Ajde Šljaka ne muljaj da ti je komp bio pokrvaren, bio si bannan, ali to na tvoj zahtjev nije bilo javno....![]()
Dobro nam se vratio i sve najbolje!![]()
Poštovani kolege forumaši,
sretna vam Nova godina i kao što vidite, nakon prisilnog izbivanja zbog kvara kompa sa foruma jedno duže vrijeme drago mi je vratiti se natrag. Za ova duga i preduga dva tjedna, ponekad sam navratio koristeći C75 ili CX70 i Operu Mini. Iako za krajnu nuždu može poslužiti ( za rješavanje apstinencijske krize) to jednostavno nije to. Iako se sve uredno učitava, dobije se žulj dok se skrola, a i sa cookie-ima nešto ne štima pa se nakon dvije tri otvorene stranice treba ponovo logirati. O troškovima neću, jer sam imao na raspolaganju broj sa 135 kn na računu koji je isticao za 7 dana
.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde Šljaka ne muljaj da ti je komp bio pokrvaren, bio si bannan, ali to na tvoj zahtjev nije bilo javno....![]()
Dobro nam se vratio i sve najbolje!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pokrvaren!?Izvorno postao whiteboy
A,ti doktori,![]()
meni iski kjuratz na Nokiji. Kad god što ovorim i idem replyati baci me ponovno na login.
dobar grah daleko se čuje
Očito je pod hitno potrebna "mobile" verzija Mobila, da dobije puni smisao naziva![]()
trebali bi napraviti extra lite verziju cafe mobila... pa j eponuditi kao temu...
nešto slično onome iz arhive... onak, sve samo tekst...
tad bi mnogi i preko moba išli na forum... a da ne govorim koliko bi lakše bilo scroolati
Vidiš,vidiš jako dobra ideja... Kada bi to postojalo bio bi čest posjetiteljIzvorno postao Drug Mile
![]()
Seriously?
Evo, primjera radi, kako je jedan moj splićo napravio svoj, širom svijeta, poznati forum
Desktop verzija http://www.symbian-freak.com/forum/
Mobile verzija http://www.symbian-freak.com/forum/i...?s=phpBBmobile
Zanimljiva stvarčica.... zbilja bi bilo dobro da se netko baci na posao....Izvorno postao Drug Mile
Seriously?
Super je stvar, funkcionira kako na mobu tako i na PDA. da ne govorim o brzini i potrošnji kilobajta.
Da, nije loše... bez pozadina, avatara, smajlija... da se puno toga uštediti na potrošnji kb-a
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
I, oće li se neko bacit na posao?
Radi se o mod-u za phpbb, koji se instalira u par minuta... Pitanje je postoji li tako nešto za vbulletin, a koliko znam postoji...
Pisanje takvog moda je već drugi par opanaka![]()
Ako postoji, momci na posao
Fino, još da se javi gazda..............![]()
Pa tu samIma neka wap plugin, no mislim da je za većinu stvari i archive verzija dovoljna -> http://cafe.mobil.hr/archive/index.php/
Zadnji uredio gog : 02-01-2006 u 19:47
E gazda moj, a kako da ja u toj arhivi odgovorim na post?
hehehehe... NIKAKO... hehhehe
Lineage 2 user
Jednostavno, klikneš na View full version![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks