Norton Ghost
Dali postoji neki program koji vuce drivere iz kompa u jednu cjelinu (odnosno mjesto) radi back up drivera?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Norton Ghost
A KAJ SAD TI GLEDAS�
imaš pm![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Driver Magician: primarna zadaća ovog programa je backup drivera, sto radi odlično i pregledno, a instalacija je standardna. Lako je razvrstati Microsoft i non-Microsoft drivere. Uz backup drivera nudi i backup Favoritesa IE-a, mape My Documents, Desktop te sistemskog registrya. Backup drivera je moguce raditi u obične direktorije, kompresirane datoteke, self-extraktor datoteke (.EXE) i auto-setup packer (.EXE, koristi se kompresija). Kompresiju je moguće podesiti na nekoliko razina: None, Low, Medium i High. Povrat backupiranih datoteka moguće je sa običnih direktorija, kompresiranih datoteka i self-extractor (.EXE) datoteka. Sučelje program je pregledno i jednostavno. Driver Magician nije besplatan - shareware je (29.95$). Program još omogućuje detekciju nepoznatih uređaja. Još valja napomenti zanemarivu količinu prostora na disku koju Driver Magician zauzima - 1.54MB. Izvrstan program za backup drivera te registrya.
hvala stipe!Izvorno postao Sipe
You Hack me!
nisam stipe nego sipeIzvorno postao microhard
![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
oprosti, to u zurbi sam napiso a i procito...Izvorno postao Sipe
btw.zar je bitno?! glavno da sam se zahvalio i da se zna kome!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You Hack me!
Bookmarks