Jedno naivno pitanje: Nema šanse da se brutalna produlji nakon 30.4., jel?
Linčovan sam na Vip do 27.12. s pretplatom na kojoj imam 500/200/1000 za 170 kn/mj dok mi Tomato nudi 1000/1000/100 za 2 - 2.5x manje para. Zato sam čekao zadnji čas da odem po karticu.
Od sutra će samo biti tarifa 0.45 ili kak to ide? Moraju nešto novo smislit valjda![]()
Baš me zanima hoće li VIPnet ponuditi nešto nakon 30.4.
Ovdje ne mislim samo na Tomato (dapače, tu ne očekujem), ali bi unutar glavnog branda (VIPme, i pretplate) TREBAO spustiti cijene, jer tko je na bonove na VIPu, a troši oko 50-80kn, već lagano šizi zbog cijena prema drugim mrežama od 1,94kn.
Moja preporuka, neka se "HOĆU +" tarife uključuju bonom od 50kn, a da za bon od 100kn nema više poziva skupljeg od kune.
A na pretplati dopuniti BL tarife nekim fondom besplatnih minuta prema drugim mrežama uz prema VIPu gratis.
Ako se ubrzo ne drmnu, još će biti odljeva korisnika...
odljev u njihovu tvrtku-tomato
Brutalizirao sam se..
tomato.com.hr više nema Brutalnu u prvom planu...
Top Tarifa se nudi opet, mada i nije bila nedostupna, samo ju je Brutalna poklopila...
Ja cu se valjda u srijedu. Prijenos ce biti od 8do11.
Da, 18.4. sam predao zahtjev.. Valjda sad bude.. Rekli kao da svi koji su dali zahtjev prije 30.4. ce moci aktivirati brutalnu..
Javim
--
. [Lejzermaster]
Aktivacija Brutalne tarife je produljena do 2.5. Dakle, tko se nije stigao registrirati (to je preduvjet za aktivaciju), može sutra otići u Vip centar i tamo predati papire.![]()
Evo sumarno za DRUGI mjesec korištenja "brutalke", potrošeno je:
- 576 min, 24 sms i 892 mb
- 73 poziva = 21,17 kn za uspostave
- 55 kn za aktivaciju
Znači ako računamo po principu 1 min=1 jedinica, 1 sms=1 jedinica, 1 mb=1 jedinica,
576+24+892=1492 jedinica
Tako da kada podjelimo utrošeni izos 76,17 kn/1492 jedinica, dobijemo da me jedinica košta 5,11 lipa
Opet zadovoljan !!
Evo koliko vidim brutalku su prepolovili po svim stavkama, a cijenu podigli na 91 kn mjesečno ... tko je jamio jamio...
Nije ovo za mene ...
Nije Darinka, Ante je! 2.5. je zadnji dan za podnijeti zahtjev za prijenos broja kako bi mogao uključiti Brutalnu tarifu.
Tomato broj. Poslao sam ispunjen zahtjev mailom, a potom poslao SMS sa zahtjevom za aktivaciju Brutalne.
Poslao 02.05. u 2330 sati. Je li to dovoljno?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U skladu je s uvjetima, pa makar bilo u 23:59. Samo cuvaj SMS i mail koje si slao.
Sve u redu prošlo. Aktivirao pozivom SZK.
Znaci SZK ne pravi probleme s ukljucenjem poslije 2.5
Podatke sam poslao 2.5. a aktivaciju napravio pozivom prema SZK 3.5
Kako sam obecao..
Jucer ujutro dobivam poruku da je prijenos broja odbijen od strane dosadasnjeg opertarea.
Zovem tomato.. pitam u cemu je problem.. kazu da je t-mobile odbio jer je krivi PUK.
Zovem t-mobile. PUK je dobar.
Provjeravam PUK na Zahtjevu za prijenos broja. I tamo je dobar PUK.
Zovem tomato provjeravaju vec dan i pol u cemu je problem i uopce se ne javljaju. Bio i u poslovnici VIPa i poslao e-mail.
Ima netko neku spagu u tomatu da provjerimo u cemu je zaista problem?
Hvala.
--
. [Lejzermaster]
Podi na njihov face
Bookmarks