-1
Odo na biciklijadu![]()
+4![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
-1
Odo na biciklijadu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
+4 (zbog georgyjevog -1)
Samo što mene boli bez nekog posebnog razloga. Ali cijeli dan.
Україна
Dobar je ovaj Torres.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A nemoj se rugat isao je dosta brzo i trebalo je dosta zavrnut nogom. Mogao je bolje reagirat ali prejako je gurnuo loptu...
Ma ne rugam se ja.
Prosle sezone smo se zalili kako decko nista ne zabija, pa eto, danas je ipak zabio.
Al ajde da se radi o nekom prosjecnom igracu, a ne o covjeku koji kosta 60 mil € (ili funti)..
PS: mogao je loptop slobodno usetat u gol jer je vratar zaplivao.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Zato je Modrić ukrcao golčinu da to nisu istine...![]()
Napokon pročitao Forum- fora je.
Čak sam i shvatio 2 reference na književna djela : proud:
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bio na uvodnom predavanju- zgodno
Saznao raspored za cijelu godinu (lijepo su napravili kalendar- moram skužiti kako ubaciti u N86) koji i nije toliko naporan (4 sata u danu), ali kažu da se mora još toliko učiti
Uglavnom, čini mi se ok taj "studentski život".![]()
Kupio Sony Ericsson LiveView pa se zafrkavam
stavila novi fejs,nije lose![]()
Nije lose,ali ne radi kak spada
da,recimo mobil upload,ne prikazuje mi zadnju fotku.Na starom se vidi ,al kod mene na novoj nema (ima zadnjih 9)ajd dobro mi je ovo kaj ima ko i na netlogu ,ono kaj ti ne treba mozes minimalizirat,a tu je hide.Ne volim kad mi je sve nacickano
![]()
Zadnji uredio lili : 25-09-2011 u 00:24
Došao s faksa.
Fora.
Vidio Maria u vlaku, ali me on očito nije prepoznao (ili me ignorirao) pa mi je bilo bezveze vikati "MARIOOOO" po vlaku...
![]()
TO SI TI BIL! Znal sam!!!!
E, ja sam bio 99% siguran da sam te prepoznao no u većini takvih slučajeva onih 1% prevagne.
A ja još u tebe gledam i razmišljam si jel si to ti il nisi al me bilo strah pitati da me ne prebiješ
Nije bilo ignoriranje u pitanju nego jednostavno sam failao.
Ispričavam se, zbilja nije bilo namjernoBudemo se vidli još sigurno.
Da, da...
Ma, nema veze- sada su barem izgledi da ovaj 1% prevagne manji![]()
čekam da dođe galaxy s 2 HD
Trenutno sam doma i odmaram, trebao bi učit ali mi je nekako mrsko pa ubijam vrijeme ovdje po forumu i slušam glazbu uz naravno(kod mene to ne može da promakne)
Gledam na RTL-ovom portalu Studio45 gdje je bio ovaj idiot Pauletić.
Prije sam mislio da je lik ok no nakon ovog glumatanja i "borca za pravdu" pitam se zakaj se takvi nalaze na TV-u.
Zar niko nije primjetio da u podforumu Android je krivo napisan podforum Sonny Ericsson Android![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Lol... Prolazim parkicem, neki lik i neki klinci s psom.
- Kako se zove pas?
- Luna.
- Ooo, pa gdje si Luna, pa sta ima... *tap* *pet*
I komentar na kraju:
- Pa sta je ovo, pa svi psi se zovu Luna...
Stigo paket korculanskog maslinovog ulja <3
^^ Mašala. Koja je lokacija?
Bookmarks