Nije to to- trebam nešto specifično
A i ljepše mi je da sam napravim (koliko toliko- pošto sigurno ima dobrih templateova).
Ali, ima još vremena...
U danasnje vrijeme barem to nije problem, a uz to jos je i besplatno http://www.freshcreator.com.hr/
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nije to to- trebam nešto specifično
A i ljepše mi je da sam napravim (koliko toliko- pošto sigurno ima dobrih templateova).
Ali, ima još vremena...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mrzim kad mi hrenovka ispadne iz tijesta dok ju tacam u rajngli tartara
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Note for myself:
Mario... silikonske maramice NISU, ponavljam NISU za monitor. Slijedeći put čitaj kaj piše na ambalaži i koje maramice kupuješ.
Silikonske maramice?! Kaj je pak to?
Jel to za brisat silikonske, ovaj... dodatke?![]()
Iskreno, nemam blage, ne vjerujem da je to za održavanje, ovaj, zračnih jastuka, ne?
Piše da su za upotrebu od -50°C do +150°C i da služe za podmazivanje i zaštitu... nečega. Ne znam. Uglavnom znam da mi je ekran pun silikona po sebi
i ne kužim zašto mu se nije povećala dijagonala
Gotov seminarski nakon 10 sati pisanja![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
To neki kratki seminarski?
Ja isto pišem neki seminar...
Dosadnije je nego što sam planirao
Sad treba napisati još 4-5 stranica do sutra u 12... :/
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
To su nama obični seminari i doslovno 2/3 ocjeneAli da, tehnički gledano izgledaju kao znanstveni radovi
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
xlr, sta ti studiraš uopće, ako se smije znat?![]()
Moj seminarski... well, prvo mi recite kaj to je![]()
To ti je kad odes na seminar, pa prodjes inicijaciju, pa postanes dio bratstva...
Ah so
Next![]()
Pa ti si iznadprosječan...
OT: Došo doma,zvrcnuo zubara i javlja se medicinska sestra. Ja reko,čoek mi ne odgovara na fejspa reko da vidim jel radi danas (poznanici smo...)
Kaže ona da šta mi je a ja da me na ladnu pivu boli do ludila pa da se smiri za 20 sekundi a ona mene ladno za idući petak naručila.
Ja reko čuj stara,ako bude kritično ja upadam bez najave i bi tako. Sad čekam da zaboli.![]()
Znaš da imaš sutra na velesajmu onaj "event" Cro Summer Job?
Ja imam posao, pa sam bez brige![]()
Seminar uspješno predan 3 minute prije roka!
Ostavljanje svega za zadnji čas FTW![]()
Bookmarks