Jel ona podrzava 9.5 drivere koji su izasli?
Ovako, konfa je slijedeća:
Gigabyte GA-8SIML
Celeron 1.8
Radeon 9600 Pro
1gb DDR 266
Zamjenio sam Radeonku 9250 za 9600 pro. U igricama se osjeti značajan porast performansi (ali ne svim), ali u svakodnevnom radu komp je dosta sporiji. Filmići na Youtubeu štekaju dok prije na 9250 nisu štekali. Probao sam najnovije drivere za 9600 (9.3), sad sam stavio Omega drivere ali bez neke razlike.
Što se tiče igrica, Trackmania Nations Forever radi na dosta većem fps-u nego prije, dok primjerice Cabal i dalje šteka, u nekim slučajevima čak i gore nego prije.
Unaprijed hvala na pomoći.![]()
Jel ona podrzava 9.5 drivere koji su izasli?
Ja osobno na sva tri kompa ne koristim CCC,jer meni kao meni nicemu ne sluzi,samo koristim display drivers i nikad nisam imao problema,i takoder sam trenutno na 9.3. Mozda bi pomogli stariji driveri uz pravilno uklanjanje novih...
Ako si na kompu vec imao ATi software i upiknuo si drugu karticu na vec instalirane drivere,zna se desit da rezultati nisu onakvi kakvi se ocekuju...
Ja sam izbrisao stare drivere tako da ne mislim da je u tome problem. Neko vrijeme sam bio na intgriranom grafičkoj (SiS 650), ali prije ugradnje trenutne grafičke maknuo sam i njezine drivere.
Sad sam skinuo s HIS-ove stranice drivere ( zato jer je HIS Radeon 9600 Pro), probat ću s njima.
Procackaj po BIOS-u. Mozda AGP port ima podesenja koja bi se mogla sriktat da stvar bolje funkcionira...
Mozda i pricam gluposti jer nisam 100/100 koja je graficka,tj koji je interfejs...![]()
Ovak, matična podržava agp 4x, tako da grafička radi na agp 4x.
E sad, mislim da sam našao rješenje...
Ventilator na procesoru se prestao vrtjeti, i to zato kaj nije bio spojen.
Ne znam kako mi se to desilo...
Sad ću videjt da li je to na kraju problem...
Smuchac, da se nisi smijao uzroku problema (ja sam se smijao) inače bude... khm...
Šalim se...
Igraš cabal???tako treba..
Ma nevirujem da ti je to do drivera, kad si ih promjenio par, pa ti opet isto..
Jeli možeš provjeriti temperaturu procesora, pa da vidiš ako je viša?
Nedavno sam krenuo igrati Cabal. Switzerland, lvl 28, Mars, channel 8
OT: everest ne pokazuje za GPU, matična je 21°C (!?), CPU 42°C, HDD 50°C
Temperature su normalne skroz (dok neki drugi kuler ne otkacis)
Jesu li se performanse popravile?
Cudi me da se komp nije srusio bez ventilatora na procesoru...![]()
Nemoj mislit da je 9600 nesto drasticno bolja pogotovo kad se moze odvrnut na AGP 8x a tvoja ploca ne moze. Mislim da ti je bilo bolje ostat na 9250 jer je i ja imam... I ja sam mislio da su ti brojevi nesto bitni,al nisu... Mozda si imao 9250 koja je bila na 256MB. 9600 je koliko vidim 128...
Bookmarks