Vaš favorit?
Vaš favorit?
fosters i žuja
Leffe tamno, stella i žuja.![]()
ufff leffe je OK al je pre gusta i loše mi legne na kantu od želuca.
Da to je istina, al meni se ustvari sviđa što je gusta, dakako nije za svaku priliku... Recimo žuja je najbolja za onako neke partije kad se ispija hrpetina pive jer je relativno lagana, a leffe baš za neke posebne prilike kad je dosta jedna mala piva da pomuti glavu...Izvorno postao tomo
E, zaboravio sam na Budweiser, to mi je najdraže od točenih piva... (u većini pivnica i kafića se to prodaje pod "strano točeno").
Dodao sam izzy na anketu, meni definitivno najjača piva, a popijem si još i žuju i stellu...
Meni je daleko najjači Heineken, ali naravno malo mi je skupa tu kod nas pa je nažalost dosta rijetko popijem... no to je piva koju svakako najviše volim popit i to u bilo kojim prilikama, od roštiljade, do partya... Inače ako ste u amsterdamu, svakako odite u njihovu tvoricu di za dva guldena (njihova valuta dok sam ja bio tamo, oko 2 marke tada) možete nakon obilaska tvornice piti koliko stane u vas...
Izzy mi je OK ovak kao 'svakonoćna' piva...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Jelen Pivo
E koje je to godine otprilike bilo? Ja idem na maturalac u amsterdam, pa bi bilo lijepo posjetit tu pivovaruIzvorno postao whiteboy
, ali se bojim dal to uopće postoji više... A i ako postoji onda se plača najmanje 10-20 eura...
Al, newertheless,to je jako ljepo od njih što to tako dju/su davali!
uh, davno je to bilo, još dak sam ja išao u školu (pred nekih 8 godina) ali sumnjam da su preveć poskupili, a tvornica je malo izvan grada... ma amsterdam je zakon, uživaj tamo!Izvorno postao Bassman
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Definitvno Franziskaner, ali je rijedak kod nas. Erdinger je uvjerljivo na drugom mjestu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
E kakav je taj franziskaner, mislim na koje pivo najviše podsjeća? I jel manje ili više gorko od nekakvog prosjeka? Vidio sam je u jednoj pivnici po 22 kn za 0.5 bocu, pa mi kaži dal se isprati to probat?Izvorno postao BlueDevil
Sve se isplati probati, ne buš propao zbog 22 knIzvorno postao Bassman
![]()
izzy i corona
stella heineken i mozda corona
a zapravo pijem uglavnom zuju
btw dobra anketa
još bi bolja bila 'koja vam je najgora piva'...Izvorno postao Gruntovčan
meni je najgora tuborg..![]()
Nisi imao prilike probati BiP (beogradska industrija piva)Izvorno postao whiteboy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izvorno postao whiteboy
a meni pak Staro Češko...bez premca najgora. a iza nje odmah Amsterdamer
sad će se javit Nered i reći da mu je Sake najbolja piva![]()
Heineken od onih pristupačnih, te Jelen pivo od manje pristupačnih, ali definitivno opaka piva!!!
Fosters..... the one and only
ko zna, znaIzvorno postao damgol
![]()
ma dobro i nisam neki pivopija ali fakat mi je fosters.....Izvorno postao tomo
i
ja uzivam samo tuborg, najbolja je...... i nema je na popisu! gade...![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ne znam, fosters nisam pio od srednje škole pa se i ne sjećam...![]()
Bookmarks