U Shopping Center West, a tamo pretpostavljam ideš, ima MediaMarkt. Tamo nema čega nema, od igle do lokomotive ima stvarno svega (glede elelktronike, muzike, informatike i tako tih stvari).
Trebam malu pomoć. Idem u Graz u shoping, pa me zanima gdje mogu pogledati za tehniku, tj. komponente računala i mobitele. Jel mi netko može preporučiti koje trgovine. Jel netko bio nedavno i našao nešto povoljno. Kakve su cijene?
U Shopping Center West, a tamo pretpostavljam ideš, ima MediaMarkt. Tamo nema čega nema, od igle do lokomotive ima stvarno svega (glede elelktronike, muzike, informatike i tako tih stvari).
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Ima u BUG-u člančić o šopingu tehnike u austriji...
Ma znam da ima u BUG-u članak. Pročitao sam. Samo sam pitao ako netko ima kakvu prepotuku. Hvala na savjetima!
Jel zna netko kakve su cijene. Otprilike, koliko je jeftinije nego kod nas?
Ma da? Buš mi posudio taj broj, s obzirom da nisam pretplaćen na taj časopis...Izvorno postao gog
![]()
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ma to ti je za 7 mjesecja mislim da si se ti pretplatio tek za 8 ili 9
![]()
Ma nema beda... samo dajte neki prijedlog ili komentar... kakve su cijene.... mislim da se mogu pripremiti... tj. ne sebe nego đep.
Bookmarks