S HG-Spotom isto. Samo što sam bliže.
Uglavnom, odem tamo i uzmem komponente. I dođem doma, rastavim sve iz paketa i krenem, prvo, MB šerafit u kućište. I skužim da fali onaj lim koji maskira portove odozada - tj. lim sa kućišta ne odgovara portovima s ploče. Ja na fon, vele mi da dođem s kućištem.
Dođem tamo, ispada da je kućište OK nego treba s matičnom doći. Odem doma, vratim se s matičnom, daju mi drugu. Odem doma, otvorim, opet nema lima.
Vratim se, lagano na rubu (dobro da onda još niasm imao sjekiru u autu). I tip me još bahato gleda, ko idiota.
Uglavnom, izvadili su iz skladišta još 3 ploče, iste te, i vidjeli da NITI JEDNA nema lima.
Završilo je tako da sam pop*zdio, dodao 200kn i uzeo drugu ploču.
S druge strane, nakon 2 dana sam skužio da HDD nešto nije u redu (Barracuda SATA 160GB) pa sam otišao, i to su mi zamijenili te sekunde, uz ispriku, i dali novi. Bez i jedne riječi, kako bi i trebalo biti.

Odgovori uz citat
tak sam ja stari komp 100x morala nosit na popravak i svaki put mi ga vrate "popravljenog" a kladim se da ga ni pogledali nisu...ma uzas...trebalo bi se to reklamirat,mislim neispravan proizvod

Bookmarks