Kazu da tamo dolazi roba iz cijele Italije, i rasprodaja je od euro na dalje...npr. sako se nade za 10 €... Jer netko zna nesto vise o tome ili je mozda cak bio?
Kazu da tamo dolazi roba iz cijele Italije, i rasprodaja je od euro na dalje...npr. sako se nade za 10 €... Jer netko zna nesto vise o tome ili je mozda cak bio?
a da nas malo prosvijetlis i objasnis nam sto je to, gdje se nalazi, odakle ti info?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mjesto u Italiji, nekih 50-ak km sjeverno od Trsta.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
fino je tako trebao napisati. a ne da ja idem guglati i ostanem osupnuta ponudom za gey odmore![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Davno sam bio tamo u shopingu, sredinom devedesetih. Ima jedan veliki shoping centar. Blizu je i Porto Guaro, isto ima shoping centar.
PREDATOR
Prije jedno godinu dana sam bio tamo i sve ovisi koje zelje imas???U Palmanovi ti je Mercatone onaj u Zg je kopija ovoga u Palmanovi.@Predator nije Porto Guaro nego Portogruaro
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Zelje su neke marke, armani i sl.ali mi je malo cudno da su po par eura...mislim vjerojatno bi takva roba isla u outlet ducane a ne na trznicu
![]()
hm, pa imas tih outleta po italiji dosta, nisma upucena, ali raspitaj se. a kad smo kod outleta, ove jeseni bi u siroj okolici zagreba terbala biti otvorena dva outlet - kako to nazvati uopce - naselja. pa mozd ai tamo nadjes sto trazis, no nekako mislim da ce cijene kod nas biti vise, a roba losija.
a ja sve ne vjerujem da ima onih koji ne znaju gdje je Palmanova!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
ali odakle? od svercera s placa koji otamo nabavljaju robu? od rodbine koja odusevljeno prepricava zgode iz trsta? nemam kontakt niti sa jednim od gorenavedenih primjera pa zaista ne znam zast bih morala znati za to? pa to je isto k'o da se ja vama cudim kak ne znate ime robne kuce u načkanjiži ili harkanju![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ako imas takve zelje onda produzi do Milana i to u ulicu Via Della Spiga i Via MontenapoleoneSalu na stranu, od odjece tesko da ces nesto naci,ali da se naci.Sto se tice tehnike veliki je izbor i nadje se starijih stvari za manju lovu nego kod nas.Samo u tu cijenu ukalkuliraj put i garanciju.Ako ti je negdje usput stanes i vidis, a ako nije zaboravi cijelu pricu.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
ja nejdem tamo u soping. u italiji sam bila ravno jednom i to na proputovanju. zasto bi mi palmanova morala biti poznata?
poznat mi je graz, nagykanhyza, nagygtad (ovo nisam ziher kak se pise), harkany, pa cak i ljubljana.
ali u italiju nejdem.
jos jednom pitam, zasto bih morala znati svako soping selo tamo?
znate li vi sela po madjarskoj?![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 30-08-2008 u 17:54
La Luna
Palmanova je poznato šoping odrediste koje mnoge zanima,a ne kuzim koga zanimaju nekakve madjarske selendre?znate li vi sela po madjarskoj?
Nagykanizsa,Harkany i Graz su gradovi koliko je meni poznato i takodjer šoping destinacije ili se mozda varam....![]()
Filozofirate. To što netko zna za nešto ne znači da to spada u opću kulturu.
Nikad čuo i nije me ni briga.
varas se. harkany je selo. nije grad, niti neka soping destinacija. ali je prvi kada predjes granicu kod miholjca. cudi me da si vise informiran o italiji nego o madjarskoj, obzirom na lokaciju prebivanja.
osobno nikada nisam prefrirala soping u inzomstvu, ponekad sam zanla otici do madjarske kada bih bila kod rodbine u slavoniji. ne vidim razlog zatso bih se morala informirati o soping destinacijama susjednih nam zemalja ukoliko nemam interesa prema istima. kao da ja tebi kazem da si neinformiran ukoliko mi ne mozes nabrojati sve sopingcentre u zagrebu (a nakotilo ih se) ako nikada nisi bio u istima, niti te interesiraju. u, ili dfa mi mozda nabrojis top pet parfumerija, ha? opce nije bed sto ne zalais u iste, one su ocepoznate
el tompa, evo outleta:
prvi
drugi
u Harkanju sam bio vise puta i bas mi se ne cini kao selo s obzirom kakva mjesta u Hrvatskoj imaju status grada.za nase lokalne prilike Harkany jeste šoping destinacija i ne filozofiraj mi o Zagrebu i parfimerijama jer to nema nikakve veze.
cinjenica da je Palmanova poznata vecini Hrvata,a to sto ti o tome pojma nemas meni je malo cudno i to je sve....
Pitajte starce, male su sanse da nece znati.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Dajte, ljudi, ko dječica iz vrtića.
Evo, ja u Italiji nisam bio punih 8 godina. Trst više nije top-destinacija kao niti Bari, s druge strane Jadrana. Ljudi nemaju baš love, a i udaljenost je velika.
Iako, zanimljivo, svatko u Dubrovniku zna da svaki dan iz grada ima direkt autobusna linija DBK-Trieste (u 17.00).
Ostaci nekih prohujalih vremena. (koliko je meni poznato iz RH jedino Rijeka ima direkt liniju za Trst, dobro možda i Istra).
Les tempes passan!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
prije sam u Trst isao iz Zagreba nocnom direktnom linijom u 1 h iza ponoci sa parkinga pokraj zeljeznickog.
Bookmarks