Hvala na brzom odgovoru. Gledao sam po netu i guglao i nigdje nisam naisao na ovaj problem. S obzirom da mi je ovo prvi smartphone pametnije je da ga odnesem u t-mobile jer se ne zelim upustat u nikakve nadogradnje prije nego sve detaljno ne proucim![]()
to nije bas normalna pojava, barem se meni nije nikad dogodila , a vidim ni drugima, sto ne mora znacit da je nesto "veliko" u pitanju, moze bit greska u software-u,ili nesto sto utjece na bootanje, ak se ne zelis bas sam pozabavit time i probat neki drugi software,ili barem factory reset napravit, onda odnesi t-mobile-u![]()
Hvala na brzom odgovoru. Gledao sam po netu i guglao i nigdje nisam naisao na ovaj problem. S obzirom da mi je ovo prvi smartphone pametnije je da ga odnesem u t-mobile jer se ne zelim upustat u nikakve nadogradnje prije nego sve detaljno ne proucim![]()
Ako će netko imat sličan problem, software je u pitanju, uf, olakšanje
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1455320
Meni se to dogodilo isto, ali samo jednom i nikad više, nakon drugog paljenja moba od kupnje. I dalje sve radi ok :-)
Sent from my GT-I9001
:)
Vidjet ću kak će bit dalje pa lako otiđem do t-mobile-a ako će bit potrebno.
Prvo su imali grešku sa slanjem sms-ova s upaljenim 3G-om, sad izgleda ovo...
To se i meni dogodilo nakon drugog gasenja moba, isti dan kad sam ga kupila mislila sam da je gotovo s njimI onda sam ga spojila preko Kiesa i nadogradila s onim sto mi je bilo ponudjeno bilo je to prvo spajanje. Odonda normalno gasim svaki dan prije spavanja i palim ujutro mob i sve je u redu nije bilo tog crvenog!!!
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Super! Vjerojatno ću i ja to napravit
Samo što dost ljudi priča da je loše nadograđivat preko kies-a i da zna zablokirat...
Mi smo ta ekipa koja je dobila pošiljku sa narančastim efektima![]()
i meni se to dogodilo 2 puta... ali prije mjesec dana i normalno radi...
haha mozda je problem sto ja premalo gasim mob pa se nisam susreo s tim problemom![]()
netko prodaje nove s+ na njuskalu za 1799 kn dali je to neka mućka i na što bi trebalo pripaziti kod kupnje?
Ja sam svoj kupila na njuškalu za 1700...ja sam pazila da ima original garanciju/račun...
I ja sam primjetio defektan display, na crno-sivoj povrsini se vidi crta preko cijelog ekrana, i joa nesro ne bas upecarljivo - onih 1-2 sec kad mi ulazi u igre na full crnoj pozadini vidim "fleke", jos tamnije. Doslovno ko pjege od dalmatinca, full random wtf! Mislio sam da nece smetati jer je neprimjetno na sarenim povrsinama ako se ne obraca paznja, ali je ipak postalo iritantno. Sta mislite, kakve su sanse za reklamaciju?
Ja bi ga definitivno odnio na reklamaciju.
ne zelim nikoga plasit al ono, bas me zanima sad kad bude toplije vrijeme dal cemo primjetit nesto slicno
http://forum.xda-developers.com/show...0&postcount=14
Ma sumnjam. Snapdragon je u masi telefona, pa nije bilo vecih problema. Grije se, to stoji, ali ne dovoljno da bi popustio lem.
instalirao sam na njega go locker, imam android 235 i sad nemogu nači kako uključiti go locker, znam da je bilo kod tema ali sad tamo nemogu pronači link za uključenje.help pliz.
uskoro bi trebao ici van. pa me zanima dali je moguce koristiti navigaciju bez da mi troši novce?
koliko sam upoznat gps ne trosi nista. jedino kakva je situacija sa navigacijama? dali one mogu raditi bez podatkovnog prometa ako sam unaprijed skinuo kartu te zemlje?
Imas copilot, sygic, aura. Niti jedna ne trosi novce ako skines karte. A sve se da nac na netu ;-)
Sent from my GT-I9001
Zar nije dovoljno isključiti "data roaming" koji je po defaultu i inače isključen?
Pod A-GPS misliš na "Use wireless networks" unutar "Location and security" ?
Nema li ova prva opcija "data roaming" prioritet pred "Use Wireless networks" ?
Bookmarks