kontrolna ploča-uredi profil-Your current user title is [prazno polje]
kada ću ja moći to izmijenit ? imam 543 posta , a treba 500 , pa kada ću ja to više moći izmjenit ?![]()
kontrolna ploča-uredi profil-Your current user title is [prazno polje]
ajd napravi screenshot gornjeg dijela stranice kad odeš na uredi profil. moguće je da se i to poremetilo updateom nove verzije vb-a.
evo screenshoot
kad budes imal 500 postova onda, jedino ak nisu smanjili.
..hm da vidim a moras pitat sljaku, neznam!![]()
stvarno nema.. čini se da i meni tako nije se odma pojavilo kad sam skupio 500 postova...
Treba pričekati.
Nije podignuta granica.
Bugovit je sustav.
I meni je tako prije bilo, i nakon dva-tri dana sam dobio onda i tu opciju.
U čemu je problem...tko će ga znati...
Velim...malo strpljenja i sve je rješeno.
Zadnji uredio Wisher : 16-02-2007 u 23:57
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Ja sam imao takvo iskustvo s avatarom. Nakon što sam prešao 50 postva nije mi se odmah pojavila opcija stavljanja vlastitog avatara, nego tek za par dana.
Evo ja cu isto jos par postova pa uci u klub 500 pa me bas zanima da li cu moci izmijeniti ime gore iznad avatara...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ako misliš nick, ne, ali ono što ti sada piše Pravi Forumaš, da.
da...i ja imam prek 500 postova i isto nemam tu opciju...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Pričekajte admine, možda je greškom podignut broj postova potrebnih za potpis.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
meni sve radi kak spada.... potpis sam stavila prije par dana![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
meni isto nije odma bila ponudena ta opcija,tek poslje 600 postova sam mogao izmjeniti.
Evo meni jos nista...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Bookmarks