Trebas koristiti BB kod ( [IMG] link [/ IMG])
BTW, jel mozes uploadat wall?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Dakle, kliknem na ovu ikonicu za slike, browser mi otvori adresu od slike, iskopiram ju i dođw mi ovako, pr.: [IMG]link od slike[/IMG] . Jel moram staviti u link .png? Stvarno ne razumijem!
A zasto kompliciras gdje ne treba?
Koliko znam, kad uploadas sliku na pohrani.com, dade ti gomilu kodova: URL datoteke, Kod za forum, Kod za forum (s pregledom), HTML kod (s pregledom).
Jednostavno kopiras ovaj Kod za forum (izravna slika) ili Kod za forum (s pregledom) (thumbnail link na sliku) i pasteas ovdje.
To je cijela filozofija.
xlr, zadnji screen sa ovim dolje widgetom (cell, sms...)? Je li to sa romom ili minimalistic?
Traffic counter, vec sam ga spominjao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Launcher Pro Plus
Ikone: Custom Launcher Icon
Switcheri: Widgetsoid
Sat: Analog blue clock
Vrijeme: Fancy Widget Pro
Dani kroz tjedan: OneSeven Pro
Tema za kalendar: Signals23-CLEAR
![]()
Zadnji uredio yager : 30-08-2011 u 17:51 Razlog: slike sređene
Da malo oživim temu..
Stavit ću samo dva od 5 home screenova (pošto su uvijek isti) i lockscreen.
Išao sam na nešto tipa Gingerbread style, tema sa zelenim dockovima, beautiful widget skins sa zelenim brojevima, pozadina sa selenim uzorkom (mada sam još uvjek u potrazi za boljom pozadinom).
Koristim defaultni lockscreen od ROM-a jer je jako brz, otključava stvarno brzo, zasad ostaje.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo prčkam po frameworku
![]()
Zadnji uredio Petr : 10-11-2011 u 21:21
Koristim 1 homescreen. Ovo je ICS na Milestoneu + Honeycomb dock. Naravno, tema
.
Widget locker
Minimalistic text
Missed it
Ja volim jednostavni homescreen bez puno ikonica
Uploaded with ImageShack.us
PREDATOR
Nije valjda da nitko se vise ne bavi modanjem homescreena?
Trenutni homescreen
![]()
Zadnji uredio yager : 02-04-2012 u 17:24
evo i moj![]()
![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Neznam jel se smije ovdje pitati ali evo na brzinu...Kako dobiti razne veličine slova na ekranu i ono ispod što piše mail twitr, i nazire se calls, sms...to bude pretpostavljam propušteni pozivi, sms...Pretpostavljam da je to Missed it dodatak ili nešto - kako to dobiti, što je to? Obično ne volim addone treće strane na widgetlocker tipa badges jer obično naprave čudesa...kakav je missed it? I što može Minimalistic text - u grubim crtama? Jel se isplati kupiti to dvoje? THX
Zadnji uredio mlesic : 02-04-2012 u 18:40
U minimalistic textu kreiraš elemente koje loadiraš kada ubacuješ widget na lockscreen. Svaki element možeš zasebno uređivati (font, veličina, boja, parametri itd) i općenito aplikacija podržava jako puno varijabli koje možeš koristiti.
Missed it služi za notifikacije i klikom na widget baca te u aplikaciju gdje imaš propušten event. Također se može konfigurirati na nekoliko načina, da li će brojčano pokazivati količinu notifikacija (5 sms, 2 calls...) ili samo općenito kao u mom primjeru. Može biti potpuno nevidljiv ako nema notifikacija, ovisi kako ga podesiš.
Obje aplikacije sam odavno kupio i vrijede tih para. Tko voli...
Missed it nije podržan na moj uređaj, android 2.1...šteta, preostaje onda adw notifier
Minimalistic text budem isprobao...Hvala!![]()
Bookmarks