onu gdje pokazujes planine su unstio jer si sebe stavio u kadar! inace dobrodosao
Evo mene natrag! Bijeli momak se vratio s bijelih padina Kronplatza! Kako je bilo? Teško je to opisati... ma fantastično!Pogledajte par slikica...
Ja u akciji:
![]()
![]()
![]()
Pa malo pogleda na planine...
![]()
...i odmora uz klopu i pivicu...
![]()
..umoran na zadnjoj žici...
![]()
...a navečer laganini opuštanje i pripreme za sljedeći dan...
![]()
Evo i jedan filmić mene kako skijam, koga zanima... loše je kvalitete, konvertirao sam ga u .avi iz .mov (quick time) da smanjim megabajtažu (sa 4 na 1.6) pa se izgubilo i na kvaliteti, i ima samo 16 sek filma bez zvuka (olympus mju 400), no da bar dobite dojam moje elegancije skijanja...
Postupak znate: desni gumb miša pa 'save target as'...
Filmić: http://web.vip.hr/brle44.vip/Skijanje/Alpen.avi
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
onu gdje pokazujes planine su unstio jer si sebe stavio u kadar! inace dobrodosao
dobro nam došao wb. rado bi pogledala filmek ali neće mi se spojit nikak sa windows media player.
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Hvala!
@coma: Imam ti ja tih fotki oko 200 i ima dosta planina pa ako ti je do toga mogu ti spržit CD...
@andrea mogu ti ja film poslati i u QT-u ak ga imaš instaliranog, ali stvarno ti je 4 megabajta malo preveć, bolje da ti ga pokažem prek fotića (il donesem CD) na nekom sastanku ak te zanima...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ja mislio da si otišo u egzil,welcome to zagreb...
btw...kaj si sam bil na skijalištu,svi su pobegli od tebe....![]()
pogledo sam film, p jesi ti bio pijan kad si se skijao, stalno si isao lijevo desno?
Ma pravi sportski život sam vodio (osim podnevene pivice i večernjeg vina i cigara) - bili smo prvi na stazi u jutro pa smo se onda snimali kad još nikog nije bilo, a dizao sam se u 7:00! A išli smo spavat oko 22:00, nikad poslije ponoći, što mi se nije dogodilo od kad sam išao u vrtić. Čak smo jedom zakrmili odma nakon večere u 21:00!
A klopa je bila MRAK! Ma najbolje je ići na talijansko skijalište, dobio sam par kila... opet...![]()
ok, onda na sastanku. kad god to bilo, jer kad tebe nema sastanak se ni ne spominje.Poslao: whiteboy
@andrea mogu ti ja film poslati i u QT-u ak ga imaš instaliranog, ali stvarno ti je 4 megabajta malo preveć, bolje da ti ga pokažem prek fotića (il donesem CD) na nekom sastanku ak te zanima...
ajd zbogom dečki, idem do svoje majice.....bye
sad me konacno mozes zajebavati da si tezi od mene!
dobro nam doselcije su to pljuge na stolu?
...hebote, gog pa ti si pravi kronikus....
@coma..lol
e wb a jel cura bila s tobom ili si je ostavio u Zagrebu?
Pa s curom sam i išao, bez nje to ne bi bilo to. Ma super nam je bilo, grozno nam je vratiti se sad u rutinu Zagreba...
@gog: pljuge su hmmm, naše (tzv. 'kutija za svaki slučaj'), ali nisam se htio baš trovati pa sam samo jednu večer zapalio cigaru, a cura pljugu... ostale dane samo čisti zrak i sportski život.![]()
...ŠTO nije te bilo - nisam ni skužio...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
hmm....znači bilo je ......dobro je...tako se moj frend zajebo, otišao na skijanje sa trebom i nije vidio snijeg. stalno su bili u krevetu, i po policama u apartmanu.....hehePoslao: whiteboy
Pa s curom sam i išao, bez nje to ne bi bilo to.![]()
btw zašto cure nema niti na jednoj slici?
po slikama ispada da ne da si IŠAO sam, nego da si tamo bio jedini!!![]()
pa mopraop je netkop slikati![]()
...to ti je sirotinja kad se nemre unajmit' profesionalni fotograf, ccc...![]()
da dmi, sirotinja si baš može skijanje priuštit![]()
...ali bez fotografa ne ide - pa kako ćeš se kasnije hvalit' da si bio na skijanju...![]()
uh al si hrvatina dmi...
@- cure nema na slikama jer ona nije član ovog foruma i vjerujem da ne bi baš bila preoduševljena da objavljujem njezine slike po netu..![]()
Al u redu je ak ja to radim?
Mislim, trebo si mi ranije reć.
![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...zar nije tako pa kad god lapim nekakve novine zadnjih dana svi sretni i blago crveni na skijama i kao slučajno su ih uslikali (mož' si mislit')...![]()
To su sve doktori i menadžeri mi ostali neamo para za to![]()
You can only be young once. But you can always be immature. What I look forward to is continued immaturity followed by death. [Dave Barry]
...jeb' ga kad smo mi tijekom cijele godine rastrošni a oni štede za skijanje...![]()
Bookmarks