download mode je jedini što radi.. a gdje bi mogao naći taj custom rom koji radi wipe? kakve sam ja sreće taj kod mene neće radit.. tj koji je to rom?
Nije za kantu, bez panike.
RAdi li download mode? Vol down power i home. Ako da flešaj custom rom (koji radi wipe) preko odina i to je to.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
download mode je jedini što radi.. a gdje bi mogao naći taj custom rom koji radi wipe? kakve sam ja sreće taj kod mene neće radit.. tj koji je to rom?
Ako ti radi download mod onda nemaš brige. Piše u onom linku koji sam postao. Villain rom 1.1. Mislim da možeš staviti i bilo koji službeni rom jer će flešati rom, kernel i radio pa onda možeš odraditi wipe.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
skinuo sam vilian i kad ga raspakiram onda mi otvori code, modem i mislim da je treći rom.. jel sva ta tri trebam flashat preko odina?
Sory ja više nemam s2 da mogu testirati. Mislim da se preko odina ide samo .tar.
Ja taj stari villain nisam našao. Ovaj novi ne ide preko odina. Možeš probati s službenim romom ili probaj instalirati Lite'ning rom. On ide preko odina i mislim da radi wipe. Ako i ne radi trebao bi omogućiti da dođeš do recoverya.
HTH
Problem je da je novi villain u .zipu za flesanje cwmom. Nema .tar, a zip preko odina ne ide.
Stavi odinom orig rom gore. On fleša rom, kernel i radio. Nakon flešanja napraviš wipe i riješen problem.
riješio sam.. puno hvala
Postoji li bilo kakav nacin da se skonta je li mobitel nov ili polovan ( galaxy s2) ?
Kupio sam galaxy s2 "nov" (bar bi trebao biti) ali ja iskreno nisam bas siguran...
Razlog:
Naljepnica koja je bila na njemu je malo izgrebanaali je bila ona fabricka sa nekim natpisima i nije bilo mjehurica vazduha ispod,samo je bila malo izgrebana...
Molim pomoc,ako nekao zna kako utvrditi starost mobitela.
imam jos jedan problem : kada upalim mob pojavi mi se zuti trokutic,sta on predstavlja?
Hvala
ne sjecam se vise dali ti daje zuti trokut kad prvi put upalis jer nije setiran, ali inace zuti trokutic pokazuje nakon flashanja odinom ili sl. stoga bi zakljucio da je uprav to slucaj sto znaci da je bar upaljen i prckano je po njemu odnosno neko ga je roota-o ili fleshao.
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Jeste daje zuti torkutic sa uzvicnikom.. Znaci postoji mogucnost da je mob koristen i da je vracen na fabricka podesavanja?
cek jesi ga setiro odnosno namjestio sve, ako jesi onda je definitivno razlog da je prckano po njemu odnosno da mu je counter pomaknut X puta. to se inace moze resetirat pa taj koji ti je prodao ocito nema pojma.
edit: gle, ja se nebi zamaro previse ako mob ispravno radi i nije ostecen. provjeri ako ti se da senzore za vlagu iako koliko sam skuzio to si vec uzeo pa ti je sad malo kasno.
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
nisam nista podesavao... Neznam na koja podesavanja mislis...jbg kupio sam mob,sve radi dobro izgleda ali sumnjam da je koristen... Prvi put kad sam upalio mob imam taj trokutic...i svaki put kad ga upalim imam taj trokutic... mob sam kupio prije 15ak dana
pa to sam mislio da, da ga koristis itd i da ti je sve ok. mislim da ti onda nema drugo razloga da bude trokutic nago da je fleshan. mozda ga je tip unlockao da ga moze prodat kao "unlocked" pa je ostao trokutic. mislim ne smeta ti to nis, samo moze bit bezveze za vidit. kupi jig na baji i uvali ga unutra i to ce pocistit (ako je stari bootloader).
ma ok ako ne smeta nista pro radu nek stoji... Meni ne smeta vizuelno
Jbg malo mi je krivo jer sam dao novac za "nov" mob i sad se dvoumim da li je nov, jer bih ga fakat vratio,i nebi bilo posteno nikako da mi je prodao polovan mobitel pod nov...
I jos da te pitam u zadnjem donjem dijelu mobileta ima bila je naljepnica horizontalna (po sirini mob) to jeona fabricka mislim,e da li je nju moguce naljepiti na polovan tel? posto je ona bila kad sam ga kupio...
Dali se može promijeniti izgled ikona na uređaju?
imam samsung galaxy s2 sinoc mi se ispraznila baterija kad sam je stavio na punjac ne reaguje,sta napraviti telefon se vise ne moze ni upaliti ne reaguje ni na sta
Možda se baterija "prepraznila". Izvadi je van na pola sata. Nakon toga je stavi unutra, priključi na punjač i ne pali mob dok se ne počne puniti.
@ haris Mobitel je korišten. To su one fore iz oglasnika:"Samo isproban da li radi". Ja bi dodao na par dana/tjedana
Ako te tješi i ja sam kupio "nov" nexus, s podešenim gmailom, kred. karticom na marketu itd. Ja sam dobio račun iz vipa po kojem je vidljivo da je mob kupljen dva dana prije tako da me nije previše briga. Ali nije ok. I dva dana korišteno je korišteno.
Zadnji uredio ce3hel : 04-02-2012 u 10:37
mobitel ti je sigurno koristen.. ako je zuti trokutic znaci da je rootan mobitel tj da mu je omogucen administratorski pristup.. ali to ti nije uopce problem jer se to da lako maknit.. ja sam svoj isto kupio na crno ali lik mi ga je prodao sa originalnom naljepnicom na kutijii nikad nije bio otvaran.
jel moguće da se pomjerio džek za punjenje jer kad pomjerim telefon prestane se puniti
Jbg ljuti me to stvarno,nije uredu da se prodaje polovan mob pod nov,a bil mogao ikako dokazati da je mob polovan,sa kojim argumentima da odem do njega i da mu ga u facu nabijem![]()
Ako puni/ne puni ovisno o tome kako pomičeš kabel onda je moguće da su se pomaknuli kontakti na portu u mobu ili u kablu.
Nema nikakve veze što itko kaže o korištenju/nekorištenju mobitela. Mobitel je nov ako je kupljen u dućanu s današnjim datumom kupnje. Ako ja držim neraspakiran mob doma pola godine ne znači da je nov. Od kada garancija i sva ostala prava teku? Od dana kupnje u dućanu. Kraj priče.
Zašto pušite te gluposti iz oglasnika?! Gleda se isključivo datum prodaje na računu. Imaš račun? Imaš datum? Nabij mu na nos račun s datumom kupnje.
Zadnji uredio ce3hel : 04-02-2012 u 11:53
Da ali jasam u ducanu kupio ovaj mob... Lik koji radi tamo mi je prodao mob...
Postoji li neki datum u mob kad je prvi put upaljen,datum...koliko sati razgovora ima kao na nokiji ili bilo sta da mu mogu reci da mi da drugi mob...
Bookmarks