Izvorno postao
dfilkovi
Na Android marketu imate za skinuti aplikaciju koja koristi Tele2 web sms za slanje sms-a.
Upiste Tele2SMS da ju nadete.
Fora je u tome da je taj Tele2 web servis free i kada posaljete sa njega poruku izgleda kao da je poslano sa vaseg mobitela, jedina razlika je jos dodatak na kraju "poslano sa moj.tele2.hr". Problem kod tog servisa je sto nemate svoj imenik gore i non stop logiranje i sporost aplikacije su katastrofa.
Znaci registrirate se na tom servisu i u aplikaciji unesete to korisnicko ime i pass i saljite.
Aplikacija je integrirana sa imenikom i isto tako sprema izlazne poruke kao da su poslane obicnom sms aplikacijom.
Cijena slanja poruke je totalno free ako ste na WiFi-ju ili neka mizerna cifra ako ste na 3g ili GPRS-u (ovo jos nisam testirao jer sam skoro cijelo vrijeme na WiFi-u pa ako tko moze vidjeti kolko uzme za slanje preko 3g-a nek mi javi ali ne bi trebalo biti vise od polovice cijene SMS poruke).
Aplikacija radi na 2.1 na dalje, (sorry ostala ekipo ali taj phone imam ja pa mi se nije dalo raditi za starije).
Inace sam ovu aplikaciju napravio za sebe ali posto mislim da bi i drugi ljudi to mogli naci zanimljivo, nek bude online.
Ovo mi je prva aplikacija za Android pa javite sta mislite.
pozdrav
Dario
Bookmarks