Stigle karte za Sigur Rós![]()
Stigle karte za Sigur Rós![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Setam Istanbulom i gledam u koji restoran da sjednem i veceram![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Luna? De je Luna?
Sretan majcin dan svim majkama na forumu!![]()
One day, sky went blue...
Ma kakve cevape,ovdje cu na neku ribu iz Crnog mora![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Jos 15 min
EDIT: Pa da, zasto mi nebi zapelo na "Retrieving Hero List"
EDIT 2: UpaooD
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 15-05-2012 u 01:13
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ko ce na norijadu u petak?![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Nemoj pretjerat samo![]()
Solidan savjet,hvala![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ne slušaj ovoga, sredi se, ipak je zadnji dan![]()
Diablo je definitivno prekratak!
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
al si ipak dao 400 kn za njega
400kn previše![]()
![]()
Sram vas bilo. Lopovi.
Sreća pa ga možeš uvijek igrati iznova i iznova i iznova i bildati lika i skupljati iteme i šta sve ne. Mislim da se Diablo nikada nije igrao zbog priče i ubijanja samog Diabla. Po meni je bitnija igrivost od toga koliko trajePrimjera radi, dan danas igram Diabla 2 i Stalkera SoC bez obzira što sam ih davno prešao.
Imam filing da nisi prešao D2, možda se varam, dunno![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Meni diablo ne bi ni radio na laptopu, tako da ni ne mogu doći u iskušenje vrijedno 400 kn.....
Nego, da skinem dvojku..![]()
One day, sky went blue...
Ajte vi svi lijepo van polja orat i ceste asfaltirat. Igre su za malu djecu.
Bookmarks