Zašto ne 3gs? Nadam se da će doć S+, al imam nekih 1200kn na raspolaganju pa nije da baš mogu pretjerano birat.
Ima još i wildfire S čija je cijena 1200kn, al mi se ne sviđa baš previše...
a nemam pojma onda, meni je uvijek naopako...
inace, update onima koji su pitali za ICS http://www.gsmarena.com/samsung_to_r...-news-3578.php
Zadnji uredio rayis : 28-12-2011 u 00:48
Zašto ne 3gs? Nadam se da će doć S+, al imam nekih 1200kn na raspolaganju pa nije da baš mogu pretjerano birat.
Ima još i wildfire S čija je cijena 1200kn, al mi se ne sviđa baš previše...
jos bolje, arc S ima iste konfiguracije ko i nas S+
I9000 nema mogucnost upgrade-a na ICS, to su custom rom-ovi kaj oni imaju, mi smo s njima u istom kosu, ak samsung neda njima onda necemo ni mi dobit update, trenutno je izglednija opcija da nece biti nis od sluzbenog update-a.
zato jer je 3GS puno slabiji, i oni ga nude ljudima koji se ne kuze kao u istom rangu je sa S+, e pa nije(600MHz CPU dok je 1400MHz na S+ , duplo vise RAM-a ima S+ i dalekooooooo bolji display itd...)
wildfire S je isto sranje (po mom misljenju) 600MHz CPU i adreno200 GPU (graficka) to je po meni slaba konfiguracija za 1200kn + ugovor na 2 gd. (barem ja nebi toliko dao za njega), ovisi koliko tko trazi od moba i sta ocekuje, ak je samo za razgovore/sms, fejs, mail i surfanje tu i tamo onda je wildfire dovoljan.
Ja od moba tražim da traje 2 godine, i da u te dvije godine bude barem približno u toku s ostatkom ponude. Kupujem novi mob prilikom svakog produžetka ugovora i mislim da je ovaj uređaj najbolji omjer cijene i mogućnosti. Ali ukoliko ga bude morao dugo čekati, to bi se moglo promjeniti. Ostatak ponude je neisplativ. Cijene su jednostavno previsoke.
Jest skužili da više nije moguće predbilježiti se za S+ - https://www.t-mobile.hr/rezervacija/default.asp? Zapravo, meni nudi samo Apple.
Pa normalno da nije, zato ga niti ne želim uzeti. Iako je Apple korektan što se tiče update, ali hardware je već na izdisaju. Mene brine i ovaj S+ jel koliko sam skužio, ništa od službenog update na ICS. No, hardware je još uvijek na razini i to je glavni razlog (uz cijenu) zašto želim baš njega.
T-Mobile je bezobrazno skup. Primjer:
iPhone 4s 64GB u VIPu je 1000kn uz preplatu od 600kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.
Isti taj je u T-Mobile 1900kn uz pretplatu od 500kn i ugovor na dvije godine i trajni nalog.
a sta ces, svi su skupi, a tek kad gledam njuskalo nije mi jasno kak ljudi nabijaju takve cijene za rabljene mobove..
sto se tice S+ , kad tad ce netko napravit neki custom rom na ICS , fali developera pa se jos sporo razvijaju stvari, al bitno da hardware podrzava. a sluzbeni update, ak dode dode..steta jer bi mob bio puno brzi na ICS (mislim na cisti ICS bez TouchWiz-a).
Ja sam gledala svakojake kombinacije s pretpaltama prijelazima itd i skužila da mi se najviše (a i jest) isplatilo, prodati stari mob i kupiti S+ nov s garancijom u njuškalu za 1700kn![]()
:)
Spojio ga maloprije na Kies i ovaj mi javi slijedece:
Nakon što sam kliknio da napravi upgrade nakon što ga je downlodao i pokrenio pukao je na pola (sreca telefon nakon restarta radi normalno).
Jel imao ko slična iskustva?
Telefon je jutros kupljen a verzija s kojom je dosao je:
Sad mi ponovo nudi updajte ali mislim da cu ga preskociti
I jos nesto, je li neko primjetio da na Samsung tipkovnici nema opcije za hrvatsi jezik (pa nema ni hrvatskih znakova)?
Ipak nisam izdržao, promijenio usb port i update prošao bez problema, pojavila se hrvatska tipkovnica :-)
Da li se ovim update-om gubi što na mobu ili ne?
Nisam primjetio da fali nešto, vjerojatno su skužili da fali hrvatski jezik pa samo to dodali.
Ako je to jedino što su stavili u update, ne da mi se zezati sa time. Di se uopće može naći nekakav log sa popisom što su "popravili"?
I mene isto zanima. Isto tako me zanima gdje skinuti posljednji službeni update za našu regiju?
Na XDA ga nevidim...
Ja sam isto googlao ali nisam primjetio ništa o ovoj verziji tako da pretpostavljam da je samo ovo s tipkovnicom promjena. I jako mi ide na živce kako je klizav i nepraktican mob za držanje, mislim da ostajem na iphonu a ovo će biti backup opcija ili ide u prodaju.
ma taj kies je jedno ogromno sranje, nacitao sam se post-ova kako se ljudima zamrzne na odreden postotak, mislim da je sansa da uspije sve obavit i instalirat bez problema oko 10%pokusao sam update-at i skinuo je file-ove i sve super i kad je krenuo instalirat na 0% mi je rekao da je "update failed" , nis ja izvadio bateriju i restartao mob i normalno se digao, tak da sam odustao od update-anja. a i radi se o lokalnom update-u, firmware je i dalje 2.3.5 , hrvatska tipkovnica mi ni ne treba niti neke lokalne pi*darije. sva srece pa mi je napravio error na pocetku instalacije (jedan nas kolega nije bio te srece), barem sad znam da preko tog kies-a vise nikad necu radit update
![]()
OBAVIJEST: Iz ove teme su premješteni svi postovi koji su bili vezani za dostupnost uređaja po t-mobile centrima u novu odvojenu temu OVDJE i tamo nastavite raspravu o dostupnosti uređaja. Ova tema je vezana za sam uređaj i svaki daljni post koji se tiče dostupnosti po centrima će biti obrisan bez objašnjavanja zašto.
Koji ROM koristite na mobu?
Ima li gdje za skinuti ICS za probu?
I na koji način ste ga rootali (onaj ko ga je rootao)?
Imaš ovdje proceduru za rootanje:
http://budakmaran.blogspot.com/2011/...alaxy.html?m=1
Radi, isprobao osobno. Otključati se još uvijek ne može, samo preko NCK koda (platio 15€ i mob sad radi na Tele2).
Nisam još vidio na XDA da ima neki stabilan rom pa mi se ne da riskirati.
Jedini za sada donekle stabilan ROM je Cranium RC7, rade decki sa XDA na portu za ICS i po najavama trebalo bi uskoro biti dostupno...
i ja ga cekam ko ozebli sunce![]()
mislim da su stock romovi najbolji za sad, naravno ako si covjek zna sam tweak-at neke stvari. sto se tice ICS-a , nije nista jos sigurno ali se radi na tome, dolaze uskoro i 2 makedonca, navodno se kuze u portanje pa bi se trebalo nesto pokrenut. a i jos da onaj rus porta CM i bit ce to to![]()
sto se tice bilo kakvih pitanja , tweak-ova, link-ova itd.. pogledajte Wiki http://forum.xda-developers.com/wiki..._Plus/GT-I9001
i pratite XDA jer se tu nalaze prave informacije, ovi razno razni blogovi i ostali forumi samo kopiraju, taj budakmaran (iz blog-a gore) je lik iz I9000 foruma koji je ocito kopirao sa naseg xda foruma i stavio na svoj blog.
Imaš koji prijedlog za tweakanje gingerbreada, ne bih se još igrao sa ICS-om.
ni ne postoji jos ICS da bi se igrao
nego, ak nisi do sad stavi si one update-ane drivere za GPU dobit ces bolji 3D benchmark , stavi neku RAM skrpitu (V6 supercharger npr.) ili flash-aj Thunderbolt ili Adrenaline Shot (za to ti treba kernel koji podrzava init.d) , mozes undervoltat CPU, izbrisat samsungov-u bloatware (neke defaultne aplikacije koje si dobio s mobom a ne koristis ih, npr. social hub, gameloft i takve gluposti), mozes si stavit standby/screen ON scalling pomocu Set CPU/no frills i slicnih aplikacija, mozes si na kitchen-u napravit novi font,windows animations, battery indicator (za to moras prvo napravit deodex), mozes si flashat novi Theme itd... imas puno stvari koje mozes napravit , sve ovisi o tvom ukusu i potrebama![]()
Bookmarks