Moram pohvaliti SE da stvarno u ponudi ima sada svih vrsta i veličina tih xperia... stvarno se nađe po mjeri za svakoga izbor! Ovaj mi je onako više za ženske ali nesumnjivo će ga i muška populacija uzimati
HD video veliki plus za današnje standarde... Dobar dizajn.
Promo video:
http://www.youtube.com/watch?v=Y6UZk...layer_embedded

Odgovori uz citat
, a jos stvarno mobitel ne koristim puno . od kad se pojavila sam na tele2 smart 60 tarifi , znaci 100 min ragovora , 50 sms i 1 gb i kad kazem da ni te ne iskoristim u mjesec dana onda je jasno koliko koristim mobitel a i igrice ne igram osim malo ovo koje sam isprobavao dan dva tek toliko da vidim kako izgledaju , par pjesama poslusam i max pola sata na intrnetu i to je to . par poziva na dan a sms sam ljen tipkat pa uglavno i kad saljem di koju sms pisem je nesto kratko i brzinski . osim baterije sve super . za svoju cjenu bilo u slobodnoj prodaji ili na preplati mislim da je dobra ponuda i da se nisam zeznuo kad sam ga uzeo . a i nema nikakvog zujanja kao kod mini pro kako citam da se zale na to svi kod njega

. baterija u pocetku mi je trajala jedan dan ( nakon 24h ostala bi na nekih 20% ) sada traje duze tj. nakon 24h baterija je jos uvjek na oko 50% uz jednako koristenje sam sam iskljucio podat. promet u pozadini i smanjio svjetlinu ekrana na pola

Bookmarks