U principu je svejedno gdje ih stavis, player bi ih trebao pronaci gdje god da jesu. Najjednostavnije i najpreglednije je da si napravis folder na kartici i nazoves ga Music, Glazba ili kako vec zelis i tamo pobacas muziku![]()
Molim da mi neka dobra duša kaže kako da prebacim (odnosno u koji folder) muziku u SGS II. Spojila sam ga USB-om ali ne znam gdje staviti muziku i trebam li neki programčić za to ili da samo prebacim...? Hvala.
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
U principu je svejedno gdje ih stavis, player bi ih trebao pronaci gdje god da jesu. Najjednostavnije i najpreglednije je da si napravis folder na kartici i nazoves ga Music, Glazba ili kako vec zelis i tamo pobacas muziku![]()
Moze prijedlog i cijene za promjenu kompletne maske, kolko, gdje,...
Malo mi skliznul iz ruke... ;(
Najbolje da ju spremiš u folder po nazivom Music(sistem automatski detektira da je glazba u pitanju).
Također, i ostale stvari spremaj u posebne foldere
Objašnjeno na dev.android: http://developer.android.com/guide/t...#filesExternalCode:Music/ - Media scanner classifies all media found here as user music. Podcasts/ - Media scanner classifies all media found here as a podcast. Ringtones/ - Media scanner classifies all media found here as a ringtone. Alarms/ - Media scanner classifies all media found here as an alarm sound. Notifications/ - Media scanner classifies all media found here as a notification sound. Pictures/ - All photos (excluding those taken with the camera). Movies/ - All movies (excluding those taken with the camcorder). Download/ - Miscellaneous downloads.
Da kupiš masku i sam promijeniš?
GALAXY S2 disassemble
Možda ti i ovo pomogne, Samsungova kompletna servisna knjižica(+100 stranica)
Joooj... Nebi ja to sam... Kaj? Europatrade?
koji je najbolji screen protector za s2?
razmišljam da si ubodem zagg jer mi se cini kao najsigurnije (i najskuplje)
ili neku sa ebay-a za ~20 kn?
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
stvarno mi nije jasna ta ram memorija. nakon sto mi je zauzimala 700 mb restartirao sam ga i pala je na 290. gledao sam apps koliko trose i najvise mi trose facebook i messanger. jedan 44 drugi 20. sve ostalo oko 2 mb ili manje. a nakon dva dana od restarta mi je sa 290 narasla na 550 i izgleda da ce opet doci do 700. moze neki savjet pliz?
Može. Ne zamaraj se RAM memorijom jer Android radi s memorijom potpuno drukčije od npr. kompa. Imaš top mobitel kojem ništa ne fali i pusti ga neka radi kako je predviđen da radi. Pročitaj neki članak o memory managementu i kako radi interni task manager.
Nisi rekao niti imaš li uopće nekih problema zbog zauzeća memorije - radi li ti mob lošije, bolje, što ti očekuješ od njega? Ako je tvoj upit temeljen samo na većoj ili manjoj brojci slobodnog RAM-a onda najbolje da se malo informiraš o tematici.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Eto i mene u krugu ponosnih vlasnika
Bijeli.. predivan
S obzirom da sam vec uvelike upoznat s androidom i njegovim mogucnostima, iako se jos nisam odlucil na rootanje i customROM-ove, mogu rec da sam zasad jako zadovoljan..
Prvih par dana, jedan cijeli dan mu bio max... sad vec polako sam skuzio sto ga jede.. pa neke aplikacije maknul i slicno..
Nocas mi s ukljucenim wi-fi otislo samo 4% u 8 sati standby-ja... ja zadovoljan..
Dalje, neznam kakva ko ima iskustva s Facebook aplikacijom, to je jedina aplikacija koja me muci, u kontekstu da stalno vrti svoj servis a netreba mi jer ne koristim nikakve notifications preko nje... ima ko kakvu ideju da se taj servis stalno gasi kad izadem iz te app?
S druge strane, foursquare mi upaljen ocito, al nema ga pod servisima, jer sam dobio notification za friend add, dok evo, od face-a ne trazim nista i opet se vrti 1 process i 2 servisa...
Kamera i video preeedobri, odusevljen sam.. Mal je problematicno sto je blic jak do bola, i u prostoru s nedovoljno svjetla, dok opali fotku ljudi mi zazmire.. jer bljesti do bolahehe
Malo me brine punjenje baterije, naime, traje skoro 2.5-3 sata, ak recimo punim bateriju od <10% pa do fulla... I dosta se grije mobitel.. znam da se mora nest grijat jer se baterija puni, i da se mozda jace osjeti jer zadnja stranica mobitela tanka.. al u svakom slucaju mi se taj detalj i ne svida previse..
Jos bi me zanimalo, ak ima tko kakav app za analizu potrosnje baterije, jer me zanima kaj sve spada pod Android OS, on mi je malo predominantan u potrosnji... Nekad i vise od displaya, a to mi generalno nije prihvatljivo?
Zasad nekakvim ostalih zamjerki i nemam, iako sam 2 mj koristio Galaxy S, ovaj dual-core je drugi svijet, sve leti, i to mi najbitnije
Maskica jos nije dosla, tak da nemogu dat i taj info, al trebala bi ovaj tjedan..
Ako ko ima kakva pitanja slobodno me kontaktira![]()
ovdje mozes vidjeti detalje sta mozes sve freezati sa Titanium backupom ako ne koristis. meni je cjela hrpa toga ugasena jer ne koristim facebook i sl.
https://spreadsheets.google.com/spre...=0&output=html
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1069924
-----
za "analizu" baterije koristi:
battery monitor widget
BetterBatteryStats
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1179809
-----
za ugasit autorun-ove koristi Gemini App Manager
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
jel ima koji flashani rom a da sadrži hrvatski jezik?
dali rootanje sa CF root briše sve prijašnje podatke sa moba? aplikacije i ostalo.. i što je bolje s2 root ili CF root.. za CF root imam kernel a za s2 nemogu nikako naći insecure kernel.. hvala na savjetu unaprijed
Ne briše.
Insecure kernel ne mora biti identičan onome koji imaš na telefonu![]()
ovdje imas sve jedino mozda ne rade linkovi jer su manje vise svi servisi pali neki dan.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1101671
CF-root je kernel.
mislim da bis trebao malo prouciti jos tematiku prije neg se bacis na rootanje/fleshanje,...
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
CF-Root jest kernel, ali kernel s kojim se može rootati telefon. Flashanjem dobivaš root, busybox, CWM recovery. Tako da je čovjekovo pitanje potpuno legitimno.
to sam već gledao ali nema mog kernela XXKI4 na popisu..
Kupio sam telefon prije nekih 15 dana. Iako mi je sve u pocetku izgledalo dobro ( instalacija, podesavanje, gomila aplikacija) pojavio se jedan sad vec iritantan problem. Naime kad razgovaam sa ljudima upozoravaju me da me slabo cuju ili da me cuju uduplo ili cak i da moj glas "zavija" usto sam se malo prije i licno uvjerio zovuc se sa kucnog telefona. Zanima me da li se kod jos koga pojavio slican problem i da li da na vrijeme nosim na servis ili se moze nes uradi preko nekih dodatnih podesavanja.
Pozdrav forumu
To je poznat problem na SGS2. Rješenje ti je ovdje. Jasno, ako ti je telefon pod jamstvom, nosi ga na reklamaciju![]()
imam problemčić.. rootao sam mob. na odinu je sve prošlo ok samo što mi sad stoji kad se pali mob na samsung galaxy s2 sa žutim trokutićem i ne mrda od tu.. što se dešava?
Idi u recovery i napravi wipe.
Ako ti ne radi tako imaš uppute na xda.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
neće mi ni u recovery mode..![]()
samo se nadam da mi mob nije za u kantu...pliz ako netko zna pomoći .. znači stoji na žutom trokutu i neće sa home, power i volume up button u recovery... ako treba platit ću za pomoć
Bookmarks