Kupio si ga novog tvornicki odkljucanog ili od nekog ko ga je odkljucao? I kad si radio update?
Kupio si ga novog tvornicki odkljucanog ili od nekog ko ga je odkljucao? I kad si radio update?
Kupio sam ga od nekog tko je tvrdio da je otkljucan, nisam nikad provjeravao dali radi na sve mreze jer je meni radio na AT&T i bilo mi je dovoljno.
Međutim sad mi je potrebno da radi na T-com.
Update sam radio jucer, t-com broj sam nabavio danas i nemogu ga aktivirat, kaze da ne podrzava taj SIM :/
Jeli moguce da ako je bio odkljucan zbog nedavnog update-a vise nije? i treba ponovit postupak.
Nisam bas u toku posto je meni u US radio i nisam ga nikad update-o ni mjenjao carrier-a
Da, kod updatea se dignuo baseband i sad ga više ne možeš otključati dok netko ne releasea unlock.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Fuck :|
Pa jel mogu vratit iOS 4.3 ili stariji pa onda napravit unlock?
Ne. Ako imaš spremljen SHSH na cydiji onda možeš vratiti straiji iOS, ali to ti neće vratiti baseband koji možeš otključati. Zapeo si na ovom zasad.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ako prije nije bio JBan onda nemožeš... a i da vratiš verziju iOSa, BB ti ostaje isti, tako da ništa od unlocka. Jedino ti preostaje čekanje.
Pozdrav. Zna li neko zakaj kad dobijem zipani mail i kad ga idem otvorit na iphoneu ucitava se al umjesto da mi otvori open with da ga mogu procitat sa nekom app tipa zip browser, pokaze mi plavi kvadratic s upitnikom i s njim nemogu nista. A veza je dobra. Valjda mi treba neki tweak ili nadogradnja sw-a.
Hvala
Neznam kako, ali uspio sam izbrisati ikonu Cydie sa moba, pokusao sam ponovo napraviti jailbreake, ali ikonica od Cydie mi se nije vratila.Sto mi je ciniti?OS je 5.0.1.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
sad dok sam ga jailbreako (5.0.1) par puta mi je doso neki error od redsnowa i na kraju kad je zavrsilo sve i na mobu mi dosla ikonica od cydije na mob u onom prozorcicu mi nije doslo da kliknem finish nego samo back i cancel to je bio onaj dio kad ti se u redsnowu napise Done i kao nesto sad ti jos mob mora napravit svoj dio posla ?! i kliknuo sam onda na cancel nakon par minuta i nista samo mi se zatvorio i radi sve?! valjda je sve ok !?
What else you gonna do on a saturday?
Da
Nazalost nista...
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Relativno sam novi u korištenju Iphona pa ne mogu sam rješiti problem. Prilikom spajanja iphona na komp otvaraju mi se: get pictures from... i office dokument word. I svaki puta trebam na X zatvoriti. Da li postoji rješenje (a mislim da fanovi to znadu) pa vas molim za rješenje problema. Ide mi na živce.
Dobrih tutoriala i vijesti potrazite na http://isvijet.com.hr
@RAUL
Nisi izbrisao Jailbreak, ocito si sakrio Cydia ikonu, mozda preko SBsettings-a, JB se jedino moze izbrisati restore-om.
Pozdrav,
Da li se nekome dogodilo da mu iphone sam poziva? Naime, u zadnjih nekoliko dana kada nekoga nazovem, on sam odabere nekoga iz imenika i nazove mi tu osobu te ju automatski prebaci na speakerphone.
Ukoliko se dogodi da ne nazove nekog drugog, onda obavezno taj razgovor kojega vodim također prebaci na speakerphone, s tim da me u tom slučaju sugovornik ne čuje, nego sam ja njega. Naravno, tada moram prekinuti vezu i ponovno nazvati.
Nisam radila nikakve updateove, niti slično, samo od sebe se to počelo događati. Na njemu je 4.2.1 , pa me zanima mogu li kako problem riješiti bez updatea, jer mi se zaista ne da i ne stignem ovih dana ponovno ga jailbreakati.
Unaprijed svima puno hvala!
Ako napraviš restore/update morat ćeš ga ponovo JBat.
Napravi restore, samo klikni na tipku RESTORE, bez ono shift+restore. Ako to ne radi onda ovo (za ovo ispod sto cu napisati, gubis svaki backup koji si imao spremljen (ako ti je potreban))
deintaliraj itunes
obrisi sve sto ostane nakon uninstalla pod:
c:\program files\common files\apple
c:\program files\ipod
c:\program files\itunes
c:\program files x86\Apple software update
c:\program files x86\common files\apple
c:\program files x86\itunes
c:\user\AppData\Local\Apple
c:\user\AppData\Local\Apple computer
c:\user\AppData\Roaming\Apple computer
c:\user\My Music\Itunes
promjeni usb port i resetiraj komp
ponovo instaliraj itunes i probaj restore
iPhone 5s 16 GB
zasto se nakon sinkronizacije sa iTunesom brisu sve apliacije koje su instalirane sa installousa?? je zna tko mozda u cemu je problem?
Bookmarks