Komresor pa drmaj, nemreš ništ shebati![]()
dali se na d500,d600 može očistiti prašina koja se uvukla ispod displeya...nekih par točkica,ali ljude iritira,pita frend za d500,ali mene i za d600 zanima ako dođe do toga?
Komresor pa drmaj, nemreš ništ shebati![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
ne razumijem!!?
Koristi kompresor. Nek ti frend ode do prvog autolimara i nek ga dobro ispuše. Provjereno radi. Naravno nekad treba više puhanja jer ti onda zna basiti i prašinu sa ruba na disp. ali nije bed.
ja sam to probo za svoj SE ali na benziskoj, za gume pumpat i ništa i prašina dalje stoji... al ide
Smogovac ako ti je mob. pod garanciom odi da ti oni to očiste
Ako imas garanciju odna servis ako nemas odna ili kompresor ili ga rastavi, obrisi i ponovno sastavi. Imas na d500world.tk video o rastavljanju d500.
Kompresor na benz. je definitivni preslab za to. Ako nije pod garancijom idi kod autolimara. I neki RTV servisi ih imaju. Dok sam bil nekad na praksi služili smo se njima da ispušemo televizore od prašine.
A probaj na usisavac spojit slamku ili iglu pa probaj stavit na rupu od zvucnika i mozda ti izvuce van.
Ako ga rastaviš, pazi kod brisanja čime brišeš. neke krpe će ti ga tako nabit(el.statički) da je nekoliko zrnaca mali raj nasuprot rezultatu....
hvala momci....bum nekaj zmislio...
![]()
![]()
smjeh
![]()
![]()
![]()
dobro smo pisali, ali u jednom trenutku pomislio sam daje rječ o autu a ne o mobitelu (autolimar, benziska, vulkanizer..)
![]()
![]()
ljudi pa sta nije to malo prejako, ja znam da je to prilicno opasna stvar
hehe, bas sam se nasmijao komentarima!
odi u servis, najbolje i najbezbolnije rjesenje! bolje ne prckat, znam iz osobnog iskustva jer sam skidao ono T-MOBILE koje je upecaceno na masku->katastrofu sam napravio! ali i te maloprasinevec za par dananeces vidjet jer te nece bit briga!
pozdrav
Nikako nemoj brisati s krpicom ili tako čime ako ga otvoriš, jer ćeš ga ziher izgrebati (da, krpica može izgrebati ekran iznutra di nije zaštićen nikakvim premazom). U servisu to rade tako da ga otvore i onda pušu sa kompresorom.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koliko to para dođe...iam garanciju...ali ne u europa-tradeu...a tam je najsigurnije to napraviti
Odi u europatrade servis, ja mislim da oni primaju garanciju bilo koje firme samo ako je hrvatska i ispravna...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks