Evo stigao je Z600 u Vipa. Cijena mu je 2.791,00 kn
Sto se tice BT o tome koliko je potreban ne treba raspravljati, ali ja recimo ne mogu zamisliti vise mobitel bez BT... usporedbe radi infrared je jedno veliko s r a n j e - skuzajte na izrazu
bluetooth
nije nepotrebno
nije neophodno
ali je praktično
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo stigao je Z600 u Vipa. Cijena mu je 2.791,00 kn
Sto se tice BT o tome koliko je potreban ne treba raspravljati, ali ja recimo ne mogu zamisliti vise mobitel bez BT... usporedbe radi infrared je jedno veliko s r a n j e - skuzajte na izrazu
a sad si reko da nije potrebno raspravljati.
o bluetoothu, ali ni o ic!
Mislio sam na gornji post gdje je receno da je nepotrebno, tocnije: "nije potrebno", pa sam na to odgovorio: "o tome koliko je potreban ne treba raspravljati" - jer drzim da je to stvar navika, poslovnih i privatnih potreba nekoga tko ima mobitel sa BT-om... a onda sam za kraj konstatirao, usporedbe radi, sta je infrared - po mom skromnom misljenju.
Nazalost ili na srecu, imao sam infrared (a bluetooth koristim jako cesto - jer imam adapter na kompjuteru) pa mislim da sam bar donekle kompetentan progovoriti par rijeci o tome
nema ga još nigdje...samo za info...ni u vip centrima ni u prodavaonicama..
copyright by Mjehuric
pa u dučanima ga niti netreba bit!
imaš ga u oglasniku.
Ako dođe u dućan nagrdit će izlog!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
well dosao je i ja sam kao savjestan gradjanin morala maknut iz izloga da ne nagrdi izlog..zrtvovala sam se i preuzela mob![]()
copyright by Mjehuric
opisi ga malo
čestitam bubbles! Good choice!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bad choice
VERY BAD CHOICE!!!!!
STUPID CHOICE!!!
Ako si gladan pojedi nesto
nbio bi idealan kada bi imo kuciste i memoriju od e700
i samsungov software
De dobro je.
Forumaš godine :)
hehe koliko oprečnih mišljenja...
što se tiče dizajna nekima se sviđa a nekima ne, meni je osobno zgodan i ne smeta me veličina ( dapače) telefon je većih dimenzija i nije od onih malenih preklopnjaka koji fino skliznu u djep, tkđ cca 1,5-2 puta je širi od t610.
izmijenjive maskice su simpatične, iako se ona zadnja iznad baterija jako teško skida..(ili ja nisam otkrila neki lagan način da se to učini) unutrašnji dizajn ...relativno klasičan...čisto solidno
sw je isti kao i kod t610, i kamera je ista..
ali je monitor kvalitetniji i bolji, dobra je slika..
dobre su teme,maske imaju odgovarajuce teme...
meni fino sjedi u ruci, jedino poruke dvadeset puta brze pisem na nokiici
bluet je totalno prakticna stvar....
mobitel je zgodan i dobar, dakako ako netko trazi izvrsne fotke bolje da kupi digitalac i ako trazite mali mobac onda ovo nije taj...
Ja sam za sada vrlo zadovoljna..jos ne budem prodavala nijedan![]()
copyright by Mjehuric
Glavno da se tebi sviđa![]()
pa nisam ja reko da je loš......
samo mi se ne sviđa SEov software...
ima i boljih, ja bi najradije nokiu 7200 ali mislim da ce biti jako jako skupa, e700 mi je zgodan i dobar ali nisam ga nasla u boji koja mi odgovara
copyright by Mjehuric
pa ofarbaj ga!
bakon dva tjedna koristenja imam slijedece opaske:
mobitel je debeljuskast i nije pogodan za nosenje u dzepovima, mene to ne smeta jer imam torbicu nilskog konjica
baterija traje dovoljno dugo, obzirom da ja zaista jako puno koristim mob i volim kopat po njemu...cisto solidno traje cca hmph da razmislim 3-5 dne ja mislim al to cu morat jos provjerit, brzo s epuni
ima hrpu opcija i to je dobro...slanje smsa na vise primatelja je nesto jednostavnije kod nokia, i moze se slati na neogranicen broj dok ovdje mislim da se moze izabrati 10 brojeva
ima BT, to mi je mrak, e prebacivanje sa telefona na telefon je cas posla...
mogucnost promjena tema mi je totalno Ok, osim sto ucitavanje teme traje i traje.... plus kaj je sto se tema tice kompatibilan (logicno da je slazem se, ali nista nije nuzno) sa 610
Kamera nije loša, ali slike su dosta loše kvalitete, posebno ako nema dovoljno svjetla..
vanjski zaslon je totalno praktican, malen je ali daje sve potrebne podatke:
sat, datum, stanje baterije, jacinu signala, propustene pozive, primljen sms (i tko je zvao, tj posiljatelj smsa)
odabran mod, te vlastiti broj moba
poklopcic moze biti i aktivan i neaktivan, sto je dobro,
imenik je relativno praktican, jedino sto koliko sam dosad spoznala nije moguce dodijeliti osobno zvonce cijeloj grupi, vec se mora dodavat kontakt po kontakt...
ja recimo imam u nokiama odredjene grupe u koje dodam pipl a svaka grupa ima svoje zvonce..prakticnije
za svaki poziv se moze izabrati da se sakrije broj, tj ima opciju sakrij broj kod slijedeceg poziva...
t9 se moze ukljucit i iskljucit
navi tipke su vrlo prakticne, a i precice,
sve u svemu ima hrpu toga, minus je debljina i neke sitnice kod organizacije ali sve u svemu zadovoljava, posebo sa hrpom opcija i mogucnosti
zaboravih, kod smsa mi je totalno super, sto ukoliko slanje poruke nije uspjelo ili nije zavrseno automatski sprema u nije poslano
tkdj moze se lako utvrdit status poruke...
a i rokovnik je vrlo praktican i moze se fino podesit po zeljama korisnika
copyright by Mjehuric
u biti mobitel je SKROZ isti ka i t610 osin šta je po mon ukusu ružniji po dizajnu
Hell Ain't A Bad Place To Be
ekran je puno boji
kakvi je ekran ali je tft
Hell Ain't A Bad Place To Be
Bookmarks