Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 369

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered31 days registered

Datum registracije
    Jun 2012
    Bodovi
    91
    Nivo
    1
    Bodovi: 91, Nivo: 1
    Bodovi: 91, Nivo: 1
    Ukupna aktivnost: 18,5%
    Ukupna aktivnost: 18,5%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, ja sam na Tarifi Obitelj M, dakle, staroj verziji, i trebala sam u osmom mjesecu produžiti ugovor i na osnovu priduljenja ugovora i skupljenih puno bodova dobiti popust na mobitel. Pa hoću li ja i dalje imati istu tu mogućnost unatoč tome što ova tarifa više nije u ponudi? I kako da ja znam koje su cijene mobitela u ovoj staroj verziji tarife pri produljenju ugovora, ako sada uz mobitele pišu cijene samo ovih novih tarifa? I teoretski, ako bih ja odlučila prijeći na Obitelj M+, bih li ja unatoč tome mogla iskoristiti dosad skupljene bodove na staroj verziji? I kad bih uzela tu novu tarifu, bih li se ja vodila kao da potpisujem novi ugovor, jer se kao radi o novoj tarifi, ili bi mi uračunali i ono vrijeme koje sam bila na staroj verziji pa bih se vodila kao da ga produljujem, jer po toj staroj verzji ja već imam ugovor, pa bih, da je ostala stara verzija, ja zapravo produljila ugovor, što bi mi dalo dodatni popust na mobitel? Jer veći je popust na mobitel ako si produljuješ ugovor, nego ako potpisuješ novi.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Bodovi: 3.043, Nivo: 12
    Ukupna aktivnost: 24,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao itakoštosad Pregledaj post
    Dakle, ja sam na Tarifi Obitelj M, dakle, staroj verziji, i trebala sam u osmom mjesecu produžiti ugovor i na osnovu priduljenja ugovora i skupljenih puno bodova dobiti popust na mobitel. Pa hoću li ja i dalje imati istu tu mogućnost unatoč tome što ova tarifa više nije u ponudi? I kako da ja znam koje su cijene mobitela u ovoj staroj verziji tarife pri produljenju ugovora, ako sada uz mobitele pišu cijene samo ovih novih tarifa? I teoretski, ako bih ja odlučila prijeći na Obitelj M+, bih li ja unatoč tome mogla iskoristiti dosad skupljene bodove na staroj verziji? I kad bih uzela tu novu tarifu, bih li se ja vodila kao da potpisujem novi ugovor, jer se kao radi o novoj tarifi, ili bi mi uračunali i ono vrijeme koje sam bila na staroj verziji pa bih se vodila kao da ga produljujem, jer po toj staroj verzji ja već imam ugovor, pa bih, da je ostala stara verzija, ja zapravo produljila ugovor, što bi mi dalo dodatni popust na mobitel? Jer veći je popust na mobitel ako si produljuješ ugovor, nego ako potpisuješ novi.
    Tvoj slučaj je produljenje ugovorne obveze,možeš produljiti UO na novim tarifama jer stare više nisu moguće za aktivaciju,možeš zamjeniti sve bodove koje si skupila na staroj tarifi,te ostvariti popust na uređaj i popust od 50% na mjesečnu naknadu odabrane tarife.

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao unique2105 Pregledaj post
    Evo detalja:
    MNP ponuda: 50% popusta na mjesečnu naknadu 12 ili 24 mjeseca, ovisno da li je OTPO 12/24
    To je isto MNP,dakle 50% popusta na mjesečnu naknadu 12 ili 24 mjeseca, ovisno da li je OTPO 12/24
    Tako je.MNP ponuda: 50% popusta na mjesečnu naknadu 12 ili 24 mjeseca, ovisno da li je OTPO 12/24
    Tvoj slučaj je produljenje ugovorne obveze,možeš produljiti UO na novim tarifama jer stare više nisu moguće za aktivaciju,te ostvariti popust od 50% na mjesečnu naknadu odabrane tarife.
    KAKO?

U "Uvjetima korištenja promotivne ponude za prijenos broja upokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d.", piše u članku 2.: "Tarife na kojima je dostupna ponuda su Extra Priča, Total i Obitelj."

PO TIM TARIFAMA NIJE MOGUĆE NAPRAVITI NOVI OTPO, A NIGDJE NIJE OBJAVLJENO DA U TU PROMOCIJU SPADAJU Total+ I Obitelj+
    Zadnji uredio ispravljach : 05-06-2012 u 13:04

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2012
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Bodovi
    3.043
    Nivo
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ispravljach Pregledaj post
    KAKO?

U "Uvjetima korištenja promotivne ponude za prijenos broja upokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d.", piše u članku 2.: "Tarife na kojima je dostupna ponuda su Extra Priča, Total i Obitelj."

PO TIM TARIFAMA NIJE MOGUĆE NAPRAVITI NOVI OTPO, A NIGDJE NIJE OBJAVLJENO DA U TU PROMOCIJU SPADAJU Total+ I Obitelj+
    Pojašnjenje,gdje sam pogriješio? Nisam baš s razumijevanjem pročitao,na poslu sam,a noć prije sam također radio.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-Mobile EXTRA tarife
    By 007jaran in forum T - Mobile
    Odgovora: 251
    Posljednji post: 05-06-2012, 08:45
  2. Prisilna promjena starih na nove (Extra) tarife
    By ispravljach in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 31-05-2012, 12:50
  3. iz flex obitelj u tarifu za obitelj?
    By vwgolf3 in forum T - Mobile