a lg optimus 2x ili 3d?
...eto, tko želi produžiti ugovor ili napraviti novi, neka izvoliPripremite se za četverodnevnu Vip shopping groznicu!
Od sutra, 29.3. do 1.4., svi LG i Sony Ericsson modeli u posebnoj akciji, po samo 9 kn! Požurite na najbliže Vip prodajno mjesto jer količine su ograničene! - http://bit.ly/HeMIrI
c/p vipnet facebook...
p.s. jedina "caka":
"Ponuda vrijedi uz tarifne modele dostupne za aktivaciju privatnim i poslovnim korisnicima (male i srednje tvrtke) uz produljenje postojećeg ili ako se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca. Najniži tarifni modeli uz koje su dostupne cijene po 9 kn su sljedeći: Bez limita 50 za LG modele i Bez limita 200 za Sony Ericsson modele."
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
a lg optimus 2x ili 3d?
9 kn u svim tarifama.
mogao sam si i misliti...kad si optimus 3d mogao dobiti za mj.potrosnju od 50
...bila je i opcija da 1g.placas 50% ako preneses broj iz dr.mreze u vip,ali ne znam dali se taj popust mogo iskoristiti i u ovom gore navedenom slucaju.
...ali ima opcija npr.evo3d po povoljnoj cijeni i bez trajnog naloga i obaveza...
Slijedi iphone groznica. Telefoni na tarifama BL100 naviše 50% sniženi.
otkud ti to? samo iphone ili.?
gidi jap!
da,prije nije bilo kad sam gledao..samo nisu cijene stavili u pojedinim tarifama..baš me zanima da li će i sad sve prodat, brijem da će ajfona puno biti..
gidi jap!
to privlaće ljude da nebi slućajno ošli na revoluciju ,loša taktika. Bolje da tarife mijenjaju na povoljnije nisu više ljudi ludi.
ja kada sam htio uzeti jedan lg iz njihove akcije onda nisam mogao jer moj broj pripada vip gold nekakavoj tarifi kaj velike kompanije koriste![]()
Bookmarks