Bsš sam i stavio taj migrate, ali baš sam prije stavljanja i nakon stavljanja imao više random reboota, koji je bio konstantno u nekom loopu. u jednom trenutku se restartao, upalio, restarto... tako oko pet puta. uspio sam nešto izmuljat, maknut system tuner, otić u recovery, obrisati cache i dalvik, ali opet par restarta, da bi to odjednom prestalo :/
sad radim nandroid backup, idem u recovery i od tamo probati flashati kernel, jer očigledno preko flashgui ne uspijeva.
EDIT: evo, preko 4EXT sam uspješno stavio anryl kernel, i normalno se bootao u romeos. sutra tokom dana onda budem opet isprobao trajanje. danas je sa ovim stock romom trajala odlično baterija. najbolje prikazuje slika 2012-04-08_19-08-17.jpg na dolje linku screenshots, ubijao sam ju od 11,30h do cca 19 sa dosta razgovora, čestim wlanom, syncanjem, slikanje, gps uključen, chat program u pozadini, titanium backup restore programa, instalicja raznih programa... baterija kad je ekran ugašen se mislim da i postotak ne miče uopće, ode u deep sleep. ali kad se koristi, onda pada, ali ne toliko koliko na leedroid ili mikrunny jer proc radi samo sa jednom jezgrom i to 384 - 1188 mhz. s obzirom na ekran i jači proc, ja zadovoljan. možda sa anryl kernelom bude još i bolje.
btw, tražim po xda i guglu teme za superwipe, ako trebam ispočetka sa nekim romom, može kakav prijedlog ili je dovoljno unutar 4ext recovery sve pobrisati?
---
ovdje imate par screenshootova od evo, random stvari, većinom statistike baterije.
ovdje imate par slika slikanih sa evo

Odgovori uz citat
Bookmarks