Novost.
iPhone 3gs
u total M i S poskupio na 2800 kn, na total L i dalje 8 kn. (nova, to se odnosi na tebe)
Toga jos nema na web stranicama t mobilea.
da sam ja ti ucinio bih sljedece.
25.1.2012. rasformirao bih obitelj M. Nositelja na total M ili S, a clana na total L (ili vise) i podnio zahtjev da bodovi idu na clana. Kad bi clanu prenijeli bodove kupio bi e6 (dobio popust od 400kn zamjenom 12000 bod.) 1.2.2012. taj broj prebacio za nosotelja obitelji L. Drugi clan bi bio broj iz 095 mreze koji bi donio -50%. U ozujku bi kupio drugi mob po sadanjem nositelju obitelji M to u tarifi mix M te bi ga prebacio za clana u obitelj L cim bi mi to dozvolili. Jel nesto nejasno?
Zadnji uredio ispravljach : 14-01-2012 u 09:36 Razlog: pojasnjenje
Sjetila sam se nečega briljantnog! Na njihovom sajtu mi piše da su ostale još 2 mjesečne naknade (ne znam računa li se tu ovaj račun za 12. mjesec koji sam platila jučer) prije isteka ugovora. Mogu li onda raskinuti ugovor, platiti penale za ta dva mjeseca, pretpostavljam da to ne bi bio bogzna kakav iznos, i uzeti si iPhone prije nego što poskupi? Odmah u ponedjeljak!
Naravno, da mi ostane stari broj. Je li to moguće?
NE
broj ti se ukida, jedino novu pretplatu uzeti,.
Pozdrav svima!
Prvi put se javljam pa ako nešto pogriješim molim vas da me ispravite. U veljači mogu produljiti svoj ugovor s t mobileom pa sam pratila vaše upute.
Plan je bio uzeti
1. extra total XL tarifu i kupiti sgs2 za 98 kn uz 18000 bodova
2. taj broj kasnije prebaciti kao nositelja extra obitelji XL i dodati kćer kao člana
3. iz vipa prebaciti pretplatu i ostvariti 50% popusta na pretplatu
Današnjim pozivom szk sve pada u vodu jer mi kažu da broj koji prenosim iz vipa mora biti nositelj obitelji inače nema popusta, što znači da moram obnoviti ugovor na tarifu extra mix M (sgs2 2098 kn uz 18000 bodova) da bi odmah mogla biti član XL obitelji i dobiti popust. Isplativo??? Ima li tko kakvu ideju?
ako bude sgs+ uzmi njega
ali to je teški ako. pod upitnikom, isplati se pričekati i vidjeti. nemoraš odmah produžavat malo pričekaj tržište da vidiš kako če reagirati.
nazvao szk i meni rekli isto.
Pitam ih od kada to vrijedi
odgovore: od pocetka
ponovno pitam, zar od 25.7.2011.?
Vele: da.
Pitam: kako to da je meni 10 puta uspjelo ostvariti -50% na 24 mj kada sam u t mob prebacio brojeve u extra obitelj kao clanove
odgovor: provjerit cemo pa vam javiti
moj odgovor: ne trebate provjeravati, imam doma sve racune i svi su umanjeni 50%
Zadnji uredio ispravljach : 24-01-2012 u 14:22 Razlog: ispravak gramatičke greške
Evo sto su mi napisali na fejsu:
https://www.facebook.com/HrvatskiTel...omment_mention
bio i ja pitat u t-centru, nemože biti član kaže, nema popusta više tako...![]()
ja sam tražio od SZK pisani trag o time što tvrde (=lažu/ne znaju/obmanjuju...)
dobio info letak o extra obitelji.
nigdje ne piše ovo što vam sada tumače
npr. početkom godine su izmjenili "Uvjeti korištenja promotivne ponude za prijenos broja u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d." u članku
1: ... do 31. ožujka 2012. godine
2. ...uz ovu ponudu iPhone uređaj dostupan po punoj cijeni.
dakle imamo članak 3. koji je ostao isti od 25.7.2011:
"3. Ukoliko korisnik prenese jedan ili više brojeva na Extra Obitelj tarifu dobiva samo jedan popust u iznosu od
50% kroz 12 ili 24 mjeseca na razini cijele obitelji."
Ne mogu vjerovati.
Na facebook stranici HT stoji: ispričavamo se na krivim informacijama, došlo je do nesporazuma. Popust od 50% prilikom prijenosa pretplatničkog broja vrijedi i za članove EXTRA obitelj tarifnog modela. Uvjet za nositelja je jedino u situaciji prijelaza s bonova na pretplatu.
S obzirom da im ništa nije za vjerovati to treba provjeriti u t centru.
I ja, toliko često da mi je ponekad jednostavno neugodno jer ispada da pametujem, a što je najgore neki od tih djelatnika rade u centru 10-ak godina...
da, i onda te malo bljedo gledaju...
Pozdrav ekipi
Vidim da ste upoznati sa raznim kombinacijama.
Imam jedan broj na pretplati (mrak tarifa) na kojem mi je istekao ugovor.
Mogu li na tom broju uzeti neki bolji mob u Extra total tarifi i onda ga prebaciti na poslovnu Mobile plus tarifu?
Pozdrav, evo opet mene, Broj sam prenio u simpu bez ikakvih problema, znači prvi dio sam rješio.
Pričao sa gospođom što radi u Osijeku u T-centru u Portanovi i kaže da su zbog te kombinacije (mob.uzeti u total xxl i onda taj broj za nositelja obitelji) neki ostali i bez posla i da nemogu tele2 prenijet u t-mobile kao člana i dobiti popust.
i da, sad se više nemože uzeti plan0, koja se tarifa iz druge mreže preporučava? S kojom izađe najmanji račun?
Gluposti.
Plan 0 postoji
Total>obitelj ide bez problema
Savjet: moras se postaviti iznad njih i za sve sto ti tvrde traziti pisani dokaz, onda ce usutjeti i raditi sto ti kazes. To je moje iskustvo. Znam sve uvjete koristenja, a oni ne. Znam sto zelim i kako, a oni to samo provode jer znaju to unijeti u program, a ja sam s druge strane saltera i ne baratam njihovim programom
Nesmijem ni pomislit šta bi bilo da tebi daju program u ruke (u pozitivnom smislu)
Mislim da bi bio najtraženija osoba u državi pri kupnji moba.![]()
![]()
Nisam bio provjeravati u tele 2, al tu negdje sam pročito da je netko išao i nije mogao otvoriti plan 0, ako može odlično!
Kaže meni žena može mi napraviti total xxl ali da vjerovatno neću moći postati nosioc obitelji nego ću morati ostati u total xxl tarifi, pa me malo uplašila, moram priznat!
Znači i dalje sve stoji kako si ti rekao, u srijedu 29.odem po total xxl i uzmem mob.i četvrtak 1.3.ga prebacim u obitelj kao nosioca.
odma 1.3.cjelu obitelj prebacim unutra.
e i još nešto, imam viška bodova, imam sad već 19, 20000, a koristio bi ih tek u 4.mj.kad ženu izbacim iz obitelji i budem uzimo nešto na njen broj, pa bi si umanjio koji račun, jel bodovi umanje račun i za radijsku i za uspostavu poziva (25lp), opčenito za sve što je iznad tarifnog ili kako to ide?
Idem po mob... Kako to utopisticki zvuci. Jel citas ti komentare na forumu kako se od prosinca ceka na listama za rezervaciju?
Bodovi ne umanjuju r.f.,, ostalo da, od onog sto si nabrojao. Kako ide pitaj szk, 0981550
Novi plan
Simpa broj ubaci u obitelj kao pretplatnika. Nakon tjedan dana ga stavi na total xxl i zgrabi sto uspjes (mob) u veljaci ili ozujku pa s njime formiraj novu obitelj xxl u ozujku u koju ces ubaciti i broj iz tele2.
Ali se tim brojem (simpa je sada) nemoj koristiti u veljaci kad bude na xxl jer ce ti naplacivati svaki poziv i sms, ali ne i pretplatu
Savjetujem ti da pri kupnji moba radis na dva kolosjeka: t-centri i teleprodaja. U teleprodaji imaju veci izbor, u t-centre zna doci uredjaj kojeg nema u teleprodaji
Zadnji uredio ispravljach : 11-02-2012 u 13:53
- nakon 12 plaćenih računa možeš ući kao član u Mobile Plus ako u Extra Total tarifi kupiš iPhone
- nakon 6 plaćenih računa možeš ući kao član u Mobile Plus ako u Extra Total tarifi kupiš mob koji nije iPhone
- idućeg mjeseca možeš ući kao član u Mobile Plus ako u veljači kupiš mob u Extra Mix M tarifi
Bookmarks