Total+ S = 125/2=62,5+50+10=122,5 KN - za jednu osobu
Obitelj+ M = 175/2=87,5+(50+50)+(10+10)=207,5/2=103,75 KN po osobi - ukoliko se koriste dvije osobe
Obitelj+ L = 300/2=150+(50+50+50)+(10+10+10)=330 KN/3=110 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
= i M i L su isplativiji od S, ako imaš s kime djeliti minute i poruke
= L je isplativiji od M i S jer donosi dvostruko više data prometa po punoj brzini
= L je isplativiji od M i S jer nudi još niže cijene uređaja
= XL može biti isplativiji od L ako je peto mjesečna naknada (migracijska tarifa + pet plaćenih računa + uključenje u drugu obiteljsku tarifu) manja od razlike u cijeni uređaja
= XXL može biti isplativiji od XL i L ako je peto mjesečna naknada (migracijska tarifa + pet plaćenih računa + uključenje u drugu obiteljsku tarifu) manja od razlike u cijeni uređaja
@z33 = ako si samac sve to ti je nebitno, ali jednog dana... kad teenageri u obitelji požele Galaxy S15 advance plus, a žena iPhone9s 640GB gledat ćeš drugačije na svijet
dodano 12.6., nek se nadje
Obitelj+ XL = 450/2=225+(50+50+50)+(10+10+10)=405 KN/3=135 KN po osobi - ukoliko se koriste tri osobe
Obitelj+ XXL = 600/2=300+(50+50+50+50)+(10+10+10+10)=540 KN/4=135 KN po osobi - ukoliko se koriste cetiri osobe
Zadnji uredio ispravljach : 12-06-2012 u 23:53
single tarife (...Total, Total+) služe, bar meni, za jeftinu kupnju uređaja.
Hvala T-Mobileu što postoje takve tarife koje nikad nisam plaćao, ali sam na njima sklopio većinu ugovora i kupio jeftinih uređaja.
za korištenje su bogom dane grupne tarife (Team, Obiteljske...)
Total+ tarife, osim Total+ S, su isključivo isplative za kupiti uređaj. Broj koji potpiše ugovor na Total+ tarifi je uvijek najbolje što prije prebaciti u nositelja na istoimenoj obiteljskoj tarifi.
Kao što je i ispravljach iznad napisao
Je li ovo 100% sigurno i hoće li proći kroz sustav? Meni je rečeno suprotno kada sam radio prijenos, a isti djelatnik mi je napravio prijenos s tele2 prepaid brojem, dakle nije me htio obmanuti.
Zadnji uredio miha013 : 01-06-2012 u 21:02
ispravljac, molim te pojani ovo:
Obitelj+ L = 300/2=150+(50+50+50)+(10+10+10)=330 KN/3=110 KN po osobi
konkretno me zanima ovo (50+50+50)???
jel to 3x flat opcija ili nesto drugo?
Da, 3x flat opcija, kao što je napisano 3x 10kn r.f.
Ako imas manje od 28 godina automatski imas -50% i bez otpo-a
Sto želiš?
-50% 24 mj na obitelj L ili obitelj+ L i skuplji uredjaj
Ili
Jeftin uredjaj i skupa obitelj+ L (320 kn mj)
Ovakva pitanja postavljaj u temi:
http://cafe.mobil.hr/threads/73313-P...ničkog-odnosa
Zadnji uredio ispravljach : 02-06-2012 u 19:04
Može li broj koji se prenosi u donosi popust 50% biti ovakav:
1. aktivira se sutra novi broj- pretplata VIP/Tele 2 najmanja
2. Prebaci se broj u T mobile za par dana, plate penali operateru od kojeg se dolazi
3. Prebačeni broj miruje, plaća se radijska frekvencija 10 kn.
Mora li ovaj broj biti nositelj/postpaid u Obitelji+ ili može odmah/poslije sa postpaida prebaciti na Simpu i kao takav ostati u Obitelji?
Može li broj koji se prenosi u donosi popust 50% biti ovakav:
1. aktivira se sutra novi broj- pretplata Tele 2 najmanja - plan nula 10 kn mj
2. Prebaci se broj u T mobile za par dana, ne plate penali operateru od kojeg se dolazi
3. Prebačeni broj miruje, plaća se radijska frekvencija 10 kn. - da
Mora li ovaj broj biti nositelj/postpaid u Obitelji+ ili može odmah/poslije sa postpaida prebaciti na Simpu i kao takav ostati u Obitelji? - sto ti želiš?
Svi su brojevi koje bi utrpao vec na T mobile. Uzeo bi broj s druge mreze i bacio ga na Simpu da ne zauzima prostor na pretplati.
ja sam vidio te tarife 31.05 al nisam mogao vjerovat da je t-mobile s time izašao van. Prema mojim informacijama tele2 opet nešto sprema navodno neka tarifa za 95 kn mjesečno.
Sad sam bio u T-Com centru detaljno se raspitat o Total S+ tarifi i saznao da ipak moram potpisat UO na 12 ili 24 mj ako prenosim svoj broj (govorim o flat opciji 122.50kn/mj). Bez UO je samo ako uzmem novi broj u njih, tako da ipak idem na Savrsenu :/
Ne moraš potpisati ugovor ukoliko si mlađi od 28 godina, krivo su ti rekli! Nema nikakve veze ima jesi li trenutno na T-mobile ili na drugoj mreži.
Uvijek je problem što ljudi u T-centar dolaze i pitaju jel se nešto može, itd..
Otiđi u T-centar i reci da imaš manje od 28 god, da ti napravi prijenos broja i aktivira popust na Extra Total+ S bez OTPO, bez kupovine uređaja. Isprintaj specifikaciju te promotivne ponude, pročitaj im 1. članak ukoliko ti opet kažu da ne može.
A jeb.emu, dosao sam s osobnom i planirao uzet tafiru, nekih 5 puta sam ga pitao jel bas moram na UO jer sam mladji od 28 god i on samouvjereno da moram. Nista, idem ujutro opet al u drugog zaposlenika i rec kako si i napisao. Hvala!
trenutno sam na extra total L tarifi (50% popusta, 18. mjeseci jos)
nakon 6 mjeseci mogu na nizu tarifu (M)
da li se sad mogu prebaciti u extra total+ M i da li imam jos uvijek tih 50% popusta
hvala
Teorijski,nakon raskida s t-mobileom,kolko dugo se mora biti na drugom operateru(bez ugovorne obveze) da se dobije mogućnost prijenosa broja nazad u T-Mobile?
pa zašto?
3 mjeseca
iPhone 5s 16 GB
Dakle, ja sam na Tarifi Obitelj M, dakle, staroj verziji, i trebala sam u osmom mjesecu produžiti ugovor i na osnovu priduljenja ugovora i skupljenih puno bodova dobiti popust na mobitel. Pa hoću li ja i dalje imati istu tu mogućnost unatoč tome što ova tarifa više nije u ponudi? I kako da ja znam koje su cijene mobitela u ovoj staroj verziji tarife pri produljenju ugovora, ako sada uz mobitele pišu cijene samo ovih novih tarifa? I teoretski, ako bih ja odlučila prijeći na Obitelj M+, bih li ja unatoč tome mogla iskoristiti dosad skupljene bodove na staroj verziji? I kad bih uzela tu novu tarifu, bih li se ja vodila kao da potpisujem novi ugovor, jer se kao radi o novoj tarifi, ili bi mi uračunali i ono vrijeme koje sam bila na staroj verziji pa bih se vodila kao da ga produljujem, jer po toj staroj verzji ja već imam ugovor, pa bih, da je ostala stara verzija, ja zapravo produljila ugovor, što bi mi dalo dodatni popust na mobitel? Jer veći je popust na mobitel ako si produljuješ ugovor, nego ako potpisuješ novi.
Mozes bez problema na total+ M i popust od 50% ti ostaje.
A na koju foru moze dobiti 50% na mjesecnu naknadu? UO ce produziti tek u kolovozu, a onda akcije za popusut prijenosa broja vise nema.
Za tebe je trenuto najbolje da napravis sljedece u ovom mjesecu, Lipanj:
Prijelaz na Extra Obitelj + L, kada se izvrsi prijelaz prenijeti u obitlj +L broj iz druge mreze npr. Tele2 Plan0 tarifu na osnovu tog broja dobivas 50% popusta na mjesecnu naknadu tijekom 24mj.
Jos jednom napomena da to sve moras odraditi u ovom mjesecu tj. Lipnju.
A kada ti isteknu ugovorne obveze za ostala dva broja tj. brojevi koje trenutno koristis u obitelji m, onda se ponovo javi u temi za produljenje pretplatnickog odnosa i tamo ce se sigurno netko naci tko ce ti pomoci da napravis najbolju dostupnu kombinaciju koja ce biti aktualna u kolovozu.
Zadnji uredio Darda : 05-06-2012 u 10:08
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
KAKO?
U "Uvjetima korištenja promotivne ponude za prijenos broja upokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d.", piše u članku 2.: "Tarife na kojima je dostupna ponuda su Extra Priča, Total i Obitelj."
PO TIM TARIFAMA NIJE MOGUĆE NAPRAVITI NOVI OTPO, A NIGDJE NIJE OBJAVLJENO DA U TU PROMOCIJU SPADAJU Total+ I Obitelj+
Zadnji uredio ispravljach : 05-06-2012 u 13:04
Bookmarks