno..
Pozdrav, zna netko ako se može kupiti kakav dodatan paket interneta ako se ovih 1000MB potroši?
@Zagy
Nemas dodatnih paketa u Tomatu!![]()
Uf, onda mi izgleda slijedi šparanje sad na produženom vikendu, jer 0,51kn za 100kb mi je ipak malo preskupo...
A kaj je s ovim zero.facebook.com, jel to vama radi? Meni javlja da ta stranica nije podržana od mog providera, a na njihovim stranicama piše da se može na fejsbuk zero.
Ja sam otkrio u čemu je problem sa tim facebookom zero. Barem kod meneMobitel mi je povukao krive postavke, mislim mogao sam normalno na net i sve ali 0.facebook nije radio. Onda sam pronašao postavke na sljedećem linku i njih ukucao i sad sve radi kako treba, pa eto probajte i vi. Link: http://cafe.mobil.hr/threads/74232-T...MMS-i-Internet
![]()
Hvala ali malo je komplicirano mjenjati postavke na iphoneu, tako da ću surfati na normalan način.
Ne može se više aktivirati brutalna tarifa. GOTOVO S AKTIVACIJOM
Biti će skinuta s internet stranice tek sutra.U uvjetima tarife vam piše do 30.6
Služba za korisnike mi je rekla da nije produžema brutalna tarifa ,vija bih ja da je.
Iz uvjeta korištenja:
"14. Tarifa je dostupna za aktivaciju u razdoblju od 1.3.2012. do 2.5.2012. godine i od 1.6.2012. do 31.7.2012. godine."
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
prošli tjedan ja radim svoju ritualnu mjesečnu nadoplatu u iznosu od 100 kn, provjerim račun i imam oko 250 kuna. jučer navečer onako slučajno idem provjeriti koliko novaca na računu - kad ono 155 kn!
i sad ja naravno nazovem, tip u szk pogleda i kaže da je skinulo za internet (makar je u paketu ostalo 300 mb i makar nisam bio u roamingu ili sl). sad su oni napravili reklamaciju i novac će se vratiti, ali je to svejedno neugodno i glupo da se takve greške u nadoplati događaju.
To se i meni u vip-a na pretplatu dogaďalo da mi daju popust na tarifu pa mi uračunaju na prvom računu punu cjenu lopovi.Love u mutno pa kome proďe proďe kome neproďe vrate mu pare zato sam kod njih ukinija trajni nalog.
Ovo s Vipovom pretplatom živa je istina!
kao što rekoh, jutros zovem i čovjek kaže da će proslijediti i da će se vrlo brzo riješiti.
ja evo maloprije već pomalo iživciran što mi novac nije stigao zovem u SZK i tražim da me prespoje u odjel za reklamacije. i prvo ide ona standardna špranca da takav odjel ne postoji blabla. sva sreća već sam nekoliko puta bio prespajan tom odjelu i zapamtio sam imena trojice djelatnika pa kada sam agentici na telefonu to rekao bilo je očito da laže i pristala je da me prespoji tom odjelu.
nakon šta sam pričao sa tim čovjekom iz odjela za reklamacije, vratili su mi 80,00 kuna na račun. i kao što mi je rekao radilo se o GLOBALNOJ grešci tako da je svim tomato korisnicima čini mi se 27.6. internet naplaćivan po redovnoj tarifi a ne iz paketa te da se radi na otklanjanju problema.
provjerite si svoje račune...
meni nije nista uzeto![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks