Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 42

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[6220c] Korisnički review

Evo, kupio novi mob, pa sam se malo igrao s njime, pa evo i prvih dojmova...

Kome je namjenjen: Kao nešto napredniji brat sveprisutnog i izreklamiranog 6210 Navigatora, 6220 Cl. nije doživio veliku popularnost kao njegov slabiji rođo, unatoč činjenici da se radi o jednom od najjeftinijih Symbiana, a dodatne funkcije koje dolaze s njime u paketu mogu se gledati samo kao veliki plus.

No krenimo ispočetka...prodajni paket je nešto bogatiji od njegovog prethodnika - 6120 Classica. Naći ćemo USB kabel, punjač (iako sam u paketu dobio standardni punjač, mislim da s njime dolazi onaj small-size koji je praktičan i za nošenje stalno sa sobom), microUSB kabel, slušalice i kompozitni TV-out kabel. Naravno memorijska od 1 GB je sasvim dovoljna za početak (ja nisam mogao naći svoju dvogigabajtušu) i PC Suite CD te uputstva se podrazumjevaju.

Mobitel je klasičnog oblika. Izgleda vrlo, ali fakat vrlo jeftino. Jedino svjetleće ledice, kojih ima nešto veći broj mogu odati dojam da se radi o nešto skupocjenijem mobitelu...Odlično, ako recimo trebate mobitel na plaži (iako i tad postoji rizik, puno je manji nego kad se radi recimo o N82) i ako se ne želite hvaliti mobitelom u društvu, nego cjenite funkcionalnost koju mobitel nosi.

Tipkovnica je ukratko, katastrofalna. Stavimo li na stranu onu iz ultra-tankih Motorola, ova je tipkovnica zveckava, a ima i takav šugav obrub koji je sklon habanju i zbog kojeg je gotovo nemoguće pritisnuti normalno tipku 0, * ili #. Menu tipka je isto tako pretvrda. Mislim realno nije to ništa prestrašno, ali nećete tipkati brzo na ovom mobitelu, pa ako ste mislili pisati romane preko mobitela, nećete se usrećiti sa ovim modelom. Osim što je katastrofalna tipkovnica i privlači mrlje, jer je totalno glossy površina, što nam uopće nije jasno jer glossy površina ili ne, tipkovnica ne izgleda nimalo atraktivno.

Ostatak kućišta je čisto solidan zanemarimo li blago škripanje kad mobitel malo jače pritisnemo odozgo ili odozdo. Leća kamere ima nekakvu jadnu zaštitu. Polugica je isto tako ultra jeftina i jedva obavlja svoj posao. Imam dojam da neće moći izdržati previše otvaranja i zatvaranja, jer ponekad zna zapeti pa se leća neće otvoriti do kraja.

Mobitel ima ugrađeni dvojezgreni 192 MHz ARM9 CPU sa 128 MB RAM-a, što je definitivno poboljšanje. 64 MB RAM-a na 6120 Cl-u jednostavno nije bilo dovoljno ako ste učitavali Web stranicu i slušali neku pjesmu u Music Playeru (ili bilo koja druga kombinacija). Sad se vidi da mobitel lakše diše i ima prostora za otvaranje i zahtjevnijih aplikacija. Brzina sučelja je solidna za mobitele i relativno brza za Symbian. Eventualni odziv usporavaju vrlo atraktivne animacije otvaranja programa, prelazaka između izbornika, izlaska iz aplikacija, ulazak u kamera aplikaciju i slične, koje se na svu sreću mogu isključiti (Use Theme Effects u izborniku Settings-Themes-General). Prema izvješću sa gsmarene, navodno je ovo mobitel sa najviše eye-candyja čak i u odnosu na druge FP2 uređaje.

Da mobitel je baziran na Symbian OS 9.3 sa Series 60 3rd Ed FP2 UI-jem, a osim atraktivnijih animacija - FP2 donosi i jednu malo oprečniju novost - na početku svakog izbornika ima opcija za pokretanje Task Managera u obliku stavke Show Running Programs, koja ne smeta previše u navigaciji, jer se i dalje kad se otvara izbornik selektira standardna izbornička stavka (čitaj, bez obzira što je na prvom mjestu, ona nikad neće biti selektirana otvaranjem izbornika) ali će izazvati konfuziju kod navikavanja. Sam Task Manager je redizajniran (ima ljepše ikonice) i koristi manji dio ekrana te nije više vertikalan nego horizontalan.

Active Standby je osim novih apleta (koji se dobivaju i sa instalacijom odgovarajućih aplikacija) je dobio i novi pogled - Vertical. Trebate isprobati da vidite kako to funkcionira, a moramo priznati da je pogled jednako funkcionalan kao i standardni horizontalni. Posljednja novost koju FP2 donosi je Flash Lite 3.0 s podrškom za Flash Video.

Kamera je jako dobra. Priznajem, nisam baš neki dobar fotograf, ali ove slike koje sam dobio su daleko bolje od bilo kojeg fotića kojeg sam testirao (da, testirao sam i 3.15MP modele). Ksenonska bljeskalica je prava stvar, a jedino što žalim jest Carl Zeissova optika bez optičkog zooma. Ali slike su fakat predobre. Budem ih uploadao kad budem imao vremena. Dodatni plus je video kamera koja snima u VGA rezi sa 30 fps. Snima se u standardnom MPEG-4 formatu, a nisam imao prilike snimati. U tom režimu minuta videa troši 20 MB što znači da sa standardnom karticom ubrzo ćete otići bez memorije.

Jedinu zamjerku kameri bih uputio lošoj polugici za otvaranje leće koja je loša loša i loša. Da, Kamera tipka ne pokreće aplikaciju, pa morate imati nekakav zaseban shortcut na AS-u ili negdje u glavnom izborniku.

Kako se uz mobitel isporučuje TV-out kabel, slike odmah možete prikazati na TV-u. Moguće je prikazati i video sa zvukom, pa imate malu multimedijalnu stanicu u mobitelu

Na području multimedije sve je standardno, Realplayer za video, Music Player za zvuk. Music Player je još malo modan u verziji za FP2, ali nema nekih funkcionalnih poboljšanja. Većina će korisnika Symbiana ionako instalirati sposobnije i funkcionalnije aplikacije od ovih ugrađenih pa neću o njima previše pričati. FM radio prijemnik podržava RDS i Nokijin Visual Radio (hahahaha ) Ekipa sa GSMArene kaže da mobitel može primiti i kartice od 8 GB, a kako su one vrlo jeftine i ako želite dobar player, za 200 kuna je moguće imati finu audio kulisu.

Slušalice se spajaju na standardni 2.5mm konektor i nisu dvodjelne kao u glazbenih mobitela pa ćete za 3.5mm slušalice morati pribaviti konverter ili kablić.

Poslovne mogućnosti su ogromne, a jedina zamjerka ide izostanku WLAN-a, koji bi, priznajmo bio overkill za uređaj ove klase i ovakvu slabašnu bateriju. Izuzmemo li WLAN (IC neću ni spominjat), sve ostalo je tu - HSDPA 3.6, video-pozivi, GPRS/EDGE/UMTS, BT 2.0 (sa A2DP-om) i USB-om 2.0 koji koristi Nokijin microUSB konektor (bezveze!).

GPS je ukratko - odličan. Zamjerka bi mogla biti premalen ekran i kratko, ali jako kratko trajanje baterije. Nisam testirao GPS kako spada, ali okvirno mislim da bi mogao izdržati 2-2.5 sata putovanja pod uvjetom da ne koristite ništa drugo. S druge strane, sa A-GPS-om i 100 kB downloadanih podataka GPS je fiksirao poziciju za 15 sekundi (bez A-GPS-a je trebalo oko minutu) i to u gustom području pokraj zgrada. Signal je vrlo kvalitetan (barem tamo gdje sam šarao) i imam dojam da je ovo najbolja strana mobitela. Tako da, ako ciljate na 6210 Navigator, možete razmisliti i o ovom uređaju, jer je praktično jednako sposoban. LED-ica pokraj My Own tipke (koja se može programirati, a po defaultu pokreće Maps 2.0) pokazuje kad je uključen GPS prijemnik i kad traži satelite.

Kvaliteta zvuka je prosječna. Nipošto to ne treba uzeti kao zamjerku - ljudi se fino čuju u standardnim uvjetima. Nedostaje visine tonova kad smo u bučnijem okruženju. Kvaliteta prijema je isto dobra, koliko sam imao prilike vidjeti.

I sad sigurno očekujete da ću reći da mobitel ovih funkcija ima neku 1100-1300 mAh bateriju, ali nažalost to nije istina - 6220 Cl. ima 900 mAh bateriju koja jedva drži stvari na mjestu. Maksimalno ćete iz nje izvući 2-2.5 GPS-a, 5 sati slušanja glazbe, možda 3 sata surfanja na HSDPA i 3 i pol sata razgovora. Naravno, pod uvjetom da sve stavite na konzervativne postavke. Prednost jest što se baterija jako brzo napuni (mislim da je dovoljno i sat vremena), ali definitivno ćete za bilo kakvo duže izbivanje trebati imati rezervnu bateriju.

Kao što rekoh, mobitel je jeftini Symbian i od njega ne treba previše očekivati prvenstveno zbog baterije, ali sve ove fine mogućnosti su plus i dobro dođu ako se ne koriste tako često. Plus je cijena, a po meni i izgled, jer barem je manje podložan krađi.

Da, manja napomena - nije moguće hakirati mobitel, barem ne sa verzijom fw-a 3.23 (na Symbian-Freaku kažu da je moguće sa 3.03 verzijom). Pa si uzmite u obzir i to. Barem dok ne izađe neki novi crack za novije verzije firmwarea.
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UPDATE:

Evo isprobavao sam sinoć fotografske mogućnosti mobitela i zaista sam impresioniran...Slike su odlične, čak i u mračnim prostorima. Možete ih pogledati na Fejsu u nešto smanjenoj veličini...i da. Baterija nije uopće toliko loša. Uspio sam okinuti 170 fotki sa bljeskalicom za vrijeme trajanja baterije, što recimo nije toliko loše. Problem koji mi se javlja da svaki put kad upalim kameru, aktivira mi se GPS (što nedvojbeno troši bateriju). A ne znam kako to isključiti (znam da ima veze sa GeoTaggingom, ali nisam našao nikakvu opciju vezanu uz to).

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Problem koji mi se javlja da svaki put kad upalim kameru, aktivira mi se GPS (što nedvojbeno troši bateriju). A ne znam kako to isključiti (znam da ima veze sa GeoTaggingom, ali nisam našao nikakvu opciju vezanu uz to).
    Evo sad sam isprobao ovo što te muči...
    Kada mi je uključen geoTagging, čim uslikam sliku spoji mi se na net i nađe lokaciju.
    Ako mi je geoTagging isključen, onda se ne spaja na internet...

Na N82 se taj geotagging isključi tako da pokreneš kameru -> opcije -> postavke -> mjesto snimanja -> Isključeno

E sad, možda je na FP2 ta opcija negdje u postavkama mobitela a ne kamere...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Too old for this Sh**!!! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdriveTagger First Class

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Bodovi: 91.794, Nivo: 73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...lijep review - čitao sma ga s užitkom , svaka čast ...

...znači, kvaliteta izrade je, rekao bih, čak lošija od 6120c...ili...
    ...i nikako mi se ne sviđa taj novi usb priključak - n i k a k o ...a program koji si koristio za navigaciju - pretp. bila je Nokia Maps - i kako ti se čini, da li je bolja od garmina...
    ..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je je, našao sam je...baš je to to Fala.

A kvaliteta izrade je, reći ću, lošija od 6120C...A kabel (USB) je isto loš. Em je prekratak i nestandardan. Za nekoga tko nema Front Panel USB konektore, ovo je strašan nedostatak.

Da, Maps ide. Garmin i bilo koja druga cracknuta aplikacija ne ide. Na FP2 se zasad mogu zaboraviti bilo kakve cracknute aplikacije. Da, probao sam i sa certificiranjem, kaže da mi nema dovoljna prava certificirana aplikacija, platforma se ne da otključati (sa ovim fw-om koji je došao sa mobom - 3.23) i apsolutno mogu zaboraviti na sve one modifikacije koje sam mogao sa 6120 Cl. napraviti.

Što se tiče preciznosti GPS-a, malkice mi felša - možda kojih 10 metara, ali brzo fiksira poziciju - 15 sekundi na zraku (a ponekad i manje) je čisto dovoljno sa uključenim A-GPS-om.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.522, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vo razmišljam o kupnji Nokia 6220 clasic u t-mobile,pa me zanima.
    Kakav je Gps,dali se na uređaju nalaze već karte Hrvatske.ili ih moram skinuti i odakle ih skinuti!!!i na koji naćin radi Gps?i šta sve dobijem u paketu!!

hvala...

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kova_sb Pregledaj post
    vo razmišljam o kupnji Nokia 6220 clasic u t-mobile,pa me zanima.
    Kakav je Gps,dali se na uređaju nalaze već karte Hrvatske.ili ih moram skinuti i odakle ih skinuti!!!i na koji naćin radi Gps?i šta sve dobijem u paketu!!

hvala...
    ...a da bar baciš pogled na str. t-mobile - ne bi štetilo, već je skoro pa sve odgovoreno: http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...220CLASSICNAVI ...

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa već sam proćito ali nigdje nepiše na stranici t-mobile da su na uređaju karte hr,piše samo bestplatna glasovna navigacija!!!nigdje nepiše kako radi gps dali radi preko neta da skida megabajte???

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kova_sb Pregledaj post
    pa već sam proćito ali nigdje nepiše na stranici t-mobile da su na uređaju karte hr,piše samo bestplatna glasovna navigacija!!!nigdje nepiše kako radi gps dali radi preko neta da skida megabajte???
    ...pa kolega moj - logički razmišljajući te čitajući prvi post te ponudu t-mobilea (link) dalo bi se lako zaključiti da se radi o navigaciji s kartama - tj. sa svime što je potrebno za navigaciju...

...i pročitaj komentare na ovome linku - http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=maps - nađe se nekoliko komentara o samoj aplikaciji...

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za GPS navigaciju ti nije potreban net, jedino ako imaš uključenu opciju potpomognuti GPS onda ti skida nešto sitno (kb) ali samo prikom lociranja. Što se tiče HR karte ja ti neznam, ali mislim da ima HR, najbolje nazovi SZK te pitaj.
    HC4L

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Alcatel 995
    Bodovi
    5.129
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.129, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super info. Takodjer i meni jedan od potencijalnih mobitela za kupovinu. Ono sto mene interesuje je kakvo je osvjetljenje displeja? Imam ubitacno slabo na svojoj n80 koje me nervira pa sad,.. recimo kakvo je na 6220c naspram recimo n82, n95 i slicno.

I oko baterije. Kada se koristi za par slika, koji klip, par minuta razgovora, koja poruka.. ono, bukvalno osnovno, bez navigacije, slusanja muzike i surfanja.. koliko bi dana trajala bez sleep moda?

Sad.. ili da kazes koliko tebi dana traje sa kojim koristenjem.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MOSHPIT Pregledaj post
    Super info. Takodjer i meni jedan od potencijalnih mobitela za kupovinu. Ono sto mene interesuje je kakvo je osvjetljenje displeja? Imam ubitacno slabo na svojoj n80 koje me nervira pa sad,.. recimo kakvo je na 6220c naspram recimo n82, n95 i slicno.

I oko baterije. Kada se koristi za par slika, koji klip, par minuta razgovora, koja poruka.. ono, bukvalno osnovno, bez navigacije, slusanja muzike i surfanja.. koliko bi dana trajala bez sleep moda?

piše ti gore o bateriji kolko traje,......

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note :D
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao MOSHPIT Pregledaj post

Evo pa i ja imam taj mob. i u topicu Batrije...... Sam ti točno napisal Kolko troši bateriju!

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Alcatel 995
    Bodovi
    5.129
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Cajo Pregledaj post
    Evo pa i ja imam taj mob. i u topicu Batrije...... Sam ti točno napisal Kolko troši bateriju!

A gdje to ??

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note :D
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa i dosta kratko zapravo traje al je ok!

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Alcatel 995
    Bodovi
    5.129
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da znam ali u satima.. ono, koliko sati muzike, gps-a ovo ono. Mene interesuje koliko dana bez muzike, ovoga onoga samo solidnoi koristenje uz koju sliku i klip. Bez pretjeranog koristenja multimedije.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    po mome minimalno 48h

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zadnji uredio HCSC : 06-12-2008 u 21:45
    HC4L

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anyway, hakiranje na zadnjem firmwareu je nemoguće...Sve sam moguće metode probao kojih sam se sjetio i ništa ne funkcionira...
    Izgleda da mi samo sad preostaje čekat da se FCA0000 ili neki drugi developer smiluje i nađe put...alternativa mi je downgradeat firmware, a ne znam tko bi mi to mogao napravit

Što se tiče GPS-a, meni nije došla karta hrvatske (ali nisam koristio T-Mobileovu verziju), ali sve se karte mogu besplatno skinuti uz pomoć Nokia Map Loadera...

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    Alcatel 995
    Bodovi
    5.129
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HCSC hvala.. nisam znao za temu da ima.

Cajo Odlicno objasnjenjo.. ukrattko, baterija je blagi užas. Ako me ista odvaci to je trajanje baterije.. jedva 2 dana da moze sluziti bil ocemu. Haha,.. koji paradoks.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mobitel
    Nokia N95
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dečki,kaako kratko? pa 3h garmina jeajaaaaaaaaaaako puno....meni je oizdržala jedan dan...s tim da sam slikao 400 slika s blicom(xenonom) i ne čudim se...to jako iskorištava baterjiu...
    život je kratak...okus traje....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam slikao 170 slika i relativno puna baterija mi je bila prazna. Doduse tad mi se i gps palio kod slikanja, pa je to mozda iscrpilo bateriju.

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupio sam u t-mobile mobitel...i pročitao sam upustva o korištenju gps par puta,ali ništa od toga!!! pa mene zanima,način rada gps,upišem grad i da pronađem ulicu...znam da na nekim mobitelima sa gps upišeš grad i izbaci ulice!!! kako da to namjestim na svome....pozz..

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    S.G.S23Ultra/ G.Note10+
    Operater
    Telemach/Congstar
    Godina
    38
    Bodovi
    91.794
    Nivo
    73
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...nokia maps ti radi uz pripomoć mobilnog interneta - znači najbrže te pronalazi ukoliko ti se spoji na net i dobije signal od gps-a...

Datum registracije
    Oct 2008
    Mobitel
    nokia 6220c
    Bodovi
    4.522
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa šta su onda rekli da je gps besplatan????

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [N96] Korisnički review
    By marin in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 294
    Posljednji post: 26-04-2016, 19:01
  2. [6120] Korisnički review
    By SEGA in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 261
    Posljednji post: 19-03-2009, 23:10
  3. [E65] Korisnički review