Da ja isto brijem uzet ovaj xperiu mini jer je za tu lovu i sve sto nudi stvarno dobar telefon ali me zabrinjava sto pisu o tome pregrijavanju http://talk.sonyericsson.com/thread/23778?tstart=0
...tako da ako netko zna sto o tome molio bi da mi kaze da se ne opecem jer za sad imam x10 mini i prezadovoljan sam a da ne ostanem bez njega i bez para jer cu njega dat unutra i doplatit.
Svaki komentar i pomoc je dobro dosla,hvala
Koristim dosta mobitel onako prosjecno,nije bas da mi stoji na polici,navigacija,wifi i sl...
Hvala na review mada mi bas to ne pomaze ,znam sve o mobacu al moje je pitanje dal je netko se sreo s tim kvarom ,netko cuo o njemu da ga ima njegov ffrend ili sl.pa se prica o tome,ili osobno tko ima xperiu mini dal ima kakvih poteskoca sa njim...hvala.
@robert2828
review nije bio osobno tebi nego za sve općenito
Ja sam malo s mini se zafrkavao i neloš je... sumnjam da su sad baš na globalnoj razini neki toliki problemi sa njim!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
aha..lol ja mislio da meni iso review
Znaci imao si ga i nije bilo nikakvih problema s touch tipkama i pregrijavanjem ili sl.?
Maalo prije sam zvao SE sluzbu i pitao ih za to i rekli mi da su upoznati s tim problemom i da ako ga kupim se dogadja nesto takvo se salje u servis,e sad zvao ja i u servis i rekli mi da jako puno ih vracaju natrag u servis jer je ta serija takva,cak mi rekla osoba koja se samnom razgovarala da ona ne preporuca da kupim vec da se strpim koji mjesec dok ne sloze to dokraja pa sam onda siguran,tako da cu se morat strpjet jos malo.![]()
Iskreno...sada sam u njemačkoj i primjetih da ih baš i nema u ponudi puno za kupit. Više je ovaj mini pro dostupan. Možda stvarno sa drugom serijom bude sve ok.
Ja sam ga samo u jednoj radnji malo isprovavao i djelovao mi skroz ok... al pričekaj ako ti nije bed za svaki slučaj... a i sada ovaj novi update 2.3.4 kada za njega isto izađe pa možda popravi stvari sve pa pročitaš na komentarima okolo!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
da istina ,to cu i napraviti jer nezelim se opeci,vec sam javio da odgode narudjbu,tesko mi palo al etobolje biti siguran posle nego kupiti pa odmah u servis i biti bez mobija..
Zadnji uredio robert2828 : 14-10-2011 u 00:46
tako je i kod mene baterija, danas je evo treći dan nakon punjenja i na cca 20% mi je baterija tako da ću ga vjerovatno večeras stavit punit, šta se tiče ovog problema koji se spominje kod mene još uvijek se nije pojavio tako da neznam, ne pregrijava mi se uopće za razliku od nokie n97 mini koju sam imao prije njega i koja se nakon 5 min korištenja poprilično zagrijavala, za sada sve radi ok, e da i kupljen je u tele2![]()
Nitko se ne javlja za grešku nekakvu na xpeeriu mini što je dobro al me zabrninjava opet sto sam procitao po foriumima i sto sam razgovarao sa servisom ,sad ili nasi Hrvati ne kupuju xperiu mini ili nema greske..neznam..hmm..
a neznam, uglavnom ako uočim nekakve promjene u pnašanju napisati ću
@robert2828,
Ajde dosta spammanja.
pa mislim između sat i dva, a ako ga punim preko noći onda ostavim 6-7 sati da bude na punjaču, stim da sam prvo punjenje nakon što se je skroz ugasio ostavio 15 sati, i sad za koji dan ću ga opet ispraznit do kraja i tako pustiti da se puni jer negdje sam pročitao da je preporučljivo tako napraviti s vremena na vrijeme
Jel netko isprobao Exmor R senzor?Zanimalo bi me kakve fotkice pravi u tamnijim uvijretima, jer čitam na dosta mjesta da su slike dosta prihvatljive.
Ili može i po koja fotka ovdje da se okači![]()
Sta to ima xperia mini st15i ? ja ju danas kupio al nisam stigo jos da ju pogledam cijelu,,punim prvo punjenje baterije pa necu cackat trenutno..al ako ima ja cu probat bas to ako ima u opcijama.
Al imam jedan problem ako mi netko moze pomoci: Jel netko ima xperiu mini st15i i da je na Tomatu ,nemogu sloziti postavke za mms i za net (ne wi-fi),tamo kod pristupnih tocaka mi ne pokazujje a napravim ih i sve popunim i spremim al ih poslije nemogu vidjet,onda stavim od VIP-a karticu i eto radi i vidim ih ??!!
Ako netko zna u cemu je problem nek pomogne tnx
Stavo ga na 2.3.4 i mogu rec da sam zadovoljan,baterija mi drzi duze,i dosta toga je doslo s novim update-om !
daj mi molim te reci kako da stavim update
1.Instaliras PC Companion 2.0 na komp ili laptop
2.spojis mobi na laptop ili komp sta vec imas
3.pokrenes PC Companion 2.0 i onda ce ti naci najnoviju verziju 2.3.4 i sljedis upute,jednostavno je nije tesko,ako neces moci reci pa cu ti ddetaljno reci jer moguce da ako ti nece trebas prebaciti iz MSC u MTP
Jel mi može netko kazati kakve slušalice dolaze uz mobitel?
PREDATOR
Bookmarks