Kako mi je drago,ne volim nijedan od ta dva kluba,ali mi je drago za Chelsea,nek se malo skuliraju barca forseri![]()
Ovaj Torres je usutkao cijeli Camp Nou![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Kako mi je drago,ne volim nijedan od ta dva kluba,ali mi je drago za Chelsea,nek se malo skuliraju barca forseri![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Mario, to i danas bila neka tekma ili su Plavi imali trening u Španjolskoj?![]()
Ne znam, sve slabije pamtim, mutno mi je
Sad smo kvit za navodno suđenje za Barcu iz 2009.![]()
Ajd, neću niš reć na ovo navodno![]()
Napokon da vam je Torres zabio, nek zabije gol protiv Reala i dižem mu spomenik.
Naravno, ako i oni uspiju do finala![]()
Pepe je zreo za zatvor.
Pa taj covjek je drvosjeca, a ne nogometas...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Čini mi se da Španjolcima nije suđeno biti u finalu![]()
Žele duže ljeto i odmor zapravo![]()
Cristiano i Kaka su izvodili penale kao da su se isli prosetat malo...
A ovaj Sergio isto ko da ima drvenu nogu..
Sta nema neka tema u chataoni koja je bas za nogomet?![]()
Nova nam tražilica baca samo ovo
17 postova, 2004.
Sta fali nogometu?![]()
pozdrav ljudi sto se radi dobroga , danas sam slozio garmin navigaciju na svojoj 5800xn zahvaljujuci tutorialu na forumu ,hvala korisniku koji je to uploado, i tragam za maticnom plocom za 5230 sto stoji pod stolom raskupusana a nova je jos maltene
na widgetu veli da je vani sunčano
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
vise nise nisam obican baustelac u fusu,sad sam majstornavlacenje sepa i teraplasta sam doktorirao
ne
dal zna netko kad bi mogao povrat poreza![]()
Zadnji uredio Rus : 29-04-2012 u 16:53
e tak...sad bi si bormec mogel iti male pučinuti...
Ti sam navek spiš
OT:
Mrzim dok sve ostavljam za zadnji dan, prvi maj a radim ko konj ^^
Smislio internet projekt s potencijalom (što je rijetko za moje ideje)!
Sad još samo moram naučiti napraviti solidnu web stranicu...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks