malo pre debel, spor, ostalo ok.
Pred nekih 6 mjeseci sam na preporuku nekih ljudi koji se dosta kuže u mobitele kupila Sony Ericsson Z-600 i ugodno se iznenadila, barem za sada.
Zanima me Vaše mišljenje o tom telefonu.
Have a nice day from Coprnica!
malo pre debel, spor, ostalo ok.
Nije spor velja!
@copernica: Meni je to OK mob, samo me debljina smeta...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kaj nema isti soft ko t610?
ma veličina je sam to kaj me smeta, z600 je isti qrac ko t610 sam kaj je preklopni i ima nešt za melodije sad sam zaboravio kaj...
preklopni t610. mob je ok ali ga zbog debljine ne bi uzeo
nije spor ljudi. probajte ga pa mi recite.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa isti je ko t610, uopće nije spor???
ne znam koliko je ovaj link točan - pogledajte veličine zaslona (u pikselima) i vidjet ćete da su za pola telefona krivo napisali... no svejedno, meni se Z600 činio sasvim solidan po pitanju brzine (gotovo kao i K700i), a kad smo kod T610 ni on mi nije prespor... no možda je to nekome sporo...
iako nemam navedeni mobitel, otac mi ga ima. Mogu reci da je meni super, niti debljina, ni velicina mi ne smetaju. UOPCE nije spor - ne znam tko moze reci za njega da je spor, ocito ima takvih?!
Ako te zanima mogu usporediti Z600 i V525 (sestra ga ima), iskreno, on mi je malo drazi - mozda sam subjektivan, ali opet moram biti objektivan i reci da mi motorola ima puno bolju kameru, i malo boji ekran, sto se pak tice b.t. SonyEricsson je puno bolji, kao i spajanja na kompjuter, MMS-a...
Ipak je stvar osobonog izbora, medjutim pitanje je kako ti se svidja - pa odgovaram da mi se jako svidja, iako ga nisam sebi kupio, niti cu, ja cekam nesto malo novije, modernije, i nepreklopnokao K700i, recimo
Pozdrav!
Bookmarks