Treba se rigistrovat:-X
10 minutes of insane and fast driving in germany contry road.
http://www.fastdrive.org/download.php?view.177
Treba se rigistrovat:-X
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ja budem valdja, al dal je vrjedno toga?
valdja je kad je rjec o M3u , al opet...de jel zna nek okaj znaci ovo CLS to sam vec vidio al kaj znaci?
CLS oznacava seriju M3 koja je dodatno olaksana ugradnjom materijala koji se koristi za vanjski oklop bolida u F1! tako auto jos brze leti... uglavnom za utrke se koristi...
M3 pa mu jos stave lake materjala...pa to fakat leti! a jel pise to di na autu , mislim jel mogu vidjet da pise CLS na nekom M3u u Zagrebu?
Jeste li vidjeli novi M5 sa 500ks
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ja n8isam kaj ima u Hrv?vidio sam obicnu peticu cesto bas sad kad sam iso do Shopping centra je bila ejdna 530 al nisam vidio M.
mora da ej skup odna![]()
ja brijem skinut to, napaljujem se opasno na taj auto...vc sam si obeco da cu jednom pa nmakar sa 60 imat M3 , pa makar onaj iz *90. boli me ocu ga.
evo registrio sam se i skinuo 89 kilabajta.nek neko izracuina kolko ce mi dana trebat da skinem to ak sidam 89 kb na dan.
inace podaci su mi hrvojexyz username , ak neko ima zelju za skidat to nek mi se javi dat cu mu passvord.
Zadnji uredio Hrvoje xyz : 23-05-2004 u 18:46
ja sam se vozio u m5,al starom,još prije negdje 5 god...strašno nešta,neopisivo,kako to guda cestu,nisam bljuvao,jer mi je stari stao na vrijeme,stvarno što se tiče m serije mislim da nitko ne može konkurirati bmw-u
brabus...
nije to isto,trebao si onda napisati amg,jer brabus nije mercedesov ovlašteni za takve uratke,amg spada pod mercedes, brabus je kakti privatna jakaaa firma,meni bolja od amg-a..al to uglavnom nemreš uspoređivati sa m serijom
zasto? ja bi npr radije imo nekog brabusa nego m-a.
e da to sam htio pitat kaj ej bolje amg ili brabus?ja sanm cu oda ak imas mecku da ga otpeljas u brabus i onda ti ga oni srede kak oces, kaj onda amg radi?jel to kao M kod bmwa i s kod audia?
s serija kod audija,nije baš najbolje razvijena, imao mi je stari na korištenje davno s8 ,je dobar,al niš posebno,nije prevelika razlika od a8,ne rade drastične razlike ,sam neš konja nabace...m serija kod bmwa ima samo dva modela m3 i m5-koj su stekli kultni status...amg se može napraviti na svakom merđi, bratić mi trenutno radi na tom pogonu...možeš birati od opreme do motora...ima mi bratić e55, strašno nešta...a brabus je privatna firma,koja puno košta al zato radi takve mašine,naj mi je ml sa 7.5 litrenim motorem..oni rade baš perverzije i u izgledu i motoru...
vidio sam noviji s4 zgleda mi jebenica.
brabus ti je nesto ko alpina kod bmwa
al s4 mi je nekak preskup,za kaj nudi,al fala Bogu da lijepo zgleda
Bookmarks