Pozdrav.
Ovo mi je vec treca Nokija iz visoke klase koja ima problem da ima prasine ispod ekrana. Naime,to sam skuzio vec nakon mj. dana(kupio ju pocetkom 1.mj. u Vipu na pretplatu) i sad prije tjedan dana je poslao u Mobis,usput da i zamjene lecu kamere,sto i jesu napravili. Ali,prasina je tu ostala,kao da je nisu ni ocistili. To se ne vidi ovako,ali se vidi na suncu. Ja sam picajzla,priznajem,ali ovo je stvarno previse,ne mogu vjerovati.
Treba mi pomoc da mi kazu korisnici N97 da li imaju prasine ispod ekrana?? Bas dobro pogledajte,najbolje se vidi na suncu ili kad ga stavite ispod stolne lampe. Kod mene ima podosta.
Sto da radim,ako opet budem slao u Mobis biti cu bez moba tjedan dana,a to bas i ne bi htio. Zato me najvise zanima jel i druge imaju taj problem,jer ako imaju onda ne mogu nista,tako je. Ali ako nemaju,onda cu poduzeti nesto,pa taj mob kod njih kosta 5500kn,neka ga poprave onda. Pucam vise... Trazio sam po netu,nema bas puno ljudi koji imaju taj problem. Zato molim pomoc onih koji ga imaju(duze od mj. dana) neka pogledaju,pod lampom ili na suncu,vidi se bez beda.
Cuvam ga stalno,nosim u futroli...Danas mi stara kaze: "A sto ga stalno brises majicom,zbog toga ti i udje." Da li stvarno moze biti do toga? Ali opet,ne bi smjelo ulaziti makar ga brisao stalno. Ne znam,pls help sto uciniti.
Hvala unaprijed.
PS,evo slika:
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks