Kupio sam si z600, mob je totalno zanimljiv...bas me Se iznenadio.
Fakat dobro izgleda!
Kupio sam si z600, mob je totalno zanimljiv...bas me Se iznenadio.
Fakat dobro izgleda!
MariO
daj slike koje si ti sliko da vidimo kako izgleda i opisi ga!
pa sto nije isti kao T610 iznutra?
Je jako mu je slican, malo je doradjen...teme, melodije....
Kamera mu je bolja, i zvučnik jaci nego na t610...telefon je stvarno super.
MariO
A ekran ? Na T610 sam stvarno razočaran za jedan ekran od
65000 K !!!
memorija?
Ako si gladan pojedi nesto
MARIO MARIO JE VEC NADALEKO POZNAT PO UVJERLJIVOM LAGANJU, STOGA....
Forumaš godine :)
gle setame, uvijk cu prihvatiti bilociji poziv za kavu da mu pokazem mob....
ekran je ovaj put TFT, dok na t610 nije bio tako da se super vidi i nema onog odbljeska, memorija 2 mb. Ajde neka mi neko objasni kako da stavim sliku pa ces sezame moj vidjet tko se zajebava....
MariO
Ekran od Z 600 je TFD, što znači Thin Film Diode, što pak u praksi znači da je svjetliji i bolje se vidi na suncu od običnog TFT-a.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
evo pa gledaj te: http://uk.f1.pg.photos.yahoo.com/mario280483
pa ko i dalje ne vjeruje, bas mi je zao)))
MariO
hahahakak te sprco sezame
![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Svaka cast sto ga imas.
kuzim ja da neki ne vjeruju, al je poprilično bezobrazno tako nesto napisat sezame, sve se moze rijesit na ok nacin, a i dokazat...
MariO
AHA. A kad smo te (pazi, ne samo ja, nego i ostali) proglasili lazljivcem u vezi toga da imas T610 i kad smo te poceli propitivati ti si jednostavno nestao.
Pa kako onda necu imati sumnju...
Nemam pojima da mi se nije vjerovalo da imam t610, nisam često ovdje i jednostavno ne pratim što se zbiva na forumu, tako da nemam pojima što se dogodilo. Uvjeravam te da moj cilj nije NI U KOJEM slučaju da vi meni ovdje na forumu vjerujete...iskreno, totalno mi je svejedno što netko napiše o meni, pogotovo ljudi koji me nikad u životu nisu vidjeli i nemaju pojima o kome pišu i je li točno što pišu, ali mentalitet nas Hrvata je takav kakav je i to me uopće ne pogadja ( bez ikakve uvrede). Rekao sam vec, i ponavljam, svaki mobitel koji ja imam mogu pokazat...eto te sam srece da 99 posto modela imam prvi ili medju prvima.
Uostalom kako netko bez ikakvih dokaza, može mene proglasiti lazljivcem, jel to ljubomora ili zavist, nešto treće. Nisam ja nikome kriv sto je isfrustriran radi pomanjkanja dobrog mobitela ili nezadovoljstva istim. Žao mi je samo, što su moje namjere dobre, odnosno....želim samo reć što mislim o pojedinom telefonu kojeg imam priliku koristi, pa možda nekom time i pomognem....uzivaj, i ti sezami i svi ostali....za sad, pozdrav
MariO
ajde dosta toga sad...
Ma da. Nismo ni mislili nastavljati. Sve je razjasnjeno
Viva la Mario!!Sa E700 na Z600!
Mrak! Ej imam pitanje u svezi kamere i kućišta: kamera je lošija od one na E700.jelda?Kućište znam da je promjenjivo pa me zanima dali što škripi i jeli aluminijsko.Hvala unaprijed
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
eh to si i mene mogo pitat, ja sam ga držao u ruci još prije mjesec dana na presiciPoslao: Hrc
Kućište znam da je promjenjivo pa me zanima dali što škripi i jeli aluminijsko.Hvala unaprijed... (i Z200, T230...)
Hocemo sliku od Z600 sa upaoljenim ekranom da ga vidimo!!!
Ako si gladan pojedi nesto
Sliku!Sliku!![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
slike su uploadane, url znate....
MariO
A koja je cijena tog mobitela? Odnosno koliko si ti platio?
Aj hvala!
pa pod ekran sam stvavio,a nek se gustaju, bas mi je zanimljico....cijena? pa nije vazno....
MariO
sve radi.
Jel prodajes taj mob? Cijena me zanima
Bookmarks