A ja mislio da na Korčuli raste samo kamen i borovina![]()
A ja mislio da na Korčuli raste samo kamen i borovina![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Večer
slušam mjuzu,čekam apple-ov event i razmišljam dal da uzmem novi iphone![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
razmisljam dal da krenem na posao veceras ili ujutro....
.
.
.
.
.
.
.ujutro
Počeo gledati Sopranose
Baba je najjača![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ulje je vrhunsko. Ja ga stavljam u sve zivo, prakticki sam ovisnik ^^.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Hmm, meni je cijela Korčula onak, sumnjiva kad vidim kakvi sve žive tamo
smuchac, :* ^^
E moj Apple, razocarao si me.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mene također,tresla se brda rodio se mis u pravom smislu tih rijeci...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Isto sr*nje drugo pakovanje.
"Only Apple could bring these together in such a powerful and integrated way. I am so proud of this team. I want to thank you for joining us."
Definitivno najbolja recenica sa te pressice.
PS: Najvise se ljutim na "nove" iPode.... Za iPhone se vec znalo da nece biti nista revolucionarno
Istina, jedino iOS 5 je kolko tolko dobra vijest. Ovo ostalo su gluposti![]()
One day, sky went blue...
Koji ste vi fanatici...
A bogme i naivni ako ste uopce ocekivali ista novo ili revolucionarno.
trazim pomoc a neznam di da pitam pa cu ovdje, mozda neko vidi... kako da pobrisem acount sa foruma ne ovog al isto je vbulletin se moze to uopce? ili brisati stare postove i to?! hvala
What else you gonna do on a saturday?
sta si zgrijesio?![]()
Naravno da se moze ako si admin. No pretpostavljam da nisi to mislio... Sumnjam da se moze "zaobilazno".
nista pun mi k tog foruma odvratnog sve zemljaci.... a nista poslao sam tamo adminu pm da me izbrise![]()
Zadnji uredio @l@n : 04-10-2011 u 23:18
What else you gonna do on a saturday?
Za ubuduce: https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=72814
Nema smisla u X tema pricati o istoj stvari.
Tragikomicna utakmica.
[QUOTE=-->Cionn
Ma vraga. Zadnja dobra utakmica je bila protiv Njemacke na Euru. Poslije toga nista.
Vjerojatno ih je slava (pobjeda proziv Engleza i Njemac) previse lupila u glavu. Neznam koga je Grcka pobijedila sa 2 gola razlike.
Ako nastavimo ovako igrat, spadat ce uskoro u skupinu sa "nogometnim patuljcima"
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mislim da su jucer nekog dobili 3-1...
Ma nisam gledao dok sam pisao, skroz nisam dovrsio recenicu.
Ugl kaj sam htio rec je to da je jucer komentator rekao da je grcka osim nas (2-0) dobila jos nekog 3-1.
Bookmarks