Upravo tako.Izvorno postao IggXy
Gle nije bitan konkretan slučaj, takvih je primjera bezbroj... stvar je u tome da je sve konfekcija.Izvorno postao cyberphere
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Upravo tako.Izvorno postao IggXy
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa kao što si mogao pročitati Šljaka, to uglavnom na žalost više ne vrijedi...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sto se tice alfe, navodno sa 159tkom okrecu plocu, doso je neki frajer iz bmw-a na celo alfe. dvije stvari ne koje se ljudi zale su losi zastupnici i puno kvarova i kao ce se to promjeniti....
ma pobrisano))
Zadnji uredio erika : 04-07-2005 u 08:29
ma ofkors...samo da j ne zaboravi spustiti prozor i razvalit kakav narodnjak ono da komsije vide kakav macan me voza hahahahahahahahhahaIzvorno postao BlueDevil
))
ma brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...volim kad prede mocna mashina ....moj si ma lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll i gotovoIzvorno postao IggXy
))))
Uh, skino mi je zicera... Damn! Al neka, osveta će bit slatka... sprema se Audi A100-CDiz '82.
Pa ćemo vidjet...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
moras se brze kretati i igrati presing po cijelom terenu..kuisIzvorno postao BlueDevil
)))
![]()
E, al kad ubodem Kadetta dizl, pa kad gapofarbam u narančasto, pa nalijepim vatru oko kotača (crnu, stiliziranu), pa zatamnim stakla folijom, al tako da ima više mjehurića neg Milka Fluff (il kak se već zove). Pa spulja ne da ruži samo nego se i vuče po podu. Pa spojler nabijem i na ono malo guzice kaj ima i još na krov.
Pa kad zauzmem pozu za volanom: sjedim na lijevoj polovici sjedala, nagnut desno tak da mi glava bude na sredini auta (savijanje tijela u trbuhu, da rit bude na sicu cijelo vrijeme). Pa prebacim lijevu ruku na desni kraj volana, i držim isti (volan) sa zapešćem (a ne prstima ili šakom). Aha, pa da vidim sad tko će koku otpeljat![]()
sve bih dao da mi je biti tako COOLIzvorno postao BlueDevil
![]()
erika gleda zamagljenog pogleda..koljena joj podrhtavaju...dzizus mogu li te predstavit roditeljima....lolIzvorno postao BlueDevil
![]()
pp
Vrijedi, ali za nove , a ne za nazovi noveIzvorno postao whiteboy
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Eh, Erika, nemoj odmah mami... Pa i mama bi pala na takvog kita...
Danas jurim nakon posla po narančastu farbu![]()
a dajjj po to ti je onda ko u diplomcu ...hahahahahahahIzvorno postao BlueDevil
p
)))
Aha... Mrs. Robinson je zakon![]()
hehehehhe pa velim ti ja...samo pazi da ne sretnes tatu usput heheheheh
Uh... tata ziher ima bolju pilu... tatek ziher vozi Mecu neku.... onog tzv. "turčina", iz sedamdeset i neke. Lisičji re3p na anteni, krzno na volanu i zicevima, kocke oko retrovizora... krzno i na zadnjem zicu... protiv toga se ipak ne mogu borit...
hmmmmm.tata je ipak malo kako da ti to pojasnim...ono ...sofiticiraniji tipIzvorno postao BlueDevil
))
eeee zaboravio si hajdukov sal na zadnjem staklu
![]()
LOL, ludi ste!
Ali ne ko ja! Hahaha, samo dvije riječi: Opet Manta
Evo je:
A kad je sredim...
![]()
Još mi samo fali lisičji rep na anteni! (da, BD, na TO ide lisičji rep, ne na turčine...)
I one plastične 'rolete' na stražnjoj šajbi...
I naprijed plave ledice, naravno...
a sta su plave ledice??hahahahahah
E da, moram još za taj auto očelavit na tjemenu a pustit kosu sa strane i češljat je preko čelice...
I reybanke 'suza' modle sa špiglima od stakala, zlatan zub, uska traper košulja sa volančićima taman da stisne škembu koja samo lagano viri iznad remena, koji drži bijele trapezice...![]()
i BRKOVI, naravno, skoro sam na brkove zaboravio...
ma mljaaaaaaaaaaaaaacccccccc...netko od nas dvoje zivi u pogresnom gradu ...buuuuuaaahahahahahahahahIzvorno postao whiteboy
![]()
to su ti ledice, samo što su plave.Izvorno postao erika
![]()
Bookmarks