Meni je izgled važniji od opcija, priznajem. OK svako voli mobitel po svom ukusu. Ak netko (recimo ja) voli nešto elegantnije mobitele nemora značiti da sam pičkica il *****, zar ne? Peace!
a ivek jel ima nesto sto te smeta na tom mobu? kako radi sa imenikom sa kartice?
Meni je izgled važniji od opcija, priznajem. OK svako voli mobitel po svom ukusu. Ak netko (recimo ja) voli nešto elegantnije mobitele nemora značiti da sam pičkica il *****, zar ne? Peace!
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Smeta me...ček šta me smeta. Zasad me ništa ne iritira, želio bih eventualno 1Mb više memorije, ali ne bih to svrstao pod smetanje.Poslao: coma_zgb
a ivek jel ima nesto sto te smeta na tom mobu? kako radi sa imenikom sa kartice?
Sa imenikom mob radi kako želiš. Možeš birati brojeve i sa kartice i sa moba. Ja sam kopirao cijelu kraticu na mob, pošto mob pod jednim kontaktom može sadržavati broj mobitela, kućni broj, broj sa posla, mail....
Naravno da ne, ali nisi u stanju razlučiti dobar od oku ugodnog mobitelaPoslao: Hrc
Meni je izgled važniji od opcija, priznajem. OK svako voli mobitel po svom ukusu. Ak netko (recimo ja) voli nešto elegantnije mobitele nemora značiti da sam pičkica il *****, zar ne? Peace!![]()
ma svakome svoje, nemojte se prepirati
vidim da se svađate oko z600 i bt i slicnih stvari pa da vam ja kazem kako i sta!
imam z600 3 mjeseca i vrlo sam zadovoljan, platio sam ga cca 390 eura. jako sam zadovoljan, telefon je 1. klasa, bt je izvanredna stvar, ne za slusalice (koje su totalno bez veze i upoce jih ne upotrebljavam), vec za povezivanje sa compom i drugim telefonima! marko ocito laze ako govori, da ga je platio 650 eura, tako da bih ga zamolio, da mi kaze gdje su ga to opljackali? ekran je TFD 65k boja, odlican, fotoaparat je isti kao kod t610 i izbornik je ostao isti, jedino su ikone prilagođene za z600. dodan je glasbeni DJ (mogucnost stvaranja svojih polifonicnih melodija, na princip e-jaya). ostalo je sve isto. kucista se mogu mjenjati a cijena jim je cca 20 eura (komplet sa 2 plocice, prednja i zadnja). ako imate kakva pitanja vi samo pitajte a ja cu vam s veseljem odgovoriti!
jos bi samo dodao da neki ljudi govore da je predebel i bla bla bla, ja se s njima nikako ne slazem, telefon je super, a da se mi ne mota po đepu sam za 15 eura kupio se original tobricu za na remen!
i jis nekaj, telefon ima najnizi stupanj SAR na trgu 0,16 W/kg
music DJ je prvi bio na t610 tako da on nije dodan na z600.tu si se malo zeznuo al je sve ostalo točno.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
pardon, izvinjavam se, nisam imao t610 tako da neznam, makar mi se cini da sam negdje citao da t610 nema glasbeni dj...
...ocito sam krivo procito!
jesi,krivo si pročitao...
mario nije lagao, on ga je kupio kada ga jos nije bilo na trzistu
kako ga je kupio kada jos nije bio na trzistu? mislis na hrvatskom trzistu? svuda po evropi mu cijena nikad nije bila iznad 400 eura, i to je bilo tek kad je izaso na trg!
Poslao: lopster
i jis nekaj, telefon ima najnizi stupanj SAR na trgu 0,16 W/kg
wooooooow to nam je sigurno presudno
@Dj_Velja
@Lopster Mario je nabavio u Engleskoj Z600 za 650€ jer je to tada bila glavna ekskluziva ( prije 31.10.2003 !!!) i nitko ga nije imao. Kladim se da je T630 i V600 (koje sad ima) jako masno platio.
BTW on ti prosječno svaki 11. dan mjenja mobitele tako da...
velja pa normalno da je vazno to, neces valjda prodavati spiku "moram od necega krepati" itd....
znaci on prodaje mobitel star 5 mjeseci sa prvim softwerom za visu cjenu nego sto je trenutno u prodaji?!?!
za nekoga ko puno telefonira mozda i je presudno
Naprimjer za mene. I vise nego presudno!Poslao: lopster
za nekoga ko puno telefonira mozda i je presudno
´Ko prije umre, duze je mrtav!
A da je 100% veći SAR od trenutnog na tom mobu živio bi 6s kraće![]()
oprosti al ti u tih 6 sec,još jednom vodu stigneš popiti...
Kako to mislis da bi ziveo 6 sec manje. Ziveo bi 6 sec nakon razgovora.Poslao: Hrc
A da je 100% veći SAR od trenutnog na tom mobu živio bi 6s kraće![]()
Kakve veze sad ima voda sa SAR-om?Poslao: smogovac
oprosti al ti u tih 6 sec,još jednom vodu stigneš popiti...
recimo da bi zivio 10s manje, ali vecina telefona ima SAR 500% veci od toga a neki cak i 600%, a jedna minuta zivota je ipak munita zivota!![]()
O SAR-u si otvorite drugu temu.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hrc: v600 379 eura, t630 se da na e-bayu dobit za ne bas tako masne pare!
Bookmarks