u itunesu napravis restore(kad kliknes na svoj mob imas tu opciju). i da moras sve ispocetka ako ga restoras
a nes mu se zmotalo...najbolje bi bilo napravit format pa sve ispocetka...mene tako zna nekad gnjavit sa kabelom ali cim istekam sve je ok!
hvala!a ako napravim format onda moram komplet nanovo instalirat? i jailbreak i aplikacije?nisam se jos 100% ufurao u to sve pa nisam jos upucen previse, imam tek kratko mob,,,kako se formatira?![]()
u itunesu napravis restore(kad kliknes na svoj mob imas tu opciju). i da moras sve ispocetka ako ga restoras
e ljudi imam par pitanja u vezi iphone 4 16 gb....zanima me dali bi se isplatilo uzeti 16Gb dali je to dovoljne memorije posto su aplikacije dosta velike i jos nesto na njemu je napravlje jailbreak i ima softver 5.0 a cuo sam da na softveru 5.0 ima problema kad se mobitel ugasi nemozes ga vise upalit nego ga moras spojiti na komp i preko programa upalit![]()
ha to o memoriji ovisi o tebi ja imam 8 pa eto prezivljavam...ako si cesto uz laptop nije tesko sinkronizirati i stavljati nove stvari te se rjesavati starih...
softver 5.0 nema tih problema dok je cist no ako radis jailbrejk za sad ima samo takav nacin da kada se ugasi mozes ga upaliti samo uz komp
a dali je uopce izasao jailbrejk za 5.0 ..... i dali je komplicirano da se uz pomoc kompa upali...hvala na odgovoru
Izašao je, ali je tethered/semi-teethered.
Nije komplicirano, spojiš na komp i stisneš klikneš na jedan gumb...
ja jedva izdrzim sa 16gb...ove navigacije pojedu tonu, ako slusas muziku ode, app znaju bit brutalni u zadnje vrijeme isto ko i igre 500mb i sl...naravno tolko su i dobri! gle sve ispod 16 moras svako malo do kompa prebacit presnimit i tak...imo 3gs 32Gb milina...sve gore nema frke, drugi ce definitivno bit 32!!
izaso je JB jos prije nego je doso 5.0 ljudi zasto ne guglate to malo pobogu! mah...2s posla za upalit!
Second place is the first loser!!
sto je pisac s tim htio reć???..dakle htio je pitat dali da napravi restore ili shift+restore? ako je samo restore dali iPhone ostaje JB-an?
Da, updateat će se na 5.0.1.
Jel zna neko kako na ios5 postaviti podsjetnik koji stoji na lock screenu?
Znači npr na poslu sam i u podne se sjetim da moram nesto ponijet kad krenem s posla u 4 i sad da mi tih par riječi stoje kao podsjetnik na lock screenu, npr kao što izgleda ona linija sa novom porukom i slično ?
nemam JB
Postaviš podsjetnik da te podsjeti u 4 i onda ce ti u 4 zazvonit kao alarm, iskocit podsjetnik i ostati na lock screenu. Da ti cijelo vrijeme stoji na screenu ne možeš bez JB.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
jep...mozes se jedino poigrat sa kalendarom i reminder app koja dolazi sa ios5! problem je sto kad odlockas iphone svi notifications nestanu sa lockscreena...jbg JB! :/
pitanje, iph4, ios 5.0 ne radi mi search kroz poruke, dakle kaj god da trazim ili kroz search u porukama ili kroz spotlight nista ne nalazi od poruka!! vama radi sve?
Second place is the first loser!!
Yes, sve radi. Ubij sve aplikacije i resetiraj gamozda pomogne
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zna li netko s kojom verzijom iOS dolaze iPhone 4 kupljenih ovih dana u T mobile?
U settingsima poisključi sve opcije u spotlightu, resetiraj, pa onda uključi one koje ti trebaju. Meni se to desilo dvaput, ali je uvijek restart mobitela pomogao.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
http://www.iphone-unlockme.com Platio sam 20usd da postanem clan i mogu skidat besplatne krekirane aplikacije kojih ima ionako svugdje po netu,kao fol permannent unlock via itunes u roku od 48 sati a kad se regas i platis pise od 15-25 dana za ios 5.0 i gore,mislim da kupuju na vremenu,ako slucajno i vrate novac vratit ce 6 usd manje,dakle prevara sve u 16,uspio sam samo thethered jailbreak napravit a ultrasnow 1.2.4 nije uspio otkljucat baseband 04.11.08,a sad ako kojim slucajem uspije legalni unluck putem itunesa bit cete obavijesteni.
nije ovo nikakva reklama ni dobra ni losa samo upozorenje za moguće kupce![]()
LG G3, HTC Droid Incredible 2 Android 4.0.4 Deceased :(
Ma dosadio mi ipod 4od 3000 kn
![]()
Ios 5.0.1 bb 04.11.08![]()
ovako na mobu mi je jos softver 4.2.1 jailbreakan, e sad htio bi stavit novi onaj 5.0.1 napravio sam backup, sta sad da samo stisnem update ili moram nesto drugo jos napravit posto je jailbreakan??
i da jos nesto kad ga spojim ne otvori mi ga onako ko prije koda sam stavio usb da prebacim slike i nema ga u my computeru?! kako da to napravim da ga mogu opet tako otvorit?
Zadnji uredio @l@n : 21-12-2011 u 00:13
What else you gonna do on a saturday?
Bookmarks