Je moguće dobiti 2 SIM kartice u Simpi? Jednu bi koristio u mobitelu za zvanje/SMS, a drugu u laptopu za surfanje.
Citat sa t-mobile stranica:
Iskoristi promotivno razdoblje od 25. svibnja do 30. srpnja i prenesi svoj broj iz drugih mreža te u svakom kalendarskom mjesecu nakon što nadoplatiš svoj prepaid računa bonom od najmanje 100 kn ostvaruješ 5 GB prometa u sljedećih 30 dana.
link: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-90-00.asp
Ova ponuda vrijedi 12 mj. od prijenosa broja!![]()
Je moguće dobiti 2 SIM kartice u Simpi? Jednu bi koristio u mobitelu za zvanje/SMS, a drugu u laptopu za surfanje.
pa kupi bonbon ili tomato na kiosku koristi par sati je pa je prenesi u simpu i imaš jednu na laptopu u stiku xD
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
Čekaj stani malo, svaki mjesec nadoplatim 100kn i dobijem 5GB? za tih 100kn ili for free a 100kn trošim na ostalo? i da li mogu prenijeti vipme data karticu, jer jedino od nje imam valjda pin i puk a to će tražiti
Nemozes prenjeti data karticu.
Nazovi svoju sluzbu za korisnike i oni ce ti reci pin i puk.
I da, svaki mjesec se nadoplatis sa 100 kn, dobijes 5GB a 100 kn trosis na pozive/sms
...ma nema toga što bi me nagnalo da se vratim simpi, još mjesec-dva i prenašam 098 na tomato - bye bye t-mobile...oni na sve moguće načine pokušavaju zadržati korisnike, a ovdje će jedino biti sretni internet ovisnici koji bez interneta ne mogu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U zadnje vrijeme t-mobile baca sve adute na data promet, pretpalta flat, prepaid flat, prenesi broj 5Gb,...!
Jao kad im se pocne rusiti mreza od navalice!![]()
Znači ne mogu dobit 2 karice na jedan broj?
Ne mogu se prebacit na T jer sam još godinu i pol na ugovoru u VIP-u al sam mislio namrdat mamu/tatu/brata da se prebaci, a ja bi tih 5 GB trošio na laptopu za surfanje.
@zag0
Dvije sim karitce za jedan broj je napredna opcija, koja se, koliko znam, dodatno naplacuje pa je onda sigurno nece nuditi za prepaid.
Jedina solucija ti je da mobitel koristis kao modem za spajanje PCa na internet.
Da znam, al tethering mi ne odgovara jer, kao što rekoh, imam ugovor na VIP-u i ne mogu sad mijenjat operatora. A za 100 kn/mj dobim u VIP-u 5 GB data karticu.
Mislio sam da će ići i ovce i novce - buraz razgovara i SMS-a, a ja surfam sve skupa za 100 kn/mj. Guess not
A one fore s kloniranjem SIM-a?
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
zato da se smanji količina ljudi koji će kupit broj u nekoj drugoj mreži i odmah ga prenjet u simpu samo zbog ove pogodnosti..
ista su pravila ako npr sklapaš pretplatu, ako prelaziš sa simpe i dulje si korisnik od 3 mjeseca imaš veći popust na mobitel nego korisnik koji uzima novi broj ili ima simpu manje od 3 mjeseca..
Pročitao sam Uvjete korištenja i nigdje se to ne spominje. Također se u Pravilniku o prenosivost broja to nigdje ne spominje. Jedini rok od tri mjeseca koji se spominje odnosi se na ponovni prijenos već jednom prenesenog broja.
Jasno je meni zašto bi to moglo biti. Nego mene ovdje zanima gdje to piše, budući da ni u Uvjetima korištenja, ni u Pravilniku o prenosivosti broja to ne piše. Dapače, u Uvjetima korištenja odmah na početku eksplicitno piše da pogodnost ostvaruju svi korisnici koji prenesu broj.
Super ajd onda odi probaj pa ako ide idemo kupovati i prenositi hehe
Bookmarks