ja sam pimpovao svoj auto! naljepio sam naljepnicu dunlop!![]()
Kako pimpovati svoju makinu i pritom uštediti mnogo novca...pitanje je svakog mladog vozača ali i još mlađeg ne vozača...
Oni si postavljaju pitanje kako,kako izgledati kao Xzibit u onim pilama?Odgovor je LAKO!
Evo ovdje uputa http://www.randomland.net/pimpyourride.php
Ali neke stavri od tih nema kupit u Hr,a evo još par savijeta:
Vanjski izgled:
1.Onakvih ratkapi ima sličnih ali pazite!Moraju biti kao da su kromirane inače ne dodaju dodatne konje i bolju upravljivost.50-300kn
Koliko KS daje:10-0
Cijena:50-300kn
2.Kako nabavit jeftino spojler?Odite do najbližeg auto otpada,zamolite vlasnika da vam dopusti da prošetate i malo probirete po autima,ako nađete neki slomljeni ili nešto poslužit če super lijepilo i "git" za poravnanje rupa.A montažu možete sami obaviti stručno,upotrijebitesuper ljepilo i nakeljite ga da strši i dodatno privlači pozornost...a boja?Kupite boju vašeg auta ili zlatnu u spreju- 20-100kn
Koliko KS daje:20-30,ali i stabilizira vaše vozilo na cesti
Cijena:20-100kn
3.Neonke?Imate one jeftine štrcalje za brisače...very good look i daju oko 10ks
Koliko KS daje:što veče to više!
4.Lexus svijetla?Najmanji problem...skinite staklo sa vaših svijetala i pofarbajte sijalice markerom
Koliko KS daje:20-30 ,ali ovisi o veličini
Cijena:/
5.Auspuh?Nije ni to problem...običite malo bolje benzinske postaje i prodavaonice sa auto dijelovima i naći čete kromirane nastavke veličie da moš pravit roštilj na njima dosta povoljno već od 150kn do 250kn...za bolji look kupite dva a drugi zavešite živom i voila! imate dupli ispuh,kromirani ispuh daje najmanje 20ks a ako je stvarno velik i do 40ks!
Koliko KS daje:5-40
Cijenad 150-250kn
6.Spuštanje auta?Dvije vreče cimente bi trebale obaviti posao!
7.Zatamljivanje stakala?Nije potrebno samo nabavite Jegermasjster naljepnicu preko cijelog stakla.
Koliko KS daje:Ako je jegermajster 50,ostale nalje 10ks
Cijenavisi
8.Ostale naljepnice i detalji?Otide do najbliže prodavaoice auto dijelova i zamolite za par najljepnica valvoline i ostala ekipa
Koliko KS daje:10-15ks
Unutrašnjost:
1.Onakvog omotača volazan ako sa linka nema kupit kod nas ali ima kupit ih u raznim bojama i imitaciji drva,predlažem da ako sređujete "racing" pilu da koristite ove u bojama,a za "pimp" pilu uzmite imitaciju drva,uz to je poželjno uzet presvlake imitacije kože. Prosječni omotač 20-100kn
Koliko KS daje:2
2.Neki detalji u unutrašnjosti?O da!Npr. poželjno je kupit malu disko kuglu i objesit za retrovizor,također kupit naljepnice imitacije drva(inaće se koristi na namještaju za krpanje oštečenja) koje čete naljepit po konzoli,također kupite neke super gumene otirače u boji.Također našpricajte unutrašnjost nekim mirisom.
Koliko KS daje:/
3.Npr. bilo bi super stavit velike jastučiće onog buldoga od Dinama na stražnje sijedište,ako vas je sramota stavite Hajduk a ako vas je strah da vam ne razbiju auto zbog toga stavite Slaven Belupo
Koliko KS daje:4-5
Cijena:50-100kn
4.Veliki zvučnici?Imate liniju koja doma skuplja prašinu?E više neće!Zamolite nekog auto električara da vam je sredi da radi u prtljažniku.
Koliko KS dajevisi o broju "watti",npr. 300watti daje 15ks
5.Trebate sportske papučice?Jeftino dođu u mercatoneu-50kn
Koliko KS daje:15-20,ali i pomaže u upravljanju
Cijena:50-100kn
Modifikacija motora:
Uskoro!
*Ovo ismijava sve ljubitelje pimp maj rajda i njihovih spojlera veličine Konkorda.Dotični nemojte se ljutit![]()
ja sam pimpovao svoj auto! naljepio sam naljepnicu dunlop!![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
ma 10 bolan. vec ovih 101ks sta imam pod haubom je previse. dobro ajde... da ne pretjerujem.
Ja sam pedale stavio. Aluminijske. Mislio sa, da mi budu bliže pošto su stvarno široko. A sad vidim da sam i 15ak konjva dobio... Mmmmmmmm!!! Sad sam najveći freak u kvartu!!!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja stavio na zadnju ploču pesa kojem se glava klima, dobio 5Ks, sa čupavcem za volan dodatnih 5ks
krunica oko retrovizora daje 50ks, a ako je na vanjskom onda i do 85ks
jesi stvarno il zezas? kako je vozit sa njima? se sklize?Izvorno postao BlueDevil
Ja sam stavio dvije krunice, tzv. bi-krunica tech! 140 konja ko od šale! Jedino mi malo preglasno auspuh puca ako u isto vrijeme objesim i čupave kocke oko retrovizora!
E da, kad pustim narodnjake imam boost od barem 200 konja, ako su hrv. narodnjaci, ako su cajke ide i do 300 konja!!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
priča se da ako staviš lakat na prozor, aerodinamika automobila raste na preko 80%, jedino je problem stavit lakat druge ruke na drugi prozor...
Pa zato se uvijek voziš s ekipom, i svak stavi lakat kroz svoj prozor... samo onda postoji mogućnost da auto poleti u zrak... pogotovo ako u kombinaciji upotrebljavaš krunicu i narodnjake...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
OK su pedale - imaju te neke "rupe" koje su izbočene pa imaju grube rubove pa se ne kliže. A meni su u Jeepu fakat daleko bile pedale jedna od druge pa sam ovako mislio sredit da ne moram dizat desnu nogu s gasa na kočnicu nego da samo vrtim oko pete. Al eto, nije baš pomoglo :/Izvorno postao flOorKilla
Al da se kližu - ne kližu. OK su.
Uz sve one trikove povečanja snage i upravljivosti i izgleda blesavog X to the Z(ipak za njega je bolje ime: p to the r-*****)...vaš auto još nije stabilan?Dok kružite gradom u prvoj brzini na 50km/h a obrtaji u crvenom polju...na vašem autu(ups sorry,sad je to Ultimate Pimp Vehcile,skračeno-UPV)se javlja pod upravljivost?Proklizavanje?Evo načina da to riješite još bolje od Xzibita i vaš UPV održite čvrsto na cesti...i u visokim obrtajima...da vas čuju susjedi.
Naime potreban vam je "body kit"!To jest set spojlera koji se dodaju da bi održli ravnotežu i poboljšali aerodinakimu...
Sve možete sami učiniti!Evo što je potrebno
1.Power duck traka,ili bolji selotejp
2.Puno kartona
3.kratke hlačice da dok radite pokazujte svima guzu(najbolje je namoćit hlačice)![]()
Prvo...
Izrežite karton u obliku dodataka za branik i pragove...i sljepite i trakom...poželjno je da je karton u jednoj boji...evo par primjera kako izgleda pravi bodykit:
Nakon što završite vaš body kit bi trebao izgledati ovako:
![]()
Ček, ček, ček, vuhoho, stani malo!! Kaj ti upotrebljavaš kočnicu?!?!?!? Hahaha koji luzer!!Izvorno postao BlueDevil
![]()
![]()
Da iz Zagreba je, ali nije moja! Frend uslikao kraj Ekonomskog faksa pa mi mail-ao da se malo smijem!Izvorno postao IggXy
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
su to one kosturske glave sa onim svijetlečim očima?Izvorno postao BlueDevil
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
JOJ sad sam se sjetio da BD ima neke plave ledice u autu...![]()
100 konja ko iz topa!
kolko konja sam ja izgubio stavivsi thule kutiju 100l?
Sve! Nemaš ni jednog konja, mislim da si čak u minus ušao...![]()
sinoč vidjeh suvozača sa nogom(desnom)kroz prozor u plavim čarapama! Koliko je to konja?Posudim dotičnom koji je u minusu!
S plavim čarapama 4-5 konja (ovisno o stanju, materijalu, rupama), s bijelim čarapama 10-15 konja, bez čarapa - erglela od 60-ak konja!
Ah... evo, ne-tako-davno sam prestao koristiti gorenavedenu (kočnicu, bremzu, a bogami i štop-pedalu) pa sam stoga tek jučer pokupio pilu od limara/lakirera, olakšan za izvjesnu svotu domaće zvjeradi...Izvorno postao whiteboy
Mrš! To je slučajno plavo, i znaš jako dobro zašto je to trebalo!Izvorno postao whiteboy
Uh, kak si me pokopao s ovim... više se neću nikad pojavit u javnosti![]()
Bookmarks