KingCobra je zakon!
ovdje sam napisao jedan post, koji je suma korištenja, pa da ne prepisujem pročitajte na xda.
Prezadovoljan sam. Nikakvih problema. Stabilan, meni dovoljno brz rom, ne primjećujem nikakve lagove, sporost, sve se otvara po mojem mišljenu onako kako treba.
Ja koristim rom koji može otključati mob / ekran sa kamera tipkom, a KingCobra ima ove Leedroid Tweaks.
A i sve ove druge tweaks i skripte koje je Turge (autor KingCobre) su fenomenalni, i aroma instalacija je odlična, poprilično sam customizirao, maknuo sense, stavio go launcher ali koristim LauncherPro, i anryl kernel (min 384 - max 1,2 ghz). baterija odlična, drain preko noći 1-3% ili ovisno da li je koji app svjesno stavljen upaljenim onda je normalno viši drain (npr dropbox upload). temperatura bat. niža nego stock.
Kad se igra igrica, temp ode preko 40C, čak i do 45 ali tako mi je bilo na svim romovima dosad - igram većinom PlantsVsZombies i Jelly Defense.
eventualni minusi:
kad se ekran ugasi, kao da mob ode u standby, to primijetim ako updejtam apps preko marketa, ugasi se ekran, wlan radi, to potraje 5-10 min ili više ali kad upalim ekran app se još nisu inst, nego kao da su bile pauzirane i odmah se instalacija i updejtanje nastavi. nemam vremena da to istražim, nije ništa strašno
Bug kad se unlocka mob, da lijevi gumb za unlock nije prikazan ali je funkcionalan i čim se dotakne ekran, pojavi se i gumb - slika u galeriji.
Camera app je Amaze, malo me živcira kad se uključi camera da brightness ode na max (i vrati na prethodnu vrijednost kad se zatvori cam app), meni je presvijetlo ali eto, živim s tim
Ima neki error koji se javlja iz nepoznatog razloga u statust bar, kad se upali komp, kao da market pokuša updejtati a wlan nije on. kliknem na clear i sve ok
Ako te još što zanima samo pitaj, zasad ne znam što da još spomenem.
Dropbox galerija - većinom sshotovi od Batterystats, za potrošnju bateriju i par bench rezultata, sa 1.2 i 1.5 mhz postavkama
reko mi frend da mogu updateat leedroid na najnoviju verziju i da mogu samo install, da ne moram nista brisati i da ce mi tako sve ostati kako je i da se nista nece obrisati - postavke, kontakti, aplikacije i to... je li to istina i da li se to moze tako?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ja se uvijek drzim pravila da instaliram na "cisto"....
evo i zasto... (uzmi u obzir, da sam ja jos jaaaako zelen za android...)
npr.
ubacio sam leedroid 5.4, sa pripadajucim kernelom. prije napravio bacup...itd, reklo bi se sve skolski.
prije ubacivanja samog rom-a, izbrisao sam data/cache/dalvik cache.
instalirao sam i 4EXT Touch Recovery!
prckao, igrao se postavkama, i odlucio (jer sam nesto zeznuo, a i isprobati flashanje sa 4ext-om).
ponovo instalirao ledroid itd...itd....
sad citaj pazljivo....!
tada sam vidio da prilikom instalacije rom-a, 4ext me "pita" zelim li obrisati data.../.../.. ili nastaviti instalirati rom bez brisanja.
(racunam da sam to vec napravio u recovery-u..ali opet....?)
kliknem da zelim, i nastavim instalirati rom.
gle "cuda".
bootanje mobitela je duplo brze nego prije, cujem i zvuk uz animaciju prilikom buitanja....itd.
kad sam poslozio sve sta me je zanimalo, idem napraviti backup.
backup mi napravi za 230 sec. (prije mu je redovito trebalo oko 430 sec!!!) skoro duplo manje, uz skoro iste instalirane programe!
fast boot mi je ukljucen, i mob starta iz ugasenog do spremnog za upotrebu za max 10 sec., s tim, da treba napraviti i unlock sim kartice...
sve u svemu, puno brze nego prije....
zato ti i preporucujem da izbrises "sve" pa da instaliras na "cisto"...
btw,
baterija je takodjer bolja, a sa tweaks se moze nastimati autom. osvjetljenje na idealno.... itd...itd
Zadnji uredio wlan : 27-04-2012 u 10:09 Razlog: nadopuna....
Upravo stavio LeeDroid na mob,sve odlicno radi osim kamere,kada uđem samo prikaze "camera,v.0.11" i sliku neke klinke,imam za birat done i demo video i kada zelim uci u kameru samo mi je crna slika na display-u?!
U cemu je kvaka,hvala!
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Jesi radio wipe prije flashanja ROMa?
Flashaj opet samo kameru, ima na xda flashable zip od kamere.
Ma da,rijeseno je,flashao sam od amaze-a kameru,hvala![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
evo jos malo price o leedroid-u v. 5.4.
dakle,
prije sam opisao postupak instalacije rom-a, pa necu ponavljati....
ljudi ja mogu reci da sam odusevljen trajanjem baterija...!!!
instalirao sam juice defender ultimate, u kombinaciji sa leedroid-om, baterija mi je nakon 12 sati prilicnog koristenja...wlan, skype, opera, instaliranje-deinstaliranje programa, gps...itd na 34%!!!
jucer sam snimao trag sa gps-om cca 10 h, mob. online cijelo vrijeme, sms, povremeno pregledavanje traga...itd...nakon 16 sati, baterija na 6%!!!
moram napomenuti i da sam snimao trag sa dva razlicita programa, osmand+ i locus pro.
osmand+ za skoro 8 sati potrosio oko 3% baterije!
locus pro za 2.45 h. potrosio 28 %!!!!???(naravno, odmah nakon toga deinstalacija programa....!)
leedroid tweaks osvjetljennje postavljeno na lowest, (auto), i vrlo sam zadovoljan kako radi...
da zakljucim, sada napokon uz odlican mob., imam i odlicnu bateriju!!!
jos napomena, mislim da je rijec o bag-u, nerijetko se dogodi, kad idem pregledati 3d fotografije ili filmove, da je slika "duplana".
rjesenje je restart!
ima li mozda nekakva "zakrpa" za ovaj problem...ili sam kod flesanja treba odabrati camera amaze...?
samo da nadodam, da sam nakon par dana odusevljen trajanjem baterije....mogu reci skoro duplo bolje od origigi softwera.....!!!
instalirao sam i spb shell, pa se malo igram...., sve 5, osim kamere i foto preglednika....
@cickova13
bug je nevjerojatan, pogotovo kad ukljucim kameru (ne svaki put!), ...kompletan aparat se zaledi....nekada je potrebno izvaditi bateriju na 10-ak sec.
probati cu fix permissions..., pa javim....
btw,
ubacio sam camera amaze, nista bolje nego origigi evo3d.
LeeDroid je odlican,kamera traje nesto bolje nego na stock romu,sense sam naravno maknuo,jedino kamera zna zezati,stavljena je od htc amaze-a i jucer se shebala pa sam morao restartati mobw...sad razmisljam da stavim romeos ili king cobra...
Jedino me zanima da li mogu nekako spremiti sve postavke kako mi je sad,npr.ovaj launcher,te i te aplikacije,da li to kasnije mogu opet vratiti na isto stanje(npr ako se opet vratim na Lee-a)hvala![]()
Misliš baterija?
Titanium Backup, s njim možeš napravit backup svega.
U launcheru nećeš moć napravit backup widgeta, ali ikone će ostat.
Ako ne koristiš Sense onda odi na ROMeOS.
OT: Trenutno vozim ICS rom, Shooter Ice. Trenutno najbolji ICS rom za GSM verziju. Ima par sitnih bugova, najveći je kamera, ali danas popodne bi trebao doć update na kojem radi kamera i wifi tethering.
edit- još jedan dobr ICS ROM je Virtuous Quattro Sense Edition
Zadnji uredio yager : 04-05-2012 u 13:14
Onda napravi backup onoga što je moguće.
Step by step vodič
Ma mislim na bateriju da haha
Ok probat cu s titaniumom hvala...
I jos da pitam,romeos stavim isto ko i Leedroid,samo na root i flasham?Ne treba prckat po kernelu?
Zapravo taj dio mi nije najjasniji,kada sam stavljao Leedroid samo sam stavio rom na karticu i flashao,pretpostavljam da je kernel bio uključen u to,e sad ako stavim romeos da li mogu isto tako samo stavit rom i flashat ili moram i kernel dodatno mijenjat? Nadam se da sam dovoljno pojasnio...![]()
Bez roota je prilicno tesko dobiti upotrebljiv backup.
Pa flashas kernel. Skines, stavis na karticu i flashas nakon flashanja ROMa.
Nakon CDMA verzije leakan je ICS i za GSM.
[EVO3D][ROM][GSM][May 4]Virtuous Shooter v.3.0.0 [3.08.401.1][Kernel: HTC] SENSE 3.6
-rom je potpuno funkcionalan, radi 2D i 3D kamera, pozivi rade, sve radi.
Stavio jučer ICS.
Sve radi, kamera 2D i 3D, nema problema prilikom poziva, baterija drži odlično, rekao bi čak kao i na ROMeOS+Anryl, nema lagga, trzanja.
Jedino što je lošije je kvaliteta filmova. Pustio sam neki mkv i puno je lošija slika nego na Gingerbreadu.
Za prvi leak odlično.
Je li ima taj ROM dodatne tweaks mogućnosti kao primjerice kod LeeD i ReOS ?
Hvala. Napravio sam backup, skidam sad tu novu verziju pa da isprobam malo...
P.S.
Isprobao, sve radilo super...Ali onda sam primjetio da u 95% slučajeva kada upalim ekran, tj. dok ga uključim da mi se na 5sec izbugi signal od mrežnog operatera. Sad, da li je to nešto do mene ili bug u samom romu neznam jer nisam pročitao do sada nigdje da je netko to spomenuo...
Također imam problema i sprekidom poziva (call drop). To vidim da i neki drugi imaju, kao i na ovoj verziji, tako i na prijašnjim betama. Za to navodno postoje neki fixevi, ali mi se neda zezat sa svime time..
Vraćam se natrag ne ReOS.![]()
Zadnji uredio BUG.kc : 05-05-2012 u 22:33
Bookmarks