pozdrav
ovako, interesira me njoka 5800. mojem starom ističe ugovor u trećem il četvrtom mjesecu (neznam sad točno), gledao sam na t-mobile stranicama i za produženje ugovora uz 6.000 bodova mogu ga uzet za 598 kn; dok uz 12.000 bodova bi ga mogo uzet za 198 kn... neznam kolko je stari nakupio bodova, al dobro, to mi trenutno nije problem.
trenutno imam njoku N73, staru dvije i pol godine iiii lagano je "oboljela"kučište i maska su super, ali baterija se iscrpila tako da mi nakon jednog poziva počne pištat da je baterija prazna (a taman ga skinuo s punjača). software (4.0812.4.0.1 - 21.03.2008) me počeo lagano iritirat, jer se usporio i to - totalno... neznam jel to zbog baterije ili startup programa (kojih uopće nema puno - skin sam vratio na default od nokije, music player kojeg kasnije ugasim i handy taskman)... već par puta kad sam ga htio uključit, jer mi se ugasio zbog baterije, dobio sam poruku: Uključivanje uređaja nije uspjelo. Obratite se proizvođaču Nakon čega sam izvadio bateriju, ponovo metnuo, i onda se normalno uključio
nova baterija u Mobisu dođe 350 kn (bp-6m)
onda bi bilo isplativije da uzmem zamjensku bateriju koja je ispod 100 kn? ali su mi dečki sa ovog foruma rekli da zamjenska baterija može dodatno "uništit uređaj". eh sad, ako stvarno može, koje bi bile nuspojave?
vezano uz Nokiu 5800, interesiraju me mišljenja sa korisničke strane. gledao sam specifikacije na GSMAreni, promatrao filmiće po jubitu tak da sam upoznat sa funkcijama koje su u uređaju
znači moja pitanja za Nokiu 5800 su:
1. Da li još uvijek postoji ona greška sa kučištem? kao da ima rupicu negdje sa strane...
2. postoji li još uvijek greška sa zvučnikom? čitao sam da se znao odvojit, pa se zbog toga slabije čulo sugovornika...
3. je li moguća instalacija najnovijeg softwarea bez promjene product code-a? ako nije, prozujat ću po netu malo za upute
4. da li ste općenito zadovoljni uređajem i onime što uređaj nudi?
- baterija
- slušalice
- odziv touchscreena
- wlan
- brzina softwarea
- itd itd...
5. pošto 5800 također pokreće Symbian OS, znači li to da sve aplikacije koje trenutno imam na N73 mogu bez problema instalirat i na 5800? (samo kaj bi trebao nać za tu veličinu ekrana)
- opera mini, office suite (sisx), handy taskman (ako uopće ima tak nešt za 5800), x-plore, smartmovie, vBag, itd itd...
6. imate li kakvih negativnih dojmova o telefonu?
hvala vam unaprijed![]()

kučište i maska su super, ali baterija se iscrpila tako da mi nakon jednog poziva počne pištat da je baterija prazna (a taman ga skinuo s punjača). software (4.0812.4.0.1 - 21.03.2008) me počeo lagano iritirat, jer se usporio i to - totalno... neznam jel to zbog baterije ili startup programa (kojih uopće nema puno - skin sam vratio na default od nokije, music player kojeg kasnije ugasim i handy taskman)... već par puta kad sam ga htio uključit, jer mi se ugasio zbog baterije, dobio sam poruku: Uključivanje uređaja nije uspjelo. Obratite se proizvođaču Nakon čega sam izvadio bateriju, ponovo metnuo, i onda se normalno uključio
Odgovori uz citat

Bookmarks