..u second-handu,placu,staretinarnici.Šala
..rijetko kupujem zato jer ono kaj mi se sviđa dost košta.
Decki i cure....tj decki i Andrea
jel volite shoppingirat...ja totalno volim kupovat poklone za Bozic i Novu g to mi je super..
ali inace sam ovisnik o shoppingu (najvise dakako volim kupovat mobace) ali ja obozavam shoppingirat...
i nisam izbirljiva...
obožavam cipele, onda nakit...i kozmetiku.. istina kozmetiku kupujem ali malo koristim.... (mislim na šminkanje.... kozmeticke proizvode za higijenu koristim redovito)
volim kupovati i birati sredstva za čišćenje, špeceraj.... one gluposti iz morning glorya.....
hmmm veš e to mi je super...
sad sam se bacila na alatke pa sma si kupila pribor za krecenje, idem u akcije kod sebe..i totalno sam uzivala birajuci valjke tak mi je to super
e i pribor za komp pocastila sam se mrak tastaturom i optickim misekom.....
volim i knjige kupovati...
e i uredski materijal to radim na poslu jao kak mi je to super uzivam u tome...i promo poklone za poslovne partnere....progutala sam kataloge, analizirala sve ponude pregledala artikle...juh super super
dakako obzirom na ogranicena sredstva moram biti relativno umjerena...srecom postoji minus na racunu hehe
jel volite vi shoppingirat, kaj volite kupovat...gdje volite kupovat?
..u second-handu,placu,staretinarnici.Šala
ja volim kupovat lampice za bor
Ne ozbiljno, ja stvarno za Božić obožavam s curom šetat pa razgledavat one štandove s ukrasima...
A kupovati voli svatko, ali problem je uvijek novac... e da, uvijek mi je problem smislit kaj bi dragoj kupio za neku priliku za koju se mora nešto kupiti... tad ne volim shoping, ali ako točno znam kaj ću joj uzeti onda mi je to čisto zadovoljstvo. (obično joj uzmem 100 kuna iz novčanika)...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@wb....to bi mogo ja svojoj ove godine.
ja isto volim kupovati lampice za bor, svake godine se pojave neke sa jjos vise lampica i onda zicam staru da to kupi!
vidis, to moja mama obavlja..ona to obožava...
al uvijek se nadje nekaj jeftino a zgodno, ja sam si neki dan kupila nesto za skidanje leda sa stakla auta...al ima rukavicu totalno fora i to neonski zelenu guba guba
Mami sam u ipercoopu kupila neku fora svijeću...16 kn i mali svijećnjak vrlo zgodnog oblika..10 kn i za 26 kn imam simpatican poklon za Bozic
copyright by Mjehuric
ma samo dojdite u konjscinsku i problemi ce biti rjeseni pogotovo ovo za bozicnu opremu, al tu su i zimske pernate jakne po 100kn,..![]()
![]()
![]()
u konjscinskoj jedino kupujem pitotehniku
ja nista tamo ne kupujem
i ja isto al ti odu uši kad kupujes pirotehniku(tad je konjscinska zasuta petardama)
joj ja našo danas 3 kutije piratica od prošle godine![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Volim kupovati i to drugima pogotovo za Božić samo da je love...Inače ne kupujem šminku jer se ne šminkam, al ove sitnice božićne i pogotovo tehničke i sportske stvari obožavam kupovati. Jedva čekam plaću.![]()
ne šminka se![]()
!!!!!!!!!! kaj si ti neka nogometašica?
ja mrzim shoping, tko je to izmislio da ga ja dohvatim.... pa nemrem naci nis kaj mi se svidja, pa se onda dvoumim, pa nisam ziher, pa onda kupim bilo kaj samo da vec odem na kavu i prestanem hodati
cak ni tehniku ne volim kupovati, jer znam da uvijek ima nesto bolje za vise para![]()
@killa: fanica je maca-maradona!![]()
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@tomo: SAD JE MENI JASNO GDJE SU MOJI NOVCI![]()
...ma zezo sam se,uzet ću ti 200![]()
pa stvarno si bezveze, mjesto da ja tebi uzimam, ti uzimas meni. Ma, dobro nema veze, dobro je dok mi imas sta uzet
![]()
Poslao: tomo
@playmate.....ljudi će krivo shvatit
P.S nemoj ić offtopic previše,thread je o shoppingu.
Poslao: gog
ja mrzim shoping, tko je to izmislio da ga ja dohvatim.... pa nemrem naci nis kaj mi se svidja, pa se onda dvoumim, pa nisam ziher, pa onda kupim bilo kaj samo da vec odem na kavu i prestanem hodati
cak ni tehniku ne volim kupovati, jer znam da uvijek ima nesto bolje za vise para![]()
ali da je para, šoping bi bio gušt
Gadno je to tomo kad te cura i na forumu gleda kak gluposti pišeš...Poslao: tomo
@playmate.....ljudi će krivo shvatit
P.S nemoj ić offtopic previše,thread je o shoppingu.![]()
![]()
Nema više mjesta za pobjeć...
@Playmate:![]()
Aha...
Zato smo se ja i Draga podjelili njoj Rode meni Mobil (i pošto varam ima me ponekad na forum.hr-u i nekim SF forumima ali pravim se grbav)...
Šoping je zanimljiv sve dok sebi nešto ne trebam kupit' onda prerasta u horor...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
što je žena bez shoppinga, što je shopping bez žene?
naravno da volim kupovati, omiljeni dućani su mi, EXTYN, top shop, miss selfridge (neznam kak se piše) , benetton (isto neznam kak se piše), i tak....
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks