Potpisujem ovo .navedeno
Možeš li molim te dati ovaj link za beats audio na public. ne vidim ga tamo, a još nisam gledao u temu. Je li to Migrate zip?
Može li i usporedba beats zvuka na Romeos i Leedroid?
Pitam zato, jer sam dva dana vrtio MikRunny, i mogu reći da je odličan. ALI... razlika u zvuku je osjetna, dosta lošiji zvuk, tiši nivo, lošiji zvuk prilikom javljanja na pozive, pogotov slušanja glazbe, nije tako kvalitetno kako je bilo na leedroid, a i beats je činio mnogo veću razliku nego na Mikrunny. Nijednom mi se nije srušio, što za Leedroid prije njega ne mogu reći. Mik troši dosta bateriju, nisam zadovoljan, kad je u standby tj ekran ugašen, postotak baterije se ne miče, ali čim se počne koristiti mob, baterija ideee. Tweakovi su slični kao i Leedroid tweaks, jedino mi nedostaje otključavanje ekrana preko cam key. Temperatura kad sam igrao PlantsVSZombies je došla i preko 44, ako ne i više.
EDIT: zapravo sam već stavio romeos, i taman kad sam kliknuo na install - yes, vidim na xda redak, u kojem dev ljubazno moli da prije kernel flashamo nego flashamo rom.
flashao sam kernel preko flashimage gui unutar romeos, sve prošlo ok, mob odradio svoje, bootao u recovery. restartao sam normalno. 4EXT recvery je FENOMENALAN, preporodio sam se nakon clockwork a ne samo da je ljepši i funkcionalniji (npr ima % baterije i vrijeme) radi i brže postupak backupa
kako vidjeti da je kernel uspješno flashan? pod info za kernel version mi piše:
2.6.5.13-g65abele
htc-kernel@and18-2 #
SMP PREEMPT Wed Aug 3 15:40 CST 2011

Odgovori uz citat
Bookmarks