Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 406

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    HTC Evo 3D
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    9.141
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Bodovi: 9.141, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Ukupna aktivnost: 21,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Prešao na ROMeOS3D 1.3.4 + Anryl 10.7 kernel i mogu reći da sam se preporodio. Baterija je mnogo bolja nego na LeeDroidu, sitnice koje su me smetale na Leeu ovdje ih nema. Brzina je više manje ista, a uostalom uvijek se mogu flashati GPU driveri za bolje performanse(na Antutu benchmarku dobivam 56 FPSa vako je nekoga zanima možda).
    Ako ne želite Sense(ostale HTC aplikacije su tu) onda preporučam ovaj ROM.
    Danas je pustio i Beats Audio na public download.
    Potpisujem ovo .navedeno
    Možeš li molim te dati ovaj link za beats audio na public. ne vidim ga tamo, a još nisam gledao u temu. Je li to Migrate zip?
    Može li i usporedba beats zvuka na Romeos i Leedroid?

Pitam zato, jer sam dva dana vrtio MikRunny, i mogu reći da je odličan. ALI... razlika u zvuku je osjetna, dosta lošiji zvuk, tiši nivo, lošiji zvuk prilikom javljanja na pozive, pogotov slušanja glazbe, nije tako kvalitetno kako je bilo na leedroid, a i beats je činio mnogo veću razliku nego na Mikrunny. Nijednom mi se nije srušio, što za Leedroid prije njega ne mogu reći. Mik troši dosta bateriju, nisam zadovoljan, kad je u standby tj ekran ugašen, postotak baterije se ne miče, ali čim se počne koristiti mob, baterija ideee. Tweakovi su slični kao i Leedroid tweaks, jedino mi nedostaje otključavanje ekrana preko cam key. Temperatura kad sam igrao PlantsVSZombies je došla i preko 44, ako ne i više.

EDIT: zapravo sam već stavio romeos, i taman kad sam kliknuo na install - yes, vidim na xda redak, u kojem dev ljubazno moli da prije kernel flashamo nego flashamo rom.

flashao sam kernel preko flashimage gui unutar romeos, sve prošlo ok, mob odradio svoje, bootao u recovery. restartao sam normalno. 4EXT recvery je FENOMENALAN, preporodio sam se nakon clockwork a ne samo da je ljepši i funkcionalniji (npr ima % baterije i vrijeme) radi i brže postupak backupa

kako vidjeti da je kernel uspješno flashan? pod info za kernel version mi piše:
    2.6.5.13-g65abele
    htc-kernel@and18-2 #
    SMP PREEMPT Wed Aug 3 15:40 CST 2011
    Zadnji uredio jolly_bravo : 08-04-2012 u 18:08
    Now: Nexus 4 @ rooted stock 4.4.3 + xposed
    Nexus 7 16gb C70 - rooted stock 4.1.2 JB || EX: HTC Evo 3D @ CoolICS 18 < Motorola Defy @ WIUI < HTC Hero || My AppBrain apps | My Last.fm

Slične teme

1. Android aplikacije- zahtjevi, savjeti i diskusije
    By yager in forum Android aplikacije
    Odgovora: 3442
    Posljednji post: 09-05-2019, 09:53
  2. Odgovora: 185
    Posljednji post: 13-08-2014, 10:15
  3. Odgovora: 62
    Posljednji post: 05-02-2014, 17:10
  4. Odgovora: 129
    Posljednji post: 03-02-2012, 16:51
  5. Custom flex's by GoGs - download i dojmovi